2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Arkadaşlar bir şey soracağım ya. Oldu ki kazandık. Kendi adıma soruyorum. Sağlık raporu filan deniyor ya belgeler arasında. Sigorta da yok malum. Daha once alan var mı acaba ortalama ne kadar tutar ?
-
3 yasinda oglum var sordum bu banka sinavi ne zaman aciklanicak diye bu gun aciklanicakmis bende kazanicakmisim duyum saglam yerden
-
@cnn44 hocam benimkini de sorar misiniz :))
-
@reisbey 450 ye alınan da var 60 a alınan da var sağlık ocağından bedava alinan da var
-
@cnn44 arkadaşım geçen alımda girdi, aile hekiminden alıp götürmüş.
-
@meltem_90 sordum valla kazanicak dedi hadi hayirli olsun kiyafet bakmaya baslayin
-
Aciklandiginda kazanan kisiler bence İK yi arayip aile hekimliginden olan kabul ediliyor mu diye sorup orasi olmazsa daha sonra hastaneleri arayip fiyata gore gidebilir bence
-
@jacky-boy işte sağlık olacağından kabul edilse de ona göre hareket etsek. Aciklaninca kazanmış olursam aricaz artık mecbur
-
Açıklandıı
-
@mcancakar komik mi
-
@kupaas hocam gir
-
buda gol değil be
-
acıklandı
-
Açıklandı
-
AÇIKLANDI
-
Link plzzzz
-
Açıklandı arkadaşlar benim başarısız diyor. Geçmiş olsun. İlk yıkımı yaşadım. Kazananlara bol tebrik
-
Allah aşkıne link verin
-
Olmadı... Hakkıyla kazanmış herkese hayırlı olsun arkadaşlar. Referans adı altında torpille hak yiyenlere de yazıklar olsun.
-