2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Aciklanmis
-
Her zaman ki "BAŞARISIZ" kazananlara tebrikler
-
benımde olmadı arkadaslar zaten ısıtme sorunum var dıye askerlıkten muafım dıye baska sehrı yazdım dıye 40 takla attırdılar artık ınancım kalmadı devlete de ozele de ben napım ozel zaten ıstemıyor kı....4 ay daha son kez kpss
-
İçkontrolörlük olmuş şükür
-
@officialsecret tebrikler hocam
-
benim de olmadı arkadaşlar.kazananları canı gönülden tebrik ederim..
-
Bu defa seviçten ağlattın yarabbim sana şükürler olsun.
-
Sağlamından bir başarısızda benden
-
Benim oldu arkadaşlar. Kazananları tebrik ederim. Olmayan arkadaşlara geçmiş olsun inşallah daha güzel fırsatlar çıkar karşılarına
-
Yedek yazanlarda sıra var mı
-
Yedek var mı arkadaşlar. Ben yedeğim
-
benimde olmadı,kazanan arkadaşlara başarılar.
-
Kazanamamisim torpile inanmiuodum torpilsizde olur diyodum yanilmisim susuyorum artik gercekten torpilsiz kazandim diyecek biri varsa bana umut versin
-
Çok şükür uzman yardımcısı olarak kazandım. Burada kalbini bilerek bilmeyerek kırdığım kim varsa hakkını helal etsin hakkım da helaldir. Burada bana inşallah kazanamazsın diyen arkadaş inşallah sen de kazanmışsındır..
-
Bir mülakattan daha elenerek misyonumu tamamladım:) kazananları tebrik ederim.
-
Ve gooolllllll
-
@futureguy benimkinde yedek ne kadar sürede dönerler acaba
-
@cnn44 kardeş ben mülakat açıklamöa sürecinde kesin kazanamam diye özel bir bankanın mt programına dahil oldum her gün il değiştirdiğimden 5.30 da uyanıp sakal traşı oldum 3 haftadır. Akşam eve varışım 8..30 oluyordu yol yemek param da cebimden.. Ümidini kaybetme vazgeçtiğinde yenileceğini unutma ..
-
@mzffrzyrk yok
-
Maalesef sonuç başarısız.Kazanan herkesi tebrik ederim biz de yapacak bir şey olmadığından çalışmaya devam edeceğiz.Umarım en yakın zamanda guy ilanı gelir ona yönelik çalışırız.Moral bozmadan çalışmaya devam!