2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Kazananları tebrik ediyorum arkadaşlar benim başarısız sonuçlandı. Ben zaten kariyer değişikliği yaptığım için çok dokunmadı bana. Girdiğim son banka sınavıydı bu. Başarısız arkadaşlar da üzülmesin. Herkes için bir kapı var elbet. Hiçbirinizi tanımıyorum ama sevdim sizi. Hadi Allah'a emanet olun.
-
Benimde başarısız. Hayırlısı olsun bakalım.
-
Başarısız
-
arkadaşlar yedeklere ne kadar sürede dönüyorlar. biri bu yedek konusuna açıklık getirse keşke
-
şükür benim de oldu arkadaşlar
-
başarısız
-
ben bakamadım bile. çünkü başarısız yazarsa ''önümüzdeki maçlara bakacağız artık'' gibi bir durumum yok. bu benim için son maç. ya küme düştüm ya da ligde kaldım. ve başarısızsa ne yaparım bilmiyorum.
-
@ray-malifalitiko bende aynı durumdaydım. Yaş haddinden dolayıda son başvurumdu olmadı. Hayat devam ediyor.
-
1000 kişiden fazla mı almışlardır arkadaşlar
-
Cok sukur benim de oldu fakat saskinim ve bosluktayim
-
Çok teşekkür ederim hocam kpss sürecini bırakmak yok ama ben yine buralardayım @genclerbirlikli
-
@officialsecret olsun hocam ben de buralardayim daha, takılırız
-
Gecen sene uzmanlik olmadi,bu sene olmus benimde. Kazanamayan arkadaslara Allah daha iyi yerleri nasip etsin,cok kiymetli insanlar var bu forumda.
-
yine olmadı...
-
Gooooool
-
Yine başarısız, kazananları da tebrik ediyorum. Yalnız baya umutlanmışım farketmeden, gelecek bebeğimin kısmetidir bu sefer olur diyordum ama hayırlısı demekten başka çare yok.
-
kazanan arkadasları canı gonulden tebrık ederım kaybettım ama uzulmuyorum belkı nasıp bızı malıye kapısında beklıyordur kazansam vazgececektım malıyeden ıns bır kez daha denıcem
-
@cnn44 Ben daha önce 3 defa kamu mülakatlarından elendim. 2014 ten beri bu sürecin içindeyim. Gerçekten torpilsiz kazandım. Ben de olmaz gözüyle bakıyordum. Hakkında hayırlısı olsun daha güzeli olur inşallah.
-
başarısız. referanssız kazananları tebrik ediyorum inşallah daha iyi yerlere gelirler, hak yiyerek girenlere de bela okuyorum.
-
çok umutlanmıştım kesin olur gözüyle bakıyodm....