2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Ben de kazandım arkadaşlar. Çok şükür. Kazananları tebrik ederim. Olmayanlar için de Allah daha daha güzel kısmet kapıları açacaktır. Herkes hakkında hayırlısı olsun.
-
Arkadaslar ben giremiyorum sifre yanlis dio nasil sifre alabilirim acaba
-
@mrvguy hocam şifremi unuttum yapın telefona yenisi gelir herhalde.
-
Yedeklerdeyim ve yine dipsiz bi kuyunun içindeyim belirsizlik had safa da
-
Bu sene de çok şükür Tahmin konusunda yanılmadık. Kurumda Üst düzey yönetici bir abimizle Dirsek Teması sonucu edindiğim bilgiyi sizlere aktarmıştım.
Gelelim sonuçları değerlendirmeye, Ben hep Kaybedenden başlarım. Çünkü, Yıllarca Kaybettim. Kaybetmenin ne olduğunu iyi bilirim. Başın öne eğilmesin Güzel Kardeşim.
"Hep denedin, Hep Yenildin. Olsun Gene Dene. Yine Yenil. Daha İyi Yenil...!" Evet insan yenile yenile daha da güçleniyor. Haydi Güzel kardeşim, Kalk Ayağa. 3 Defa idari yargıdan Ve kaymakamlıktan elenince kaleme aldığım bir şiir. Oku kardeşim, belki hüzünlenirsin. Hüzünlenirsen de hakkını helal et şimdiden. Daha Sonra kendine söz ver. Anne Babanın Elinin Öp, Bu sefer olmadı ama Olacak Anne de. Ve Kalk ayağa Güç kazan. Daha gidilecek Çok Yolumuz var. Kazanan arkadaşlarda, hayırlı olsun diyorum. Sadece Sevinç'lerini forumda sessiz yaşamalarını istiyorum. Unutmayınki hak edipten kaybeden, Güzrl kardeşlerimizde Var.
SATILIK TAKIM ELBİSE
İşçi bir babanın Haczedilemeyen Asgari Ücretinin 3/4 İle Alınmış.
Beden Ölçüsü 52, Normalde üstüme Tam Oturduğunu Düşünmüştüm.
Ancak, Bedenime Kat Kat Büyük Görülmüştür.
Buram Buram Basiretsizlik Kokar. Halbuki Anam Ne güzelde Koktuğumu Söylerdi Giyince.
Önünde İlikleri Yoktur, Sadece Hak Yolunda, Allah Katında Saygıdan İliklenecek Yedek Bir Düğmesi Vardı. (Torpilsizdir)
Rengi laciverttir, Mavinin Huy Olduğu Bedenime Yakışan, Ancak başkaları tarafından Yakıştırılmayan.
Geniş dünya görüşüme göre, Basmakalıplığı Darlığı Sevmediğimden, Paçaları Biraz boldur. Türk Usulü, İtalyan Usulündan Uzak.
Kravat Bordo renktir. Renk tercihini Meslek uğrunda "Bordo Bereli" gibi hissettiğimden. Ülke Aşkı, Görev Aşkı.
Anla işte Kardeşim Nasip Değilmiş, Yoksa Satar mıyım ?
"İşçi Bir Babanın Haczedilemeyen Asgari Ücretinin 3/4 ile Alınmış, Anamın giydiğimde gözünü dolduran, Çok yakışmış Oğul diyen ""Dünya Değerlisini""
Üstüne Hayaller, Emekler, Kazanırken Mutluluklar. Tebessümler Verilecektir.
Kaybedilirken, Hayal Kırıklığı, Üzüntüler... Sahibinden Kalacaktır.Arkadaşlar 3 Deneme. 3 Başarısızlık. Vardır Bunda da Bir Hayır, Vardır Vatanımın Milletimin Devlet Erkanlarımın Bir Bildiği. (İdari Yargı Ve Kaymakamlık)
Sağlıcakla,
-
@regresyon bu yedek süreci nasıl işliyo hocam bi bilginiz var mı
-
@toranj bi fikrim Yok ️ sadece hala düşünmeye devam edeceğiz belirsizlik vs.
-
@sucuklu_oralet merhaba. Geçen seneki gibi elenenleri arayıp başka şehir teklif erme durumu varmı bilginiz var mı? Elendik yedekte bile değiliz. umutlandım mı?
-
70 puan almışım, grup mülakatım mükemmel, bireysel mülakatım mükemmel. Beni içerde 30 dakika tuttunuz, neyimi beğenmediniz de yedek eylediniz bre gafiller. Duyduk ki adamlar milletvekili görmeye gitmiş puuuuuuu yazıklar olsun
-
Arkadaşlar kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Kazanamayanlara çok daha iyileri nasip olur inşallah. Umudunuzu kaybetmeyin 3.5 yıldır bu süreçteyim. Çok haksızlıklara uğradım bu 4. mülakatımdı. Gerçekten hakkımla kazandım. Nasibinizde varsa bir gün oluyormuş.
-
@sucuklu_oralet hocam yedeklerle ilgili süreç nasıl olacak
-
Klasik kurum sınavlarında bol bol danışırım hocam o zaman sana @genclerbirlikli
-
Arkadaşlar ben kazanmışım Ankara servis görevlisini. Toplanılacak bir sürü belge var. Sağlık için özellikle.
-
@officialsecret tabi hocam her zaman, bekliyorum
-
Nerden bakıyoruz arkadaşlar sonuca
-
hangi birimde görevlendirileceğimizi nasıl belirleyecekler acaba herhangi bir şey belirtmemişler( uzman yardımcılığı için konuşuyorum)
-
Evraklar antalya da mı teslim edilcek
-
nerede hata yapıyoruz anlamadım kaçıncı elenişim ya kazanan arkadaşlar biz nerede yanlış yapıyoruz bi söyler misiniz "başarısız" kelimesi görmekten tiksinmeye başladım artık?
-
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum, eğitim tarihleriniz nedir?
-
@sucuklu_oralet vay be hocam biz de elendik hem de teftişten. Teftişin ismi bile heyecanlandıryodu beni halbuki . Biz de 6. Mülakatimizdan elendik. O kadar zor ki devam etmek. . .