2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Bence yarin aciklanacak at fava bekle
-
2 nisan'dı eğitim şimdi de nisanin 2.haftasi deniyor. Daha ne kadar ilerilere goturulecek bu tarihler merak bile etmiyorum artik. Soğumadan,tukenmeden şevkle çalışacagimiz zaman gelse keske...
-
@ebruli, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
2 nisan'dı eğitim şimdi de nisanin 2.haftasi deniyor. Daha ne kadar ilerilere goturulecek bu tarihler merak bile etmiyorum artik. Soğumadan,tukenmeden şevkle çalışacagimiz zaman gelse keske...
Isbasi 2 nisan demiş, oryantasyon dememiş. Ya da ben öyle anlamak istedim
-
2.hafta*
-
Sucuklu yumurtayla konuşan, irtibatı olan birisi sorabilir mi acaba özelden. Durum vasiyet nedir diye ?
-
@barbarian sucuklu oralet Allah iyiliğini versin acıktın galiba 🤭
-
@barbarian, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
Sucuklu yumurtayla konuşan, irtibatı olan birisi sorabilir mi acaba özelden. Durum vasiyet nedir diye ?
Sucuklu yumurta
-
@lucas o sağlam ağızlar be zaman açıklanacağını da deseydi
-
@barbarian sucuklu oralet pzt ya da salı açıklanacak ama idari bir karar aksama olursa kızmayın gibi bişey demişti
-
Ben gunduz sormustum sunlari yazmis:
Çarşambaya Kadar Kesin Açıklanacağını Düşünüyorum. Tahminim Salı Günü. Ancak, arayıp bilgi almaya çalışırsam dönerim.
Belki tekrar bi bilgi gelir diye yazmak istemedim
-
@meltem_90 çok şükür yarın için de umutlandık
-
@kupaas hayır en azından açıklayacağız diyorlar bide iptal derlerse o daha vahim artık kafam bi dünya oldu. Hayırlısıyla bir belli olsaydı
-
-
Allahim bugun de olmadi dedik ama sen bu sefer de olmadi dedirtme yarabbim . AMINN
-
Hiç kimseyi beklememistim şu sınav sonucunu beklediğim kadar
-
@barbarian, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@ebruli, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
Isbasi 2 nisan demiş, oryantasyon dememiş. Ya da ben öyle anlamak istedim
InsaAllah sizin anladiginiz gibidir. Egitim de işe baslamanin ilk gunu sayildigindan ben oyle anladim. Yeterki daha fazla uzamasin süreç artik
-
2 nisan doğruysa perşembe ye kalmaz cuma günü belgeler için sıkıntı olabilir herkes hemen halledemeyebilir . Salı ve Çarşamba da artık umutlar
-
Artık ben beklemeyeceğim. Ne zaman açıklanırsa haberimiz olur herhalde.
-
Hahahahahaha iyi güldüm bende , yeni fark ettim. Kusuruma bakmasın
-
Anlamıyorum neyin hesabı zaten yazılı sınav ve mulakat sürecinde yeterince yıpranmadık mi dalga geçer gibi mulakat tarihlerini degistirdiler 3 gündür sistemi kapattilar süreç çok kolaymis gibi bi de psikolojimizi alt üst ediyorlar