2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@yasemen çoğu dahiliye hocam
-
@crnm tamam hocam teşekkürler
-
@yasemen ek olarak akciger grafisi ve solunum testi icin gogus hastaliklarina.
-
Sağlık raporu almayacakmıyız yani ? Devlet hastanesinde bi tanıdıgıma sordum tam teşekküllü sağlık raporu 250 tl civarı tutar dedi . nasıl yapacagız arkadaşlar biri aydınlatabilir mi
-
arkadaşlar en iyisi uyuyup yarın ikdan gerekli bilgiyi almak. artık bilgi veremiyoruz diyemeyecekler:)
-
Arkadaşlar uçak biletlerini banka daha sonra karşılıyor mu
-
Saçma olabilir ama diplomaya noterden tasdik şart mı aslı gibidir mührü yetmiyor mu?
-
@rio hocam e devletten alınan mzun belgesi iş görüyor öyle yazıyor
-
@mcancakar teşekkürler hocam
-
@cnn44 hocam bankayla yakından uzaktan ilgim yok. Çok şükür olmuş istanbul için girdim. Bu bankadan alacağım maaş boğazımdan geçmesin eğer torpilim varsa.
Umudunuzu yitirmeyin inşallah daha iyisi olur. -
İyi geceler herkese, bende uzman yard. için kazanan adaylardan biriyim.5 aya yakın süreç sınav dahil forumda sizlerle iyi vakit geçirdik.Şahsen hepinizi tanımasamda çoğunuz iyi niyetli insanlarsınız.Keşke herkes kazanabilseydi.Bu kpss banka sınavları gibi süreçler uzun ama ben yolun başında atandığım için ayrı mutluluk içersindeyim. Yaş olarak çoğunuz büyüktür benden, yalan yok 8 ay hergün düzenli ortalama 9.5 saat çalışmışım. Karşılığını aldığımı düşünüyorum. Çünkü teftişi bilerek yazmamıştım bu arada puanım (64) yaşım itibari ile eleneceğimi düşünüyordum teftişten.Daha aşağı basamaktan başlayarak yükselmek hedefimdi. Süreçten sakın yılmayın arkadaşlar. Çalışmayı külfet görmeyin birşeyler katıyor emin olun. Geçen sene mezun olmadan öncede Yds çalışıyordum imkansız diyordum ama şükür A seviye puanı elde ettim. Bu senede bu tür sınavlar ıcın yola cıkmıstım. Seneye inşallah süreci takip eden arkadaşlara yol gösterir kazananlar. İyi geceler forumda takipteyim hala
-
Arkadaslar kazanamadigima gore size mulakatimdan bahsediyim . Bana mulakatta tv izleyip izlemedigimi izlemedigimi soyleyince haberleri nerden takip ettigimi hangi gazeteleri okudugumu hangi kose yazarlarini takip ettigimi sordular. Bende heyecandan isim verdim keske vermeseydim bana yani su gazeteyi okuyorsun oylemi dediler bende hayir sunlari sunlarida okurum taraf tutmadan her gorusu takip ederim dedim. Ama su kose yazarlari dedin dediler bende hayir suar sunlarda var desemde pek inandiramadim. Kendi salakligim isim vermek neyine. bu surecte forumu takip ettim surekli. bu tarz soru sorulan bir ben vardim heralde. Neyse kismet degilmis demekki siz siz olun asla benim hatama dusmeyin diger kazanamayan arkadaslara tavsiyem.
-
Yedek nedir ya bari başarısız yazın yolumuza bakalım işsizliğin had safhada olduğu dönemde yedek olarak hiç umudum yok sonunda pılımı pırtımı toplayıp yurt dışına gidecem galiba
-
Yedek arkadaşlar whats up grubumuzda örgütlenelim ..Şuan ciddi bir sayıdayız ,en azından sayının tam belirlenmesi için olabildiğince linki yayalım,katılım sağlayalım https://chat.whatsapp.com/IU15RnyXLfrKkNoM9JTMwC
-
@marselya yedek olunca tüm iller için mi yedek olunuyor ki? İstanbul için yedek varken başka şehirlerden yedek almak çok saçma geldi
-
@merhuume banada soruldu hocam fakat çok ayrintiya girmedim
-
@toranj yedek grubu whatsup için https://chat.whatsapp.com/IU15RnyXLfrKkNoM9JTMwC
-
Cok şükür arkadaşlar benim de olumlu burda birbirimize destek olduk, her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, kazanamayan arkadaşlar için Rabbim size daha güzel kapılar açar inşallah, yedek arkadaşlarımıza da en kısa zamanda sıra gelir inşallah benim için en güzel yanı forumda geçirdiğim zamandı.
-
Son mesajımı da yazıp kazanan arkadaşlarımı baş başa bırakacağım. Bazı arkadaşlarım rahatsızlığımı biliyor ve burdan o kadar çok kişiden mesaj aldım ki bu forumda insanların beni sevdiğini gördüğüm için çok mutlu oldum. Mesaj atan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim gün gelir geride kalan arkadaşlarda der burdan bir secret geçti diye. Kaybettiğim için üzülmedim sadece başarımı bekleyen insanları hayal kırıklığına uğrattığım için üzüldüm. Kaybeden arkadaşlarıma diyeceğim odur ki asla vazgeçmeyin illa ki olacak gönlünüzü ferah tutun bazı anlar kaderdir nasiptir. kazanan arkadaşlarım için sevincinizi sizle birlikte yaşıyorum hepiniz ayrı ayrı güzel insanlarsınız çok güzel bir eğitimden sonra çok başarılı bir şekilde umarım işe başlarsınız. Hepiniz hakkınızı helal edin
-
@regresyon whatsup grubumuza gelin lütfen yedekler için https://chat.whatsapp.com/IU15RnyXLfrKkNoM9JTMwC