2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
şu raporları çok takmayın arkadaşlar sizce 1 nisanda sizden bu kadar rapor isteniyor 1200 kişi var 1 günde nasıl bakıcaklar ya hadi baktılar diyelim mucizevi şekilde raporunda senin şu şey var senin şu şey var diyerek hadi evinemi dicekler 1200 kişi 81 il farklı il ilçe hastaneleri devlet özel hastaneleri osgb ler düşünün farklı doktor ve farklı rapor ve farklı makineler. Belli standart olması imkansız. İş kanunu gereği belli testler bunlar yani doktorlara bunlar için günde 100 kişi geliyordur adamlar artık neyi ne verceğini biliyorlar siz söylemeseniz bile. Küçük detaylar bunlar tabi bana göre.
-
@jacky-boy insallah cok daha iyi yerlere yerlesirsiniz.
-
@mahalkme hakkaniyet diyince orada dururum ama.yazilim 1.mulakatim cok iyi ama yedek neye gore yedek
-
@jacky-boy benim tahminim uzmanlıkta başarısız olanlara, mülakatlara gitmeyenler de olduğu için ve zaten az alım olan yerler icin servis görevlisi teklifi gidebilir, yedek için hiç veya yeterli sayı yoksa. Diyelim ki doğudaki bazı şehirler için yetersiz kalırsa yedekler de tükenirse falan oralara teklifler gidebilir. Mesela ben beklemiyorum bana mülakatta ikametgahimda teklif versek kabul eder misin diye sordular ama İzmir için yedek yeterli geleceği için bu nedenle gelmez veya ayrica yeterli gormedikleri için de gelmez diyeyim
-
Mrb arkadaşlar benim gibi bir sorunu olan var mı diye takip ediyorum bir çözüm bulamadım bir de sizlere sorayım dedim egitimde konaklamak zorunludur deniyor ancak 6 dan sonra baska yerde kalamaz miyim bir ayricalik taninabilir mi ik yi ariyorum ulasamiyorum 8 aylik bebegim var izin vermezler mi acaba?
-
Arkadaşlar halkbanktan msj geldi bana size de geldi mi göreve başlayış öncesinde anketi doldurun diye.
-
@petunya evet geldi
-
@selim7597 hocam anketi tekrar doldursak sorun olur mu acaba:-)
-
aynen şüphe kaldi evet dedim mi diye
-
@rebell al benden de o kadar
-
Anketi iki defa doldurdum ya şüphe edince
-
Sanırım %80 imiz iki defa doldurdu anketi
-
Arkadaşlar benım gözumde miyop var ve 4.25 numaram lens kullanıyorum ama banka böyle yüksek olmasını sorun yapar mı sizce yani çok yüksek uygun degılsın gıbı bır şey olur mu
-
@maliyeci1 hocam bende miyopum 3.25 benimkide sorum yapmazlar bence hocam zaten aldığımız göz kusuru raporunda bununla ilgili bir şey yazmadi doktor bama renk körlüğü yoktur pc başında çalışabilir gibi biseyler yazdi
-
Halkbank'ın servisleri oluyor mu arkadaşlar ?
-
@miskuruntu fiş olmak zorunda falan dedıklerı ıcın gıttım fısı almaya onda yazıyor hepsı yanı bende sorun olmaz dıye düşündüm ama aklıma takılmadı degıl
-
@maliyeci1 kim dedi hocam fiş olmak zorunda diye ben fiş falan almadım
-
@miskuruntu renk körlüğü pc başında çalışmaya engelmiymiş hocam ?
-
@descanso yok hocam bence değildir de işte rapor gereği doktor yazdi öyle. Hocam siz fiş aldınız mi diğer arkadaşın dediği gibi
-
@miskuruntu yok hocam rapor verdi doktor miyop ve kısmi renk körlüğü var bende onları yazdı işte o kadar