2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@petunya sıkıntı olacağını zannetmiyorum takmayın
-
2018 yılında Halkbank'ın 1300 personel alınacağı yetkililerce söylendi acaba ilan ne zaman gelir? Bilen duyan içerden dışardan duyum alan var mı?
-
O 1300 bu yeni açıklanan alım zaten kardeşim.
-
@descanso bende almadim hocam inşallah sorun olmaz bende de miyop var ileri biraz derecesi..
-
@miskuruntu inşallah hocam yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bi sorun çıkartmazlar umarım.
-
@descanso hocam iki gündür benimde kafama takıldı ama o kadar da vicdansiz degillerdir heralde..
-
@miskuruntu hocam Facebook ta konuşuluyor grupta göz numaralarının yazdığı fiş zorunlu dıyen de var rapor yeterli dıyende
-
@maliyeci1 Ya ben almadim onu hiç de aklima gelmedi hocam acaba yarin gitsem çıkartıp verirler mi sizce?
-
verirler hocam yeniden cekerler direk oraya gidin
-
raporun uzerinede zimbalayin
-
@nairu24 teşekkür ederim
-
@miskuruntu hocam bana verdiler bende sonradan gıttım almaya onu fiş seklınde zaten üstünde numaralar yazıyo sadece
-
@maliyeci1 inşallah atmamislardir hocam
-
@rebell hocam aynı gün olsa belki verirlerdi ama ertesi gün gideceğim için insallah atmamislardir
-
@miskuruntu hocam makinayla test edıyolar ya ıste o makınadan o an cıkıyor zaten attılarsada yenıden bakarlar gözünüze makınayla fişte çıkar dıye düşünüyorum en azından benım öyle yaptılar
-
Arkadaşlar merhabalar, size bazı sorularım olacak cevaplayabilen olursa çok memnun kalırım . Şu sms herkese geldi mi, bana henüz gelen bir mesaj yok. Bir de solunum fonksiyonu testinde orta seviyede obtruksiyon gibi bir şey yazıyor, bu normal mi acaba. Siz de ne yazıyor. Son olarak testleri aldığım kurum sağlık raporunu istememe rağmen verdi , zarfa koysam mi acaba. Tesekkurler
-
@maliyeci1 teşekkür ederim hocam bakalim bi yarin gideyim
-
@meltem_90, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@crnm, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@duranvarlık yok hocam sonuç yeterliymiş. valla 50 lira süper olmuş cidden en ucuz yollu iyi halletmişsin
Ben devlet hastanesinde tek kurus odemedim galiba 25 yastan dolayi. En karli benim
Benim yaş 23 fakat bugün devlet hastanesine 150₺ ödedim
-
@prsnll-adayı-52 kardeşim bende de ekg testinde anormal ekg yazıyordu tereddüt ettim sordum.. Makina otomatik yazıyor genelde yanlış yazar doktorumuz baksın dedi.. Doktor inceledi sorun yok dedi.. Sorun yok merak etme.. Zarfa kendin koy.. Hastane vermiyor mühğr olayı falan yok yani.. Sms cumaya kadar gelir gelmezsede sorun olmaz merak etme
-
@prsnll-adayı-52 rapora gerek yokmuş altta biri sormuş.. Rapora 30-80 arası değişen fiyatta ektra talep ediyorlar gerek yok zaten istenilen evrakta da yok rapor