2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@marjinalfaydali puanınız kaçtı acaba
-
Ben bir kez gurup mülakatına girmiştim denizbank için önce kendini tanıtıyosun sırayla sonra soru soruyorlar ayrı cvp lar veriyosun sonra iki gruba ayırıyorlar bi konu veriyorlar savunma istiyolar kim kimi razı edecek diye aslında zor degil sakin olmak lazım şu ürünü sat falan diyebilirler bilemiyorum ne denk gelirse artik
-
Ben de Sinop için başvurmuştum, 5-6 marttaymış. Bu kişilik envanteri mülakatı ne, nasıl yapılıyor bilgisi olan var mı ?
-
konaklama 1. mülakat tarihi itibariyle diyor. İlk mülakatım 4 mart sabah. 3 martta giriş yapamıcak mıyız
-
Puana göre çagirilmamıştir il il yada bölgeye göredir ben 63 11 12 mart
-
@lndaa hocam yozgat icin.63
-
@cnn44 22 Şubat'ta giriyorum. Puanım 69 benim de.
-
Kişilik envanteri de yapmıştım iş bankası için çok basit bişey sorulara kendine göre cvp veriyosun lider ruhlu mu falan karakter analizi gibi bişey ders konuları degil
-
@83istanbul valla bende öyle anladım hocam. sanırım sabah gidip giriş yapmamız lazım
-
erzurum 14-15 mart puanım 65
-
Puana göre olması mantığıma ters geliyo sonuçta herkes kendi seçtiği il için yarısicak ben maraş
-
Hocam bosuna puan yazmayin cunku sehir ya da bolgeye gore tarihler belirlenmis
-
@meltem_90 aynen haklısın istanbuldan başlamış anlaşılan.
-
Tekirdağ dan giricek arkadaşlar mülakat tarihleriniz neler
-
@marjinalfaydali Hocam bende öyle bi seçenek çıkmadı ankette ? İstanbul dışından geliyorum ben de
-
Merhabalar benim de 1. mülakat tarihim 28 şubat çarşamba saat 12 de 2. mülakat tarihim 1 mart perşembe saat 8.30 da. Anket için herhangi bir doldurma süresi var mı? İkinci bişey de sabah 8.30 da nasıl gidicem 2. mülakata kara kara düşünenlerdenim.
-
@derya88 19 şubat 08.00 20 şubat 08.30
-
Konaklama 1. Mülakat tarihi itibari ile diyor. Benim 13 şubat ilk mülakat tarihim. Yani 12 şubatta giriş yaparsam ücretli mi oluyor ? Anlayan var mı ?
-
27 Şubat saat 8 ve 28 Şubat saat 8:30
Ankara için gireceğim ama aynı gün otele girmemiz gerekiyorsa bırakın şehir dışını İstanbul içinde olsak bile bu saatlerde zor yetişiriz.Bu da değerlendirmenin bir parçası sanırım -
@busus aynen hocam benimde 14 15 mart erzurum. Yani il il ayirmislar galiba