2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Mülakat tarihleri illerin İstanbula göre uzaklıklarına göre ayarlanmış. Puan sıralamasıyla alakası yok
-
21-22 şubat eskişehir benim de.
-
@ceska mülakat tarihleri gördüğüm kadarıyla batıdan doğuya doğru sıralanmış benim tercihim Hakkari 19-20 Mart mülakatım Nisan ortası gibi sonuçlar açıklanır sanırım .
-
@smry aynı tarih ve saat hocam hakkımızda hayırlısı olsun
-
@luthor 19-20 mart Hakkari
-
Merhaba arkadaşlar. Hiltondan Ataşehir Halkbank Genel Müdürlüğüne sabahın 8:30 undaki mülakata yetişilir dimi ? Mesafeyi bilenler yazabilir mi rica etsem ?
-
- Mülakat 18 Mart
- Mülakat 19 Mart bingol için gireceğim baya uzamis herkes için hayırlısı olsun.
-
@haticeaydinn google map yürüyerek 34 dk gösteriyor. yakınlar sanırım epey.
-
@derya88 inşallah hocam
-
@haticeaydinn büyük ihtimal otelin lobisine toplarlar, 20,30 kişi sırayla servislerle genel müdürlüğe götürürler. Orasını dert etmeyin.
Sıkıntı olan kısım şimdi ilk mülakat gününden önceki gün otele giriş yapabilecek miyiz? Yoksa otelin yakınında kalacak bir yer bulmak lazım. -
@0626 aynen hocam bence yarın arayıp aklımızdaki sorulara bi cevap buluruz. Madem şehir dışından gelene konaklama imkanı tanıyorsun sabah 8:30 da mülakatı olan kişi bi gün öncesinde başka otelde mi kalacak
-
Bende Aksaray için 4-5 martta giricem. Daha zaman var arkadaşlar o zamana kadar sorularımıza cevap buluruz diye düşünüyorum. Evet süreç biraz uzun olucak, oyle gorunuyor. Ama hakkımızda hayırlısı olur insallah.
-
Kirklareli için 19 şubat 12.00-20 şubat 13.00 de mülakata katılıcam. Herkes için hayırlısı olsun inşallah
-
@nikola-tersla hocam 3 soru soruluyor.tc,mülakata katılıp katılmayacağınız ve konaklama isteyip istemediğiniz.istanbulda oturmuyorsanız o seçeneğin gelmesi lazım.
-
@smry hocam siz Facebook ta var mısınız orda tekirdağ içi grup kuruldu
-
@marjinalfaydali İstanbul’da oturmuyorum sadece iki soru geldi ankette. Konaklama isteyip istemediğimi sormadı
-
@nikola-tersla istanbul tercih edenelere otel sorulmuyor benimde istanbul bana da otel sorulmadı.
-
@zweigstefan aynen hocam yarın arayıp soracam
-
Ulaşım masraflarına yönelik bir bilgisi olan var mı? Öyle bir bilgi vardı sanki karşılanacakmış geçen sene karşılanmış gibi
-
@prsnll-adayı-52 selam bende 4,5 martta Isparta için gireceğim. Ankara'dan gideceğim.Siz nerede yaşıyorsunuz? Aksaray mı?