TURK KIZILAYI PERSONELI
-
merhabalar, Turk Kizilayi personelinin ozluk haklari, calisma saatleri ,calisma kosullari hakkinda bilgisi, tecrubesi olanlar bizlerle paylasirsa seviniriz. Ayrıca kızılay personel alımı yaptıkça da paylaşalım.
-
@edibudu hocam benim tek bildiğim 4 bin tl üzerinde çalışılıyor
-
657ye tabi olmak icin 2010 yilinda istekleri oldugunu biliyorum ancak su anda calisanlarin 657 mi, 4857 mi, ya da hangi kanuna bagli calistiklarini bilmiyorum. Sadece alimlarini sozlu mulakat ile aldiklarini biliyorum. Mevzuatinda da calisanlarin ozluk haklarina dair bilgi varsa sanirim ben atladim. TY ailesi uyesi olarak hem yonetimin hem de aile bireylerinin en kisa zamanda bildiklerini paylasacagina inaniyorum.
-
Hocam çağrıldınız mı? Ben de mülakatlara girdim ve bu hafta sonuçlar açıklanacaktı kurumdan henüz ses yok. İnsan kaynakları şirketine de ulaşamıyorum.
-
Arkadaşlar ben de mülakatlara girdim fakat dönüş olmadı.olumlu olursa ariyacağız diyorlar fakat olumsuz olursa haberimiz olmayacak ve beklemeye devam edeceğiz.acaba hiç çagirilan oldu mu ordan mantik yuruterek en azindan kendimizinkini olumsuz kabul edelim.
-
@Fatih-Cüce @bburak hayir hocam mulakata cagirilmadim, sizler hangi pozisyon icin mulakatlara girdiniz? Ne gibi sorular soruldu, paylasirsaniz seviniriz. Bir de calisma sartlari hakkinda sizlere ne gibi bilgiler verildi? Zaman ayirdiginiz icin simdiden tesekkur ederiz.
-
hocam ben iki kez mülakata çağrıldım bu sayı pozisyonlara göre artabilirmiş.çocuk etkinlik görevlisi için başvurmuştum.suriye krizi ile ilgili görüşler üzerinde çok durdular benim mülakatımda.yaklaşık 1 ay oldu fakat bir geri dönüş almadım.
-
çalışma şartları ile ilgili hiç bir bilgi verilmedi.
-
@bburak anladim hocam, sadece olumlu sonuclanan mulakatlara donus yaptiklariyla ilgili bir bilgi yok, kizilay kariyerde basvurularin olumlu veya olumsuz olmasi durumunda bildirildigi belirtiyor. Yani hala donus almamis olmaniz sanirim iyi bir sey. Ne de olsa cikmadik candan umut kesilmez,umarim gonlunuzdeki meslege/ise yakin zamanda kavusurusunuz. Ve oradaki deneyimlerinizi bizlere aktaririsiniz umarim. Calisma sartlari, ozluk haklari hakkinda bilgi alirsaniz ve bizlerle paylasirsaniz cok seviniriz.
-
@edibudu hocam Gaziantep iletişim uzmanlığı için Eylül 29 da mülakata çağrıldım Gaziantep te bir hotele. Mülakatı insan kaynakları şirketi yaptı. Aradan bir aydan fazla süre geçti ümidimi kesmiştim. Aradılar ve Gaziantepte ki pozisyonun kapandığı ve aynı pozisyonun ankara da alım yaptığı ankara da yaşamak isterseniz gelin dediler. Gittim orda Kızılaydan yetkili ile görüştüm. Sonra aynı gün antebe döndüm sabah eve varınca tekrar aradılar hemen genel merkeze gelin diye antepte yim deyince iki gün sonra gelin dediler orda da daha üst düzey bir yetkili ile görüştüm bu dediğim geçen hafta pazartesi oldu ve bu hafta için sonuçların belli olacağı söylendi ama nerdeyse hafta bitecek lakin ses yok. Çalışma saatleri yok dendi her üç mülakatta da üstüne basıla basıla. Herhalde buna çok önem veriyorlar yani belli iş saatlerinin olmadığını bazen yoğunlukta günlerce çalışabilirsiniz dendi örnek olarak da doğal afet olsa apar topar çağırılır ve haftalarca afet bölgesinde çalışmanız gerekebilir dendi. İşe de gelince kurumsal iletişim uzmanının yaptığı tipik işler ve üzerine mülteci kamplarına gidip incelemeler yapmanız gerek dendi.
-
@Fatih-Cüce sag olun hocam verdiginiz bilgiler icin oncelikle, kizilay kariyerde mulakatin olumlu veya olumsuz sonuclanmasi halinde bildirildigi belirtiliyor, oyuzden musterih olun, umarim emeklerinizin karsiligini en kisa surede alirsiniz. Baska bir sorumda calisma ozluk haklarinizdan bahsettiler mi? Hangi kanuna tabii calistiklarini, maaslarini, mesai ucretleri, ne tur sozlesme ile aldiklarini (belirli,belirsiz,daimi,cagri usulu..vs.) yerlestikten sonrada deneyimlerinizi burada bizlerle paylasirsaniz cok seviniriz.
-
@edibudu Yerleşirsem inşallah tabi ki burda paylaşırım lakin ne özlük hakkı ne maaş hiçbir şey hakkında bilgi vermediler sadece işin gerektirdiği nitelikler ve zorluğu hakkında konuştuk. Özlük haklarını falan kızılay da çalışan birini facebook dan falan bulup sorsanız kimse cevap vermekten kaçınmaz diye düşünüyorum ama benim için maaş ve özlük haklarının bir önemi yok ve bitirdiğim bölüm üzerine çalışmak bunları daha da önemsiz hale getirdiği için sormadım bile.
-
@Fatih-Cüce anladim hocam, tesekkur ederim tekrar verdiginiz bilgiler icin. Guzel haberlerinizi bekliyoruz
-
sanırım bir haber yok henüz kimseden.
-
@bburak bugün insan kaynaklarını aradım bilgi edinip döneceklerini söyledi ama hala dönmedi. Dönerse burdan haber veririm...
-
@Fatih-Cüce tamam hocam inşallah iyi haber alırsın.
-
@Fatih-Cüce arkadaşım merhaba bende aracı firmanın yaptığı mülakata karıldım olumlu şekilde referanslar arandı sonra dosyalar türk kızılayı genel müdürlüğüne devredilmiş aralarında anlaşmazlık olmuş sanırım bizlere olumsuz bilgisi gelecek
-
@gorkuyu merhabalar, size bir şey sorabilir miyim? mülakata ne zaman katıldınız ve olumlu bir şekilde arandınız? ben de bekliyorum)
-
alımlar yapıldı bitti sanırım.
-
@bburak slm benimle skype uzerinden goruntulu on mulakat yapildi bir ay sonra sizi arayip ankaraya cagiracagiz mulakat icin dendi. Mulakat kac defa yapiliyor ankarada