TURK KIZILAYI PERSONELI
-
@Fatih-Cüce bende antepten gidicem ankaraya mulakata kan merkezi icin. Ankarada iki defami mulakat yapiliyor. Ve sizi ankaraya ne zaman cagirdilar ön mulakattan sonra
-
@laborant ben 2 sefer mülakata girdim haber vericez dediler aylar geçti ses çıkmadı.
-
Arkadaslar mulakat hakkinda bilgi verirmisiniz ne gibi sorular soruluyor birde basvurdugunu pozisyondan farkli olarak baska pozisyon sunuluyormu
-
Arkadaslar onmulakattan ne kadar sonra 2.mulakata cagrildiniz
-
Arkadaşlar cvmer üzerinden özgeçmiş görüntülenmesi görünüyorya bana 3kez bakılmış ancak hareketlilik yok süreci bilen bı arkadaş yazabilir mi
-
@Fatih-Cüce hocam size ilk gorusmeden ne kadar sure sonra ikinci mulakat cagrildiniz ben dun ilk defa on gorusmem gerceklesti
-
@bburak kardes sen ilk mulakatin ne zaman ikinci mulakatin ne zaman oldu aradaki sure ne kadardi ben ilkine girdim ikinci ne zaman olur
-
İlkine giren arkadaslar hangi pozisyon için basvurdunuz
-
@bburak ilk mulakatla ikinci mulakat arasında ne kadar sure vardi kardesim
-
Biri de bana yazsa çok sevinicem 8.aydan beri bekliyorum
-
ben empatik insan kaynaklarının görüşmelerine katılmıştım 2 sefer yarın ilk kez kızılay'a çağırdılar görüşme için.
-
@bburak ne sordular empatikte hocam size
-
@kpsshobimdir ilk görüşme daha çok tanışma mahiyetindeydi 2. sinde başvurduğunuz pozisyon için uygunluğunuzu ölçüyorlar benimkinde öyleydi
-
@adam-simith empatik beni 1 hafta içinde 2 görüşmeye de çağırmıştı
-
@bburak hocam empati baska bi kurum icin mi basvurmustun kizilay icin mi anlayamadim
-
Empatik Kızılay'dan önce ön değerlendirme yapıyor
-
Mulakat teknikleri icin okumanizda fayda var
www.kitapsec. com/mobil/2017-liyakat-memurluk-mulakatlarina-hazirlik-kitabi-suvari-akademi-yayinlari_urn135509.html -
@bburak basarilar kardesim
-
@bburak mulakat nasil gecti hocam ne gibi sorular soruldu
-
Türk Kızılayı memur maaşlarını bilen var mı?