TURK KIZILAYI PERSONELI
-
@ozlembstndr bizim ilan kalkti hala cıt yok birde sabirsiz biriyim ki anlatamam size bugun bi is icin cagirdilar bekleyelim dedim gitmiyorum yani baska ise o kadar cok bu isi dusunuyorum ki nolcek bilmiyorum insallah olur
-
arkadaşlar merhaba foruma yeni katıldım ve paylaşımları okudum ancak cevap bulamadıgım bi konu var . degerlendirme merkezine tıkladıgım zaman giriş kodu istiyor bu kod her basvuranamı veriliyor yoksa mülakat sonrasında mı cevaplarsanız cok memnun olurum .tesekkürler şimdiden.
-
@yasmin0502 Bende bu sorunun cevabını merak ediyordum. Bir de eski yazılarda yazanlar demiş ki başvuruma bi kaç kez bakılmış umutlandık özgeçmişimizi görüntülemişler gibi şeyler yazmışlar ona nerden bakıyoruz ? Bilen varsa cevaplarsa seviniriz
-
@ozlembstndr emin değilim ama basvurularım ekranına girip ayrıntılar kısmına tıkla dene istersen bi .
-
@yasmin0502 arkadaslar kizilay kariyer sayfaniza girebiliyomusunuz sayfaya bişey oldu hata veriyo asla girmiyo
-
@yasmin0502 başvurularında özel sınav veya kişilik testleri gibi nitelikler istenilenler için mülakat sırasında veya sonrasında mail ile gönderilen bir kod var.
Onun girirek size açılan değerlendirme görevini gerçekleştiriyorsunuz -
@aspasha teşekkür ederim siz gençlik çalışanı olarakmı başvurmuşdunuz ?
-
@sumeyyeee şuan baktım bi sıkıntı görünmüyor bende.
-
@yasmin0502 kan hizmetleri birimi
-
Merhabalar ,
bende kan kazanım personeli olarak başvurumu yaptım.Görev ile alakalı bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi acaba? Kurumun maaş durumları nedir ? -
Merhabalar, bende Flebotomist ilanına başvuru yaptım ilanda tüm Türkiye yazıyor hangi ile alım olacağı hakkında bilgisi olan var mı?
-
@gzm bende aynı pozisyona basvurdum.donorlerin bilgilendirilmesi, kan alinacak yer birimlerimlerin organizasyonu vs.gorevi var.ikimizde olumlu yada olumsuz cvp alinca birbirimize bilgi verirsek cok iyi olur, en azindan surecin ne asamada oldugunu biliriz .
-
@ruka tabikide
-
@secil sen hangi il istiyorsu ben ankara icin basvuru yaptim donus oldumu sana bana sadece mail geldi ben uni hemsirelik mezunuyum sen
-
@hemsiremerve lab.teknikeriyim bana mail gelmedi sana ne zaman ve nasil bir mail geldi
-
Merhaba 16.01. Tarihinde kazanım personeli için başvuru yaptım 23.01 mail gönderildi değerlendirme sürecinin başladığna dair
O günden sonra ses yok sizlere de geldimi mail -
@eclectus BEN 10 GÜN ÖNCE GENÇLİK ÇALISANI ALIMI İÇİN BASVURDUM MAİL BİLE GELMEDİ.
-
@yasmin0502, içinde söyledi: TURK KIZILAYI PERSONELI
@eclectus BEN 10 GÜN ÖNCE GENÇLİK ÇALISANI ALIMI İÇİN BASVURDUM MAİL BİLE GELMEDİ.
Herşeyden önce hayırlısı olması temennisi ile
Kazanım personeli için Sadece Biyoloji mezunu aldıklarından belki süreç hızlı ilerliyodur
gerçi yok ses seda hayırlısı... -
@eclectus ben tüm süreçleri geçtim pazartesi kazanım personeli olarak başlıyacagım yardımcı olmamı isterseniz buradayım
Hakkınızda hayırlısı olsun -
@aspasha, içinde söyledi: TURK KIZILAYI PERSONELI
@eclectus ben tüm süreçleri geçtim pazartesi kazanım personeli olarak başlıyacagım yardımcı olmamı isterseniz buradayım
Hakkınızda hayırlısı olsunçok teşekkürler süreç nasıl işledi ve personel hak ve olanakları neler bahsederseniz memnun olurum