TURK KIZILAYI PERSONELI
-
Arkadaşlar merhaba öncelikle başladım diye işim bitti forumu takip etmiyorum diye birşey söz konusu değil vakit buldukça foruma girip sorularınızı yanıtlamaya çalışırım. Öncelikle ben daha önceki sürecimden bahsetmiştim olumlu dönüş aldıktan sonra sizden de olumlu ya da olumsuz dönüş istiyorlar ben olumlu yanıt verdikten sonra yaklaşık bir hafta sonra beni arayıp bi tarih verip bu tarihte işe başlamanız uygun olur mu diye sordular iş tarihini kabul ettim sonra gerekli evrakları söylediler onları da halledip kuruma bildirdim. 14 Ocak’ta yani Pazartesi günü işe başlıyorum inşallah. Sizde içinizi ferah tutun ihtiyaç halinde merkez Kızılay sizinle iletişime geçip sizi yönlendiriyor ama kısa bir süreç değil benim sürecim yaklaşık 2 ayda sonlandı.
-
@edakann Allah hayırlı uğurlu etsin. Meslek hayatında başarılar dilerim. İyi niyetli bir şekilde bizi bilgilendirdigin için sagol.Hersey gönlünce olsun.Darisi başımıza insallah.
-
@edakann hayırlı uğurlu olsun, işinde çok mutlu ol inşallah. Bilgilendirmelerin ve dileklerin için teşekkür ederiz. Darısı başımıza...
-
@edakann Bana da ay başlarında iş başı yapıldıgını söylediler ve şubatın 4 de başlıyacagımı belirttiler size iş başlama tarihi ile ilgi başka açıklama yaptılar mı?
-
@edakann size mulakatla ilgili birseyler sormak istiyorum acaba nasıl ulasabilirm
-
-
@aspasha yo bana işe başlama ile ilgili başka birşey demediler. İlden ile değişiyordur belki.
-
@edakann teşekkürler. Bekleyen tüm arkadaşların herşey gönlünce olsun
-
Yeni haberlerin olduğu bol paylaşımlı bir hafta olsun inşallah arkadaşlar.
-
@luyano amin inşallah güzel haberler alırız
-
En azından incelemişler cv'mi sanırım. Bakalım dönüş olur mu. Yavaş işliyor süreç galiba.
-
@aminem siz hangisine başvurmustunuz acaba
-
@luyano ben hicbir haber alamadım. Kizilay insan kaynaklarını arayıp 2 ay süre geçti harhangi bir cevap alamadım dedim.Personel cevap verirken nerdeyse dövecekti.Bilgi alan var mı
Adamlar süreçlerini bile anlatmıyorlar. -
@beray bende aradım nerdeyse 1 ay oldu hiç bişey yok dedim kötü konusmadilar ama bilgi verme yetkimiz yok dediler bekleyin dediler alımlar uygun başvurular oldukça yapılıyor dedi
-
@beray arkadaşım bende bu olaya kızıyorum işte onların işi o ama işlerini yaparken hakkını vermiyorlar, eksik bilgi, uslupsuz davranışlar. Bilmiyorlar ki onların yerinde olmak isteyen üstelik daha düşük maaşla binlerce bekleyen var. Ama dediğim gibi kurumu tenzih ediyorum genel olarak değerlendirmek doğru olmaz her kurumda böyle tipler var maalesef. Tabiki bilgi almak isteyecegiz bundan doğal ne var. @sumeyyeee sende sağol forumu canlı tutmaya güncel bilgiler vermeye çalışıyorsun. @edakann arkadaşımız çok şükür işine başladı dün gençlik çalışanı olarak darısı en kısa zamanda bizlere olsun.
-
@aminem cv yi incelemiş olmaları süper olmuş. Bana söyledikleri alımlar bitti sonuçlandı cevabına inanmamakta haklı çıktığımı gösteriyor. Zaten bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor bekleyip göreceğiz,
-
aminem cv yı kariyer netteki başvurudaki incelemişler yoksa kızılay kariyerde mi incelemişler.
-
Arkadaşlar sağlık meslek lisesi mezunu alımı yapılıyor mu? Bilginiz var mı
-
Arkadaşlar ben sosyal hizmet uzmanı olarak başvuru yaptığımı ve sürecin devam ettiğini yazmıştım. Sürecim sonuçlandı. Olumsuz dönüş yaptılar.
-
@mehmet33 mülakata girmismiydiniz nerden dönüş yaptılar acaba