TURK KIZILAYI PERSONELI
-
Forum canlandı süper oldu. Dün yeni ilanlar girdi kontrol edin arkadaşlar. Yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz. Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
-
@hemsiremerve merhaba Merve ️ Bende 4 gün önce başvurdum dediğin gibi sadece bir mail geldi başvurumun yapıldığına dair. Bakalım bugün ilan yayından kalkıcak. Bundan sonraki süreç hakkında hiç bir bilgim yok çok başvuru vardır diye düşünüyorum ya. Bende üni tıbbi laboratuvar teknikeriyim
-
@hemsiremerve En azından mülakata çağırılabiliriz diye düşünüyorum ama bu forumu baştan sona okuduğumda tüm umutlarım kırıldı. Aylarca bekleyen insanlar varmış ve ne olumlu ne de olumsuz olarak dönüş yapmıyorlarmış okuduklarıma göre. Sanırım zorlu bi süreç bekliyo bizide. İnşallah isteyen herkes hayaline kavuşur
-
@luyano hoşbulduk teşekkür ederiz, hakkımızda hayırlısı..
-
@ozlembstndr insalahh ikimizinkide hayirlisi ile olur ama delirmek uzereyim su an calisiyorum ve isimden nefret ediyorumbhergun bikkinlikla geliyorum o turk kizilayinin firmasini giyip kurum aidiyetine sahip olup o kadar cok calismak istiyorum ki anlatamam sana tam benlik bir is insalah hayirlisi ile seninkide benimkside olur dedigin gibi bu foruku okudum aksam nasi moralim vozuldu bastan sona okudum bir mucize beklicez benim cidden cok ihtiyacim var
-
@hemsiremerve nekadar sanslisin nefret edecegin bir isin var.
-
@ozlembstndr evet malesef o bekleyenlerden birisi de benim çok dua ediyorum inşallah olumlu haberler alırız hepimiz foruma da yorumlar yazılması iyi oluyo insan umutlaniyo
-
Veeee cuma oldu mesai saati biti 5 de cikiyorlarrrrr bekkleeeee bekleeeeee bekleeeee bu gece bizim icin ilan kapaniyo ilan kapansada alirlarmikiiiiii
-
@hemsiremerve ilanlar kapanıyor bir bakıyorsun ertesi iş günü yenileniyor. Benim başvurduğum ilan en az beş kere yayından kalkıp tekrar yayınlandı. O yüzden çok umutsuzluğa kapılmayın.
-
@luyano inşallah dedigin gibi olur yani bu forumda yazilanlar dan anladigim skmdiye kadar basvuranlari coktan arayip coktan gorusmeye cagrildilar bizde evde bos bos bekliyoruz bence keske ogrenebilsek de bole umut etmesek
-
@hemsiremerve forumda görüşüp cevap alanlar bir elin beş parmağını geçmiyor takip ettiğim kadarıyla. Alım işlemlerinin hızlanmasını ve forumun bu haberler ile dolup taşmasını umut ediyorum. Kızılay ı bilgi almak için arayan arkadaşlar bilgi alamadıkları gibi fırça yediğini söyleyenler var. Bende WhatsApp hattından bir soru sorduğuma pişman olmuştum. Siz meslekci olarak daha şanslısınız bizlerden. Hayırlı haberlerini bekliyoruz. Forumu terk etmeyelim canlı tutalım arkadaşlar. İyi akşamlar.
-
@hemsiremerve Ben o kadar büyük umutlar bağladım ki başka bi iş bile aramıyorum. Cv hazır gideyim başvurayım bi yerlere en azından çalışayım diyorum ama yok o kadar çok istiyorum ki Kızılay’ı evdeyim kafayı yicem artık boşluktan. Son üniversite yılımda sırf bu hayalle yaşadım ya. Beklemekten başka elimizden gelen başka bişey yok. Çok dua edelim..
-
@ozlembstndr ilan kalktı umutlarim suya düştu resmen ama yyibede surekli girip girip bakıyorum acaba bir şans varmidir ki ilan kalksada
-
@hemsiremerve ilani kaldirdilarsa yeterli başvuru olduğu icindir simdi arasindan mulakata cagiracaklarini belirlerler ozgecmise bakip surec simdi basliyo yani
-
Merhabalar
Kızılay iki birim halinde çalışmakta idari , dernek faaliyetleri ve kan hizmetleri.
Daha önce sürecimle ilgili gelişmeleri yazmıştım mülakat ve süreç kan hizmetlerinde daha hızlı (2,5 ay) ilerlemekte bu yüzden idari ve diğer mücaracatlarda bulunan arkadaşların sabırla beklemesi güzel olacaktır.
Hersey gönlünüzce olsun. -
@aspasha değerli bilgiler için teşekkür ederiz. 3-4 aylık ilanlar ile ilgili hiç bir haber vs yok dediğin gibi sabır gerekiyor.
-
@aspasha bilgiler icin cok tesekkur ederiz moralim yerine geldi ama size bir soru daha hadi dielim arandim vs sinav oluyormus ya ben uni mezun olali 9 sene oldu yani 32 yasindayim ne sinavi ne sorulari yani matematik mi yada nedir ki ya boe yazinca yine umutsuzlaniyorum ....
-
@aspasha demek sen o sanslı kisilerdensin tebrik ederim onceki yazilarini okumamistim simdi vaktim alinmisssin valla bravoooo
-
@hemsiremerve Kan hizmetlerinde sınav olmuyor daha çok liyakat ön planda , eğer iş haizseniz yaş problem olmuyor bende olmadı
Hayırlısı olsun hakkınızda -
@aspasha tesekkur ederim zamanini aldik cok sagol...