TBMM Stenograf Kursiyeri Alım İlanı
-
anayasa hukukunda değişikliklerden sorumlu oluyor muyuz
-
Şu asgari ücretle kurs olayı meseleyi biraz zor hale getirmiş ama ben burada kalıcı olurum diyenler mecbur sabırla katlanacak.
-
@fabercastell sorulur büyük olasılıkla.
-
@burcuburcu sağ olun
-
Mulakata giden var mi hic? Buralar cok ıssız. Adamlar ilana ciktiklarina pisman oldular resmen
-
@rterdogan mülakatlar yarın başlıyor hocam
-
Benim mülakatımda yarın ve hala düşünüyorum gidip gitmemeyi. Sgk denetmenliğini kazandım sonuçlar başvurulardan erken açıklansaydı muhtemelen hiç başvurmazdım. Meselek güzel ancak meşakatli ve riskli bilemiyorum
-
Benimde yarın mulakatim allah yardımcımız olsun
-
@gmzgmz kazandıysanız gitmeyin denetmenlik güzel iş boşa yormayın kendinizi
-
Benim mülakatım çarşamba günüydü ama başka bir sınav sebebiyle gidemeyeceğim. Katılacak arkadaşlar epey şanslı. Çok kişi güvenlik sorusturması belgesi yollamamış,epey kişi de mülakata katılmayacak gibi.. He tabi asgari ücretle 1 sene Ankara dışından kabul edilen arkadaşlar biraz zorlanır gibi ama şartlar malum.
Not:Yasama uzmanlığından elenmiş biri olarak şunu söyleyeyim mülakatta her konudan soru gelecektir.Özellikle iktisata dikkat. Ayrıca bazılarına daha genel bazılarına ise daha spesifik sorular soruluyor.Bu duruma da kendinizi alıştırın.
Şanslı olmanız dileğiyle..
-
@öğrenci ben uluslarası ilişkiler mezunuyum insallah iktisat sormazlar cunku hic bilmiyorum anayasa idare sorarlar diye düşünmüştüm
-
bende yarın gireceğim bakalım girecek arkadaşlara başarılar
-
@hakperest46 yarın kaçta
-
@asya89 öğleden sonra inşallah
-
@asya89 Şans meselesi artık.. Yasama'da da bazı adaylara anayasa ve güncel olaylar sorup mülakat tamamladıkları oldu. Lakin öğleden sonra olunca ve sıra ilerledikçe komisyon aynı soruları sormaktan sıkılıyor sanırım. İlginç bir şekilde bir an da maliye,iktisat vb. gibi alanlardan sormaya başlıyor. Umarım gönlünüze göre bir mülakat geçirirsiniz
-
meclisin otoparkını kullanabiliyormuyuz mülakat için
? -
Mülakata girenler soruları paylaşabilirlerse en azından biz de fikir sahibi oluruz
-
Nasıl gidiyor mülakatlar arkadaslar...
-
Neler soruldu acep, merak ediyorum dostlar?
-
Genel sorular soruldu sohbet havasındaydı