TBMM Stenograf Kursiyeri Alım İlanı
-
@kismetnasip, içinde söyledi: TBMM Stenograf Kursiyeri Alım İlanı
@emrediyebiri size bi onceki yazimda ,sizi daha fazla muhatap almayacagimi, soylemistim. Ne kadar guzel bi karar verdigimi bu yazdiklarinizla daha iyi anladim:)
Allah kalbinize gore versin:) Hadi eyvallahKardeşim madem laf atıp cevap vermeyeceksin o halde ne diye atıyorsun? Direkt yok 86-87 diyorlar diye bizi hedef gösteriyorsun. Resmen ortalığı karıştırıyorsun sonra da Allah kalbine göre versin deyip imalı imalı konuşuyorsun. Çevrendeki insanlara acıdım. Allah senin gibi dinini, ahlakını kullananlardan bu insanları korusun.
-
burası fazla yüksek kapatmaz umarım şu asgari ücret olayı çoğu adayı başvuru yönünde tereddüte düşürmüştür muhtemelen
-
@emrediyebiri bak arkadasim, ayni frekanstan konusup, anlasabilcek insanlar oldugumuzu dusunmuyorum ve seninle birebir bir iletisim kurmak istemiyorum artik. Lutfen anlayis gosterirsen sevinirim?
Benim soyledigim artniyetli konusanlaraydi. Nitekim @asdfghjkl ye de hem burdan hem ozelden yazdim. Sen de yazdigimi uzerine alinip beni zan altina biraka biraka bir oldun. Neyi nasil algilamak istiyorsan algila, istedigini yap. Ben ne dusundugumden vazgececegim, ne de inancimdan. Mesela ben kendimi biliyorum, senin benim hakkimda israrla soyledigin seviyesizce sozler umrum dahi degil.
Kalbinden suphen yoksa soylenen soz zoruna gitmesin, Allah herkesin kalbine gore versin:) -
Bu basliga girip de okuduklarimi gorunce gercekten alemim degisiyor. Aynisi guy zamani da olmustu.
-
diyecegim kacla kapatir diyenlere, yahu arkadaslar bu sistemde neyin neyle kapatabilcegni kim bilsin de burda bu basliga yazan biz garibanlar bilelim? kacla kapatir hep birlikte gorucez. kimseye sormayin bence bi sey basvurun gecin gidin ya. Gelirse gelir.
-
diyecegim yok 87ime sira gelir mi, yok 87den asagisi olmaz diyenlere. Yahu hic mi vebale girmekten korkuyorsunuz? Hic mi bi insanin hakkina girerim korkusu yok sizde? Belki sizin yorumunuzdan etkilenen dusuk puanli birisi basvurmayacak, ama basvursaydi sira gelcekti. Yani nasil bi ruh alemindesiniz gercekten bilmiyorum. 3 saniye sonra kafaniza bi sey dusse ölseniz, o topragin altinda bu yaptiginiz basit oyunlardan mutlu mu olcaksiniz saniyorsunuz? Bi mezarliga filan gidin ya. Orda yatan cogu kisi boyle sizin gibi basit hesaplar pesindeydi ama suan o kara topragin altinda. Cogunun adi anilmiyor dahi bu dunyada artik. Cok degil maksimum 70 sene sonra size de yol gozukur. Icinizden bu tarz kucuk hesaplar yapmak geldiginde gorsellerde yukledigim resme iyi bakin. Orada bu yaptiginiz kucuk hesaplardan, girdiginiz veballerden cok ama cok pisman olcaksiniz. Ama o pismanlik hicbir ise yaramayacak. Herkesin bi rizki var, isterseniz kendinizi parcalayin eger size orasi nasip degilse ne yaparsaniz yapin gi-re-me-ye-cek-si-niz. Nasibinizi sabirla inancla ve tevekkulle beklemek varken boyle seyler yapmayin. Yaparsanizda siz bilirsiniz.
öncelikle sıralamanın 75'i bulacağını düşünenlerdenim. sizinle aynı fikirdeyim. ben genelde konuları kaç aydır okuyorum. yazmıyorum. ancak diyalogunuzda kullandığınız kelimeler ve bu mezar resmini paylaşarak söylediğiniz sözler ne yazık ki benim de canımı sıktı. yazmama orucumu bozmak durumda kaldım.
farkında mısınız bilmiyorum ancak burası bir forum sitesi oluyor. forum sitelerinin amacı insanların düşüncelerini doğru/yanlış paylaşabilmesi, fikir alışverişinde bulunabilmesi ve kendini ifade edebilmesidir.
bu yaptığınız benim için, dini yönden hassas olan insanların hassasiyetlerini kullanarak onları sırf sizin hoşunuza gitmeyen söylemleri olan birilerini linç etmek için kullanmaya çalışmaktır. neyse ki, forumdakiler bu demagojinize kanarak insanlara saldırmamış.
her ne kadar kötü niyetli olarak burada saçmalayan insanlar varsa da iyi niyetli olarak saçmalayanlar da var. bir insan sırf sizin duymak istemediğinizi söylüyor diye ona bu şekilde özellikle konusu manevi dünya ve ''ALLAH'' odaklı bir konuşma yapmanız çok saçma ve art niyetli geldi. ben burada 86-87 diyen insanların ne kadar katılmasam da kötü niyetli olarak söylediklerini düşünmüyorum. başvurmayın diyen kişilerin zaten niyetleri apaçık ortada...
eğer haddim olursa sizden ricam olacak, insanları bu şekilde rahatsız etmekten ziyade kendi iç huzurunuzu arayın. hem kendinize hem de başkalarına faydanız dokunur.
selametle...
-
-
@kasketli-adam linc? Demagoji?
neyse isteyen istedigini dusunsun:) ben uslubumdan, soyledigim sozlerden, paylastiklarimdan siz oyle algiliyorsunuz diye vazgecmeyecegim.
yine olsa yine yaparim:) Siz istediginiz kadar rahatsiz olabilirsiniz. Selametlee -
Fazla kendinizi yormayın 1500 kısı basvuru yapmıs zaten kımseyı yazanlara bakmaz
-
@emrediyebiri bak arkadasim, ayni frekanstan konusup, anlasabilcek insanlar oldugumuzu dusunmuyorum ve seninle birebir bir iletisim kurmak istemiyorum artik. Lutfen anlayis gosterirsen sevinirim?
Benim soyledigim artniyetli konusanlaraydi. Nitekim @asdfghjkl ye de hem burdan hem ozelden yazdim. Sen de yazdigimi uzerine alinip beni zan altina biraka biraka bir oldun. Neyi nasil algilamak istiyorsan algila, istedigini yap. Ben ne dusundugumden vazgececegim, ne de inancimdan. Mesela ben kendimi biliyorum, senin benim hakkimda israrla soyledigin seviyesizce sozler umrum dahi degil.
Kalbinden suphen yoksa soylenen soz zoruna gitmesin, Allah herkesin kalbine gore versin:)Ben de seni ciddiye alığ cevap veriyorum. Benim yazığıma cevap olarak 87 diyenler bik bik... diyen aen değilmişsin gibi çevirmen zaten ne yapmaya çalıştığını göstermiş. Yukatıdaki arkadaş da haklını uğraşmış vermiş ben seni o kadar manalı cümleler kuracak kadar ciddi biri olarak bile görmüyorum. Allahın adını ağzına alıyorsan ettiğin laftan dönmeseydin keşke. Yazık.
-
@emrediyebiri bence sen okudugunu iyi anlamayi ogrenmelisin, ilerde isine yarar:) sadece bi tavsiye️
-
@emrediyebiri bence sen okudugunu iyi anlamayi ogrenmelisin, ilerde isine yarar:) sadece bi tavsiye️
O değil de, aşırı pişkinsin ya tebrik ediyorum. Her defasında yazmayacağım bakın bana ne kadar edepliyim hııh diye trip atman sonradan yazman pıtı pıtı yazman da ayrı bir komik. Bak öğrenmekten bahsettin ya hani; lafında nasıl durulur benden öğren. Laf şu; seni ciddiye alıp kendimi üzdüğüm için kendime kızıyorum böyle boş sözlerine de bundan sonra da ben sana cevap vermiyorum. Daha önemli işlerim var
-
@emrediyebiri büyüksün
-
Burda puani dusuk olup da, bi ise muhtac olan onca insan var. hep bi heyecanla,umutla burda yazilanlari okuyorlar. Adamin birisi 2 gun once hesap acip da burda gelip 87me sira gelir mi, yok 87den asagi dusmez yazarsa ben de pek ala ona cevap olarak icimden ne geciyorsa yazabilirim.
Sizler belki burda yazilandan etkilenip karar almayacak kadar güclü olabilirsiniz ama puani atiyorum 79 olup da burdaki 87den asagi dusmez muhabbetinden umudunu kaybedip basvurmayacak insanlari dusundugumden yazdim ben. Isterse tum dunya birlessin bana surdaki bir kac kisinin iyi niyetli oldugunu desin asla inanmam. Btk 86 ile kapadi, burda nasil 87 ye sira gelmesin?Insan baktigi yerden hayati gorur. Ben ne Allahin adini ne de hakki hukuku sadece zorda oldugumda kullanmiyorum. Ya da ne birini linc ettirmek icin ya da demagoji icin vs. Siz oyle yapiyorsaniz bilemem ama ben oyle degilim. Ben cok sukur bu soylediklerimi agzimdan da kalbimden de hic dusmeden yasamaya calisirim, bunun icin de ugrasirim. O yuzdendir ki dilimde hep bunlar vardir. Siz ne dusunursunuz ne dusunmezsiniz bilemem. Siz nasil algilayacaksiniz diye de dusunduklerimi paylasmadan da geri durmam.
Ayrica burda puanin dusmesi ve yok siranin bana gelmesi vs umrumda degil. Ben puanin 83 de kapatabilecegini gecmis sayfalarda soylemistim, ama devaminda hemen 71 puanlilin bile basvurmasi gerektigini eklemistim. Ben hep kendi terazimde olce tarta yazmaya calisiyorum, beceremedigimi dusundugum anlarda gerekirse ozrumu de diliyorum. Burda geri adim atacagim bi durum olduguna da asla inanmiyorum.
Son sozum, Allah herkesin kalbine gore versin -
Burda puani dusuk olup da, bi ise muhtac olan onca insan var. hep bi heyecanla,umutla burda yazilanlari okuyorlar. Adamin birisi 2 gun once hesap acip da burda gelip 87me sira gelir mi, yok 87den asagi dusmez yazarsa ben de pek ala ona cevap olarak icimden ne geciyorsa yazabilirim.
Sizler belki burda yazilandan etkilenip karar almayacak kadar güclü olabilirsiniz ama puani atiyorum 79 olup da burdaki 87den asagi dusmez muhabbetinden umudunu kaybedip basvurmayacak insanlari dusundugumden yazdim ben. Isterse tum dunya birlessin bana surdaki bir kac kisinin iyi niyetli oldugunu desin asla inanmam. Btk 86 ile kapadi, burda nasil 87 ye sira gelmesin?Insan baktigi yerden hayati gorur. Ben ne Allahin adini ne de hakki hukuku sadece zorda oldugumda kullanmiyorum. Ya da ne birini linc ettirmek icin ya da demagoji icin vs. Siz oyle yapiyorsaniz bilemem ama ben oyle degilim. Ben cok sukur bu soylediklerimi agzimdan da kalbimden de hic dusmeden yasamaya calisirim, bunun icin de ugrasirim. O yuzdendir ki dilimde hep bunlar vardir. Siz ne dusunursunuz ne dusunmezsiniz bilemem. Siz nasil algilayacaksiniz diye de dusunduklerimi paylasmadan da geri durmam.
Ayrica burda puanin dusmesi ve yok siranin bana gelmesi vs umrumda degil. Ben puanin 83 de kapatabilecegini gecmis sayfalarda soylemistim, ama devaminda hemen 71 puanlilin bile basvurmasi gerektigini eklemistim. Ben hep kendi terazimde olce tarta yazmaya calisiyorum, beceremedigimi dusundugum anlarda gerekirse ozrumu de diliyorum. Burda geri adim atacagim bi durum olduguna da asla inanmiyorum.
Son sozum, Allah herkesin kalbine gore versinhocam gerçekten çok uzattın. ben eminim ki hiçbir iibfli vatandaş buradakilere güvenip başvuru yapmıyordur. başvuru yaptım ve bekliyorum. millete sarmıyorum. şurayı gereksiz gereksiz işgal etmeyin. lütfen sükut.
-
arkadaşlar ben başvuru yaptığımda kafasına göre olanı seçti. ondan daha yüksek olan puanımı almadı. bu durumda olanlar var mı? sizce neden?
-
@i-fazıl-pelin normalde dediğiniz gibi erhangi bir puanı seçmiş gibi gösteriyor ama önizleme bölümüne geldiğinde düzeliyo
-
şu zamana kadar yapılan kurum sınavlarının mülakat sonuçları açıklansaydı 80e kadar düşebilirdi belki. ama gene 85 i göreceğini sanmıyorum. yüksek puan alanlara niye başvuruyorsun diye kızmak son derece saçma. o adamlarda bir şekilde memur olmak ve kendilerini garanti altına almak istiyorlar. mülakatlarda açıklanmadığı için mecbur hepsine başvuruyorlar. yapılacak bir şey yok. 3-4 ay mülakat sonuçlarını açıklamayanların ayıbı diye düşünüyorum.
-
başvuru yaparken istediğimiz puan türünü seçemiyormuyuz p28 çıkıyo direk diğerlerini seçmeye izin vermiyo sistem
-
@davidhume77 Yüksek olanı otomatik seçiyor olabilir dostum.
-
Arkadaşım orda bütün puanları gösteriyor sanırım ama ilan da yayınlanan puanlar dan en yüksek olanı seçiyor p28 ilan da yayınlanan en yüksek puan türün olabilir
-
Bende p23 82 ile basvurdum bari bu gelsin yaaa hayırlısı arkadaşlar hakkımızda.
-
Bu kadar farklı puan türünden alım varken 85 altına düşmesi mümkün değil bence boşuna bir birinize kızıyorsunuz hani bariz şekilde art niyetle söylense tamam ama bence de gerçek bu bir birinden alakasız bir sürü tür var, işsiz olan adam 100 puanı da olsa illaki başvuracaktır belki 1 yıllık kurs şartına takılabilir. Ben şimdi 85 altına düşmez dedim diye başvurmayacak varsa da zaten başvurmasın başkalarının sözüne bakıp hareket ederse baştan kaybeder. Başvurmayı düşünen arkadaşlar internetten 2dk da başvurabilir zaten sırf bu sebepten bile başvurular yüksek kapatıyor. Posta vs olsaydı gelme ihtimali düşük olan adamlar başvurmuyordu ama şimdi bedavadan başvuruluyor kimse kaçırmaz.