TBMM Stenograf Kursiyeri Alım İlanı
-
@asya89 güncel Bilgiler mi yoksa alanda soruldu mu
-
fırfırlı döpiyes ceketi sorun olur mu arkadaşlar
-
@btlskn alandan da guncelde her seyden soruyolar ama zor olmuyor
-
@asya89 ne kadar sürdü mülakat bide kendi alanınızla mı ilgili soruldu
-
Katılım nasıldı acaba ? Mesela öğleden önce 15, öğleden sonra 22 kişi girecek gözüküyor. Var mıydı o kadar kişi, katılan arkadaşlar ?
-
Arkadaslar mülakata girenler neler sordular yardimci olurmusunuz?
-
Ben bugün girdim. Sohbet havasında geçiyor. Güncel konular konuşuldu. Anayasa ve iç tüzükten sordular. Basit sorular soruluyor. Herkese başarılar dilerim
-
@william meclisin ziyaretçi otoparkı var dikmen girişinin hemen aşağısında, oraya durumunuzu söyleyip ruhsat bırakıp parkedebilirsiniz.
-
@eyüp hocam sağolun öyle yaptım
-
@samet06 katılım nasıldı?
-
Sabah 6 kişi gelmişti
-
@btlskn öğleden sonra da 10kişi geldi
-
Mülakata giren herkes kazanacak gibi gözüküyor. Zaten 200 kisilik listenin 60'ını seçiyorlar. 200 kişiden 50 küsur kisi evrak göndermemis. Kaldı 140-150. Bu kişilerden de yarısından fazlası mülakata gelmemis, kaldı 60-70... Zaten 60 kisi alıyor. Bir de ileride guyu, vmy yi filan kazanıp stenograflık egitimlerine gelmeyenler olacak, gelip de egitim esnasında egitimi birakanlar ve baska mesleklere gecenler, devamszlıktan elenenler olacak... Bu yüzden mecbur egitimdeki sınavları da kolay yapacaklar yoksa ellerinde adam kalmayacak
-
@rterdogan muhtemeldir oyle olucak
-
@rterdogan umut doldu içim ne güzel yazmışsınız
-
ilk günde aynı sekilde sabah sekiz öğleden sonra 13 14 kişi girdi galiba katılım baya az olacak gibi
-
@hakperest46 hocam size ne sordular mülakatta
-
@btlskn aynı sekilde iç tüzük ve güncel gelişmelerle alakalıydı sohbet havasında geçti
-
@hakperest46 sağolun hocam
-
@btlskn rica ederim hocam