TBMM Stenograf Kursiyeri Alım İlanı
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim.Hakkımızda hayırlısı olsun umarım güzel bir başlangıç olur bizler için
-
hayırlı olsun arkadaşlar hepımıze. Aldığım bilgiye göre kursu başaran herkes atanacakmış 60 kısıde başarılı olursa 60 da atanacakmış. maas konusu 4.300 -4.500 arası başlanacakmış bu net maas fazla mesai falan dır döner sermaye dır ek ne kadar odeme olur bılemıyorum onu ogrenemedım neyse kurs sırasında da 1.800 tl cıvarı bır odeme yapılacakmış edindiğim bilgiler bunlar herkese tekrar hayırlı olsun.
-
@heredotolga kurs başlangıç tarihi hakkınızda bir bilginiz var mı ?
-
@heredotolga çok güzel haber vallahi başaran herkesi atayacaklarmış
-
@pnyx-cratos evrak gönderme ıslemlerının tamamlanmasına mutakıp 10 gun ıcınde kurs tarıhı ılan edilecekmıs oyle duydum.
-
@fabercastell Atarlar hocam niye atamasınlar ki ? 1 yıl uzun süre , bu kursa katılanların çoğu kurum değiştirecektir bir kısmı da sınavdan geçemese geri kalanları atarlar.
-
inşallah geçip atanırız
-
Hayırlı olsun dostlar. Meslek hakkında edindiğiniz tecrübelerden bizlerde faydalanmak isteriz. Oldukça ilginç ve keyifli bir meslek gibi görünüyor, umarım sizlere de aynı hissiyatı yaşatır.
-
arkadaslar aranızdan biri hayrına whatsap grubu acsada kalacak yer sürec hakkında birbirimizden bilgi saglayabilsek güzel olmaz mı ?
-
@heredotolga Merhaba kardeşim bu yazmış olduğunuz bilgiler duyum mu yoksa kesin bilgi mi?
-
@i̇l-han-0 yetkili biri söyledi ama bizzat bana değil aracı ile sordurdum özellikle bu 60 kişiden 40 kişi alınacak olayını bana söylenen 60 kişiden kursu bırakan olur yapamayan olur başka yere geçen olur diye çağırıyorlarmis 60 da kursu bitiririse herkesi alicaz denmis bana gelen bilgi böyle.
-
@heredotolga ben de katılıyorum size nedeni de daha önceki stenograf alımı 10 kişilik yapılmış fakat başarı listesindeki tüm asiller ve yedekler şu an meslekte araştırdığım kadarıyla. 10 kişi alınacakken toplam da 26 kişi kursa çağırılmış ve hepsi de işe başlamış galiba.Dün açıklanan listede 2 de yedek belirlenmiş onlar bile kursa çağırılabilir.Yani eğer kursa herkes devam eder ve başarılı olursa kurs bittikten sonra 40 kişi değil 62 kişi uzmanlığa geçebilir.Yine de ağustos da guy,dguy,vmy sınavları olduğunu düşünürsek kurs bitene kadar belki 40 kişi bile kalmayacak ellerinde.
-
Bende kazandım wp grubu kuruldu mu
-
kurulmadı sanırım kuracak olanın mesaj kutusuna teli atarız herkese uyarsa
-
silinmiştir
-
@smmm teşekkürler katıldım
-
kazanan arkadaşları tebrik ederim bende kazandım kazanamayan arkadaşlar da rabbim en güzelini versin. Belgeler konusunda öğrenim durum belgesi mezun olduğumuza dair belge oluyor değil mi arkadaşlar?
-
Arkadaşlar insan kaynaklarından kursun başlama tarihi ile ilgili bilgi alan var mı? Meclisin tatilde olması bu durumu etkiler mi?
-
@krtdtl kursun başlama tarihi hakkında bir bilgim yok ama meclisin tatil olması bence bizim durumumuzu etkilemez evrak tesliminden sonra on gün içinde tarihi açıklarlar diye düşünüyorum
-
@hakperest46 Umarım bir an önce başlar çünkü kurs süresi baya uzun.