KPSS A Grubu Atamalarında Yaşanan Tüm Sorunlar Hakkında Çözüm İstişare ve Birlik Platformu
-
@pmb bu yazı güzel, genel problemleri barındırmiyor ama 1000 karakter sınırına uyuyorsa gönderelim derim. Tesekkurler paylaştığınız için.
-
@pmb @Antimülakat ne diyorsun metine yine de metin hazırlansın iyice yayalım mı yoksa bundan devam mı edelim kardeşlerle irtibata geçip daha fazla kitleye ulaşarak
-
Metnini paylaştığım arkadaşlara şubat başı ve ortası cimer etkinliğimizin olacağını anlattım. Metinleriniz hazır olunca bize ulaştırın whatsapp ve twitter gruplarımız var biz oradan duyururuz dediler. Bu iş sandığımızdan güzel olacak lütfen bikaç saatimizi ayırıp ortak metinde anlaşalım bir an evvel . Herşeyi adminlerden beklememek gerektiğini savunuyorum baştan beri zaten biz başlayalım bi yerden.
-
@falanfilan baktım tam 1000 karakter.
-
@falanfilan 1000 karakter sınırına uyuyor genel sorunlardan bahsetmediği için kendi metnimize dahil etmedim ben bunu guy için yapacağımız etkinlikte kullanalım olmazsa genel metnimizi de bir an evvel hazırlayalım
-
@antimülakat çok güzel fikir gayet güzel olur ama her sendika olmamalı bazılarının sorun olacağı kanaatindeyim.
-
@pmb hocam dediğiniz grup kim o kısmı anlamadim ben. Twitter giriyorum hiç duyuru gormedim. Bu etkinlik ilk bu forumdan çıkmıştı. Sadece metinde sorun yaşadık. Yani etkinlik metni olmasa bile bunu ben ayriyeten göndereyim diyorum. Ama ortak metin olarak belirlenmeze göndersem de duyuramam açıkçası. Biraz tuhaf geldi bana. Son söz yöneticilerin olsun. Bekleyelim
-
@falanfilan özel mesaj grubuna almışlar beni muhtemelen planlı bir etkinlik değil grupta 39 kişi var bikaç tane daha grupta paylaşmışlar metini. Twitteriniz varsa alabilirim sizi de gruba
-
@falanfilan bende şaşırdım bide aynı tarih
-
Metin ana başlıklar itibariyle bu sene ki mevzular üzerine yoğunlaşsa da olabilir. Ama ben yine de alternatif bir kaç metin daha üretilmesi tarafındayım. Elimizde en ideali bu olursa bunun üzerinden devam ederiz. Metin üzerinde birlik sağlama konusunda sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum ama yine de acele etmeden en ideal olanla giriş yapalım diye düşünüyorum.
-
Çok zaman kaybetmeden Cuma akşamına kadar metnimizi belirleyelim. Sizlerde bu gruptaki arkadaşlarımıza metnimizi gönderirsiniz. Biz diğer platformlarda yaymaya başlarız. Daha sonra birikerek ilerleriz diye umut ediyorum.
-
@hamzaömerhalid etkinlik bir günde planlanmış metin bir saatte hazırlanmış. plansız bir etkinlik gibi duruyor
-
Arkadaşlar metinlere kabaca göz attım (lütfen kimse darılmasın fikrimi söylüyorum)bu metinler sönük kalıyor gerçekten metni okuyunca iki yıldır çektiğimiz sıkıntıyı yansıtmıyor bunun sebebide kelime sınırı olması bende bir metin yazmıştım daha önce ama çok uzun oldu daha fazla kısaltamadım çünkü anlamını yitirmeye başladı yine denerim bazı yerlerini kırpmaya çalışırım buraya yazarım bence @paretowilfredo hacamızın bu konu başında yazdığı yazıyı özetleyelim.birde bukadar acele edilmesin derim birçok arkadaşın haberi olmuyor böyle olunca
-
@bcd kimse darılmaz kardeş. Karakter kısıtı gerçekten çok sıkıyor insanı bu sefer cümlelerde ki kelimeleri değiştire değiştire azaltarak bi hal oluyor.
-
Metin oluşturanlara yardımcı olmak,
cümle kuracakları soruna yönlendirecek sorular soracağım.Bilinçli soracağım.Eline kalemi alanlar adına..
Metinde HER SINAVA AYNI İLK 100 KİŞİNİN GİRMEMESİ anlatılacak mı?
"yıllık alımı 5\20civarındaki meslek alımlarında
kadroların arttırılması"
sorunuyla alakalı cümle mi olmalı"Yıllık alımı 5\20civarındaki meslek alımlarında
sınava en az 50katı çağrılması"
sorunuyla alakalı cümle mi olmalıİstek neye mâlolur?
1.cümle kadro maliyeti
2.cümle sınav maliyeti -
@pmb bu metin iyi gönderelim artık bekleyecek ne sabır ne vakit kaldı artık tez zamanda ilan gelmesi lazım tükendik başka zamanda genel sorunlar hakkında yaparız elimizi bağlayan mı var zaman geçmeden bu metni yollayalım bence yoksa dağılıyoruz hiç yollamamaktan iyidir.Ben bir kuruma atanıpta burada bizim için uğraş veren emek veren herkese teşekkür ederim hepsinide biliyorum tek tek isim yazmaya gerek yok
-
Bu mektubun içine 100 tane sıkıntı sokmaya gerek yok iibfnin derdi bitmez kafa bulandırmaya gerek yok yoksa herkes bir sıkıntı yazar yaş sorunu olan var alım az diyen var il tercihi sıkıntı diyen var kurum içi alım olmasın diyen var çok mezun var okullar kapatılsın diyen var tarihler belli değil diyen var süreç uzun diyen var yani bunlar mektupla mı çözülür Allah aşkına yapmayın ya biz bunları bilerek yola çıktık zaten bizim istediğimiz her sene gelen guy İlanının bu sene de aynı sayılarda gelmesi mektupta bu ses getirir şuan başka bir şey değil tek bir şey isteyeceğiz o da ilan şuanda
-
@walrass06 sadece guy demeyelim maliye kadrolarından bahsedelim bu etkinlik için. Üni kadroları filan dememizin şuan için be etkisi olur ne faydası olur. Maliye bakanlığından beklenen ilanlara vurgu yapalım yeter zaten 1000 karakter kısıtı var.
-
@walrass06 şurada iki haftadır anlatmaya çalıştığım ne varsa yazmışsın. Yarın metin işini sonuca bağlayıp cuma en geç cumartesi günü de yollayalım diyorum ben.
-
@walrass06 sana hak veren çok ancak adminleri böyle ikna ettik.idare edeceğiz feragat edeceğiz.adminler genel olsun diyorlar.