KPSS A Grubu Atamalarında Yaşanan Tüm Sorunlar Hakkında Çözüm İstişare ve Birlik Platformu
-
@milliirade ne yaptın kardeş biz maliyeden bahsediyoruz o 5 10 kurum alımları birkaç senede bir birkaç kişi alıyor işte onlara etkimiz hiç olmaz bence. Ki bu mektupta yer vermeye gerçekten Yok
-
@hamzaömerhalid aynen hocam sadece ilan için olmalı ayrıca buna destek verende daha çok olur kimsenin sürecin uzun olması iibf mezununun çok olması umrunda değil
-
@hamzaömerhalid 2017kpss sinden bugüne gelen ilanların tümü için diyorum.Adminlerin dediği gibi genel olmuyor bu sefer de
-
@milliirade 5 20 kişilik ilanlarda 50 katı kişinin sınava çağrılması hem bir çok kişiye umut olur hem de sürekli aynı kişiler sınava girmez. Arkadaşlar ve adminler de uygun görürse 2. cümlenin kabul edilebilirliği daha fazladır diye düşünüyorum ben.
-
Şeffaflık istiyoruz ya cidden çok kötü bir süreçmiş. Psikoloji bitik. Hiç bir yer açıklanmadı
-
@milliirade hocam ben ses getirecek destekçisi çok olacak mektubun ilan mektubu olduğuna inanıyorum adminlerede saygı duyuyorum çoğu bir kurumda çalıştığı halde burda çıkarsız uğraşıyorlar ancak mektup yazmak kesin sonuç verecek gibi bir algı var şuan mektupla çözülecek işler değil bu istenenler
-
@walrass06 biz de öyle düşünüyorduk aynı sizin gibi başından beri fakat bir türlü kabul ettiremedik en sonunda genel sorunlar yazılsın on gün sonra da ilan isteyeceğimiz bir etkinliğe razı olduk. Bu yüzden ne olursa olsun ne yazarsak yazalım yeter ki yapalım şu etkinliği daha fazla gün kaybetmeden
-
@walrass06 nasıl değil sürecin uzun olması bilerek girsekte bu sürece bence birçok kişi içim sorun 8 ay geçmiş ilan Yok bugün ilan gelde 9 buçuk ay sonra sınav olmuş olacak. Gerisii saymıyorum. Ama bu kısıtlı metinde buna uzun usun yer veremiyoruz maalesef. Bir cümleyle geçiştirilecek mecbur. Temel bakanın sözünü verdiği ilanların gelmesi olmalı. Ama göçteki gibi sayı hüsran olacak şekilde değil
-
@ordinal-fayda en basitinden sgk ve vmy açıklansaydı bugün ilgöç belki 82 83 lere düşerdi ama bu durumda imkansız.
-
Hocam gerçekten mektupta genel sorunları yazmak bi fayda getirmez inanın getirmez maliye bakanının cep telefonuna mesaj atsan bile fayda etmez bunlar bakanla bir yerde bir saat oturursun bunları anlatırsın belki o zaman fayda eder cimerden mektupla bunlar fayda etmez alımların 5 katı 20 katı felan olmasını istemek mezunun çokluğu sürecin uzunluğu tarihin belli olmaması felan bunlar havada kalır mektupta hiç kafa karıştırmaya bulandırmaya gerek yok
-
Ayrıca ben çoğunluk ne diyorsa onu yaparım bunu da belirteyim yazılan metine saygı duyar yollarım karşı çıkmıyorum fikir sadece
-
@pmb ya o bi Öner’i fikir değilmiydi sadece benim dikkat azalıyor sanırım.
-
@walrass06 @milliirade @hamzaömerhalid @marx hep yazdı bunları ama diyorum ya kabul ettiremedik bu yüzden razı olduk genel sorunları yazmaya. ama söz aldık bir hafta sonra da ilan isteyeceğimiz metin hazırlanacak. Tüm bunları açıklamak da ne yazık ki bana düştü önceki sayfaları okursanız anlayacaksınız beni.
-
@hamzaömerhalid hamza 8.30 dan beri burdaymışın ondan olmuştur iki gün içinde genel sorunlar bir hafta içinde de ilan isteyeceğimiz metin yazalım diye önerdim ben ve anında kabul edildi
-
@pmb hocam sizin paylaştığınız Metin iyi ilan için başka hazırlamaya gerek yok
-
@pmb aynen ya sen önermişsin baktım şimdi ne yaptın sen ya antimülakat direkt tamam dememiş sadece ortak metin hazırlayalım demiş hiç ses etmeyelim
-
Biz ne yazılacaksa yazalım artık olsun bitsin beklemekten iyidir birşeyler yapalım genel sorunlar için de yapalım ama kesinlikle ayrıca ilan içinde yapalım sizde takdir edersiniz ki bize kimse iibfnin hali ne olacak diye sormuyor ilan işi ne oldu diyorlar ilan gelsin cevabımız olsun en azından
-
@walrass06 aynen. BEnde ne olacaksa olsun artık yapalım yeterki moduna girdim. Anket sonucu zaten 100 oyla maliye ilanların olmuş. İkinci seçenek ortak sorunlar olmuş. İkisini ayrı ayrı yapacağız demekki
-
@hamzaömerhalid @walrass06 o zaman genel sorunlar artı guy ilanı isteği yer alsın herkesin gönlü olsun tabi herkese uyarsa. Ya sadece guy ilanı istenecekse ben katılmam diyecekler diye korkuyorum. kimseyi kaybetmeyelim
-
@pmb ya şu Twitter grubu iibfnin çokluğundan bile bahsetmiş ortak bir metin hazırlanır. Daha geniş katılım olması için maliye bakanlığının alımlarından bahsedersek bana göre o da yeterli olur. Ben hep kurum içi sorunu da olsun derdim ama o bile fazla gelebilir bu Metine. İlanların sayılarının azalmadan gelmesi önemli olan.