KPSS A Grubu Atamalarında Yaşanan Tüm Sorunlar Hakkında Çözüm İstişare ve Birlik Platformu
-
@hamzaömerhalid metninize eklemeler yapmak istiyorum.
●Guy , mhuy , duy bu sınavları kısaltılmış şekliyle değil de hangi sınavlar olduğunu açıkça yazmalıyız. Süreçte olmayanlar bunların ne anlama geldiğini bilmeyebilir. Ayrıca bu ilanların gelmemesi sonraki yıllarda kpss a grubundaki yığılmayı arttırdığını vurgulayalım.
● Hangi sınavın tek il seçimi sıkıntı oluşturuyor neden, kısaca belirtebiliriz.
●Guy talep edeceğimiz bir metin olacaksa mutlaka alınacak kişi sayısını ekleyelim ki atanma ihtimalimiz artsın. İİBF olarak yıllardır bekliyoruz bu bekleyişlere değsin artık . -
@berceste kardeşim baştan sona ekleme çıkarma yapabilirsin ben bi başlangıç olsun diye yazayım. Dediğin şeylerin olmasını bende isterim ama 1000 karakter sınırı varmış. Bunu bile Bazı kelimeleri çıkararak kısaltarak yazdım. Noktalardan sonra boşluk bırakmıştım onları bile sildim. Ona göre bir metin hazırlayacağız işte
-
@hamzaömerhalid elbette tekrar yazılır eklenir çıkarılır metne son hali verildiğinde ana temada bunlar da olsun diye yazdım. Sadece size hitaben olmuş oldu . Yoksa çaba gösterilen her metin değerlidir, bu kadar az duyarlı arkadaşımız varken.
-
@berceste sorun yok yeterki yazılsın gönderilsin evet bende şaşırıyorum. İki gündür kimse de ses Yok.
-
Suspus olmuşuz yine.
Eğer katılım Cumhurbaşkanlığı için az bulunuyorsa direk Sn. Naci Ağbal’a Maliye Bakanlığı ilanları için yazalım? -
@rybczynski2 hemde nasıl susma. İnsanlar şuraya gelip benimde varlığım belli olsun benimde çorbada tuzum olsun demekten aciz. Saçma salak şeyler yazmaya gelince var bazıları. Şurda bende destek olayımda hızlansın demeye gelince Yok. Günlerdir tek kelime edilmiyor. Adminler de saldı anlaşılan. Böyle gelir böyle gider kazanan nasıl olsa kazandım banane der kazanamayan da oturur seneyenin hesaplarını yapar yada haline yanar birileri olsa da bişeler yapsak der. İibf böyle sessiz kaldıkça daha çoook şey gelir başına çooook.
-
https:// www. memurlar. net/haber/724615/52-bolum-mezunu-iibf-nin-basvurdugu-tum-kadrolara-basvurabilecek.html?utm_source=headlines
bu konu hakkında da bir istişare yapalım dostlar.anket yapalım.birlik olalım.platform kuralım. face'de sayfa açalım. twitter'a yazalım.meclisin önünde toplanalım.yök'e protesto düzenleyelim ve telgraf çekelim ve yök'le tüm haberleşmeyi keselim ya da yök'ü Kayseri'ye taşıyalım..
-
Sanırım torba yasa düzenlemesi yapılıyor meclise sunulacak acaba burdan harekete geçebilir miyiz @Antimülakat @paretowilfredo
-
@rybczynski2 çünkü torba yasanın istihdamla ilgili olduğunu okudum haberlerde
-
Burda başta iibf ve kpss a süreci için birşeyler yapalım diye yola çıktık ama konu değişti guy mhuy felan karıştı sonra gündemde Afrin operasyonu var bir taraftan sınavı olanlar mülakata hazırlananlar var ama bütün bunlar bu konunun bukadar az ilgi görmesini açıklamaya yetmiyor.Anlaşılan bütün bu insanların etkinlikle birşeyin değişeceğine inancı yok. Yinede uğraşan bir metin hazırlayan arkadaşlar saolsunlar
-
@bcd kardeş guy başlığında ilanın gelmesi sayının düşük değil yüksek olması gerektiği sürecin uzun olduğu bunun hakkında farklı etkinlikler yapılması gerektiği hakkında çok konuşuldu. Daha sonra paretowilfredo bir ışık görürsek sizler de bizde destek oluruz dedi. Daha sonra süreç kendiliğinden sorunların çok olmasından dolayı genele döndü. Pareto bu başlığı açmış buraya geçildi. Dönsün de sadece guy istemek bencillik olur sorunlarımız dile getirilsin tek etkinlikle kalmasın dedik mücadele edelim dedik. Ama varya insanın umudu etkinlikle bişe değiştirilmez düşüncesi değil saçma sapan herşeyi konuşacak kelime bulan ama bu kadar insanın sıkıntısıyla dertlenmeyen iki kelime bende yazayım gaza getireyim destek çağrısında bulunayım demeyenleri gördükçe kırılıyor. Şurada kaç gündür hareketlilik Yok resmen. Hatta artık adminlerin de elini eteğini çektiğini düşünüyorum. İnşaallah içimizden birileri makam mevki sahibi olurda o değiştirmek için mücadele eder yoksa iibf öğrencileri hiç bişe yapamaz Bu gidişle.
-
@hamzaömerhalid inşallah bu durgunluktan kurtuluruzda hep beraber birşeyler yaparız kardeş
-
@bcd kurtulacağız elbet kardeş. Keşke bu durgunlukta bişeler yapabilseydik.
-
arkadaşlar ben takip edemedim o yüzden soruyorum.29 30 31 ocakta mektup gönderilecekti cimerden yapacak mıyız ? kendi adıma elimden geleni yapmaya hazırım.
-
Selamın Aleyküm dostlar.
Sürece dair sessizliğimin sebepleriniz izah edeyim sizlere. Biz yine söylüyorum üzerimize düşeni zaten her ortaya koyduğumuz iş ile yapmış bu konuda ispat edeceği bir şey olmayan insanlarız. Yaptıklarımızın azı bilinir, çoğu bilinmez. Bizi bilen bilir bu konuda, o nedenle üzerine fazla söz söylemek istemiyorum bir şeyler yapmak arzumuza dair.
Ancak şunu en başta belirtmiştim, süreci kendine yontanlar olduğu müddetçe bu iş yürümez. Sadece bir ilanlık söylem geliştirmek de işi kendine yontmaktır. Biz bunu istemedik, istemiyoruz. İlanlar için en fazla çalışmayı ortaya koyan insanlarız zaten. Her bulduğumuz insana ilan soruyoruz, her yerden bilgi akışı sağlamaya çalışıyoruz ve zaten emin olun konuştuğumuz her devlet büyüğüne sizin sorunlarınızı bir şekilde dile getiriyoruz. Ancak biz birlik olunsun, ortak amaçlar doğrultusunda köklü çözümler için mücadele edilsin istedik. Ancak alttan alta gelen lafları da gördük, işittik. Bilmiyor değiliz bunları. Ha bunlar bizi küstürür mü? Hayır. Ancak şu an halen malesef kitlenin birlikte hareket kabiliyeti olmadığını görüyoruz. O nedenle şimdilik ben sürecin dışındayım. Ancak ihtiyaç olduğu her zaman her alanda da katkım desteğim sürecektir her zaman olduğu gibi. Bakalım izleyip göreceğiz.
Hayırlı geceler dostlar hepinize.
-
@paretowilfredo ihtiyaç var işte ne demek olduğunda ? Yok mu şuan. Kim neyi kendine yontuyorsa ona kardeş bi dur şöyle yapalım de. Bir ışık istediniz bizden sayın paretowilfredo bu ışık gözüktü parladı ve köz halinde sönüyor. İlk guy ilanı diye başlandı sonra her sonumuz dile gelsin hepsi için mücadele edelim denildi kim neyi kendine yonttu bu hedeften şaştı. Mesele belliyken günlerce ilan beklenildi yapıcı olmadığı halde üstelik. Hadi tamam olsun yeterki bişeler yapalım sonra merin hazırlanacak sizler bizde metinimizi sunacağız dediniz ama kaç gündür tık Yok şu başlıkta. Emin olum birçok kişi yöneticilerden yani sizlerden bekliyor bunu. Millet uyudu unuttu ihmal etti neden hatırlatmıyorsunuz gaza getirmiyorsunuz bir lafınıza kaç kişi tepki veriyor. Kimse size emek etmiyorsunuz demiyor en azından çok büyük çocuğunluk böyledir. Ancak bence şu süreci daha ayakta sizler tutabilirdiniz. İnsanlar benim yada başkasının yazdığına güvenmez ama sen veya antimülakat veya priss başka hangi yöneticiler var bilmiyorum ama sizler bişe söylediğiniz zaman hadi o zaman diyip daha sağlam olabilirdi. Ben yokum ama ihtiyaç olursa hazırım sözüdr kaç günlük üzüntüme üzüntü kattı. Söylediklerimi şahsi algılamayın lütfen size karşı sevgisizliğim saygısızlığım Yok içimde ancak bu süreci eksik yönettiğiniz düşünüyorum en başta dediğim gibi bu işi bizler değil sizler yaparsanız etkili olur diye o yüzden ben sadece ben kaç sefer size çağrıda bulundum. Güya sürekli bir mücadeleye girmiştik bu ay etkinlik yapıyorduk. Hayırlısı olsun herkes hakkında.
-
@hamzaömerhalid Dediklerinde haklısın dostum ancak söylediğim gibi herhangi bir adıma erindiğimden ya da yapmak istemediğimden değil. Dediğim gibi ben köklü çözümler diliyorum. Herkese faydası olacak şeyler için emek vermek istiyorum. Başka türlü atılacak her adım malesef geçici olacaktır ve açıkçası bu adımların karşılığı da alınamayacaktır. Bir metin oluşturmak konusunda ben kendi adıma bir şeyler hazırlayabilirim. Ancak ne kadarı sizlerin beklentisini karşılar bilmiyorum. Aslında en başta yazdığım yazı da bir metin niteliğinde ve sadeleştirilmeyi bekleyen bir taslaktır. O harita üzerinden devam etmek düşüncesindeyim. Bakalım tekrar istişare ederiz bunları.
Hayırlısı olsun hepimiz hakkında. -
@paretowilfredo herkes diliyor köklü değişim. Bu etkinlik bir başlangıç olabilir diye düşünmüştüm ben. Küçük temel sorunlarımız içindi ilan ve kontenjan gibi.ama fazla iyimser bakmışım olaya. Neyse artık geçti hayırlısı olsun herkes için
-
52 bölüm mezununun, İİBF kadrolarına başvurması ADALETSİZLİKTİR
imzalayalım dostlar.
-
Bu etkinliği dahi gerçekleştiremedik herkese teşşekkür ediyorum gerçekten baz şeyleri hakediyomuşuz arkadaşlar. Psikolojik olarak çok yıprandım beklemekten ümidim kalmadı. Artık buralarda olamıcam herkesin Allah yardımcısı olsun