Açıklanan mülakatlar?
-
Arkadaslar merhaba. 2017 kpssden sonra malumunuz bircok ilan geldi. Ancak sürecler uzun oldugu icin takip etmek zor oluyor. 2017 den sonra ilani gelen ve mulakati aciklanan sinavlar hangileri ? Ben bi rtuk u biliyorum. Baska var mi ?
-
Botaş
Kamu Gözetim ve Muhasebe Denetim Standartları Kurumu
Rekabet Kurumu
Tarım Kredi Kooperatifleri -
@isimsiz rekabet kgk guy beylikduzu müfettiş sgk teftis (son dedigimin alimi kpssden onceydi galiba) aklima gelenler bunlar.sgk vmy kaymakamlik da aciklanmak uzere
-
@shady1 hocam bunlardan bazisi kpss öncesi de olabilir ama yakin zamanda aciklananlar ve beklenenleri yazdim
-
@isimsiz rekabet kurumu mülakatı açıklandı.
-
bu başlık iyi oldu güzel bi listeyle buradan takip yaparsak iyi olur bence hem kurum hem yanına sayısı olarak
-
Vmy mulakati biteli ne kadar olmustu dostlar bilen varmi.. onada baya zaman oldu hatirladgm kadariyla
-
Rtük de açıklandı
-
Vmy de haftaya açıklanıyor..
-
@joeblack16 kesin mi hocam
-
O zaman toparlayalim.
Rtük
Botaş
Beylikdüzü Müfettişliği
Kamu Gözetim ve Muhasebe Denetim Standartları Kurumu
Rekabet Kurumu
Tarım Kredi Kooperatifleri -
Çaykur müfettişliği de açıklandı.
-
8.pro Sgk denetmenliğe ve en son kaymakamlığa atanan arkadaşlarımızın 2017 kpss puanı ellerinde bildiğim kadarıyla.Çünkü bu alımların sonuçları 2017 sınavından sonra açıklandı.
-
Süper başlık olmuş karşısına kaç kişi girdiğinide yazsak iyi olur.
-
@luthor sayilari bilen yazarsa listenin yanina ekleyebilirim
-
@isimsiz herkes bildiğini yazsa tamamlarız.Ben başlayayım Kgm 12 kişi aldı.
-
Tarim kredi 10kisi aldi
-
Dostlar yardımcı olması açısından haber tarihine kadar açılan tüm ilanlar burada ilk fırsatta mülakatları da bi toparlarız inşallah.
https://www.tercihiniyap.net/haber/2017-kpss-lisans-sinavindan-bugune-kadar-acilan-tum-sinavlar
-
@paretowilfredo hızır gibisin hocam eksik olmayasin
-
Sgk müfettişlik de açıklandı ama o sayılır mı