E devlette soy ağaçları yayınlandı
-
Eskiden kız isterken oğlumuz ne işle uğraşıyor, alkolü sigarası gece hayatı var mı gibi sorulara ek olarak e devletini aç da nereli olduğuna bakalım evladım gibi şeyler duyabiliriz
-
@emrediyebiri bende giremiyorum 3 dk diyor sabahtan beri bekliyorm
-
Ya soyum İkinci Mahmud'a dayaniyorsa. Yeminlen kendimi Kosava Beyi ilan ederim. Balkanlarda cirit atar, her yeri salyeneli, salyenesiz eyaletler olmak üzere ikiye ayırırım. Bütün torpaklar ata yadigarı sonuçta
-
Burada konu başlığı açıldığında haberim oldu ve o zamandan beri yaklaşık 4 saat boyunca denedim. İş yerinde zar zor turkiye.gov.tr'yi açıp sistemin uzun süre bekletip sonra oturumdan çıkmasına maruz kalıyordum. Eve geldim, bu kez site açılmıyor. Soyumuzu araştırıp bana söyleyen rahmetli dedemin hayatta kalan son kardeşinin dedikleri doğru mu değil mi diye meraktan çatlıyorum. Tüm Türkiye duyduğu için bugün bakabilme ihtimalimizi çok az görüyorum...
-
7 ceddimde ayaş ve kızılcahamamlı Hiç mi dışarı çıkmaz insan dışardan birine gelin gitmez
-
ben pes ettim .
yarın bakıcam . -
Soyunu sopunu biliyorum sözünün şu saatten sonra hiçbir değeri yok. Oysa büyüklerin en büyük kozu idi.
-
Guy olduktan sonra ilk baktığım de olmuştu benim de neyse ki önceden gördüm bir bende heyecan yapmadı herhalde:)
-
Ben baktım. Dedemin dedesi Sarıkamışta şehit diye biliyorduk gitmiş geri gelmemişti. Kayıtlarda hiç yok görünüyor. Karısı dul ölmüş görünüyor ama dede yok hiç.
-
Soyu ne ki kendisi ne olsun sözünün karşılığı olarak sizin soyununuzu da gördük cevabının sıklıkla kullanılacağı döneme giriyoruz.
-
valla bende pes ettim artık yarın bi daha denerim. ülkede herkes meraklı
-
@busus Gece 2-3 gibi düzelir diye düşünüyorum
-
Siteyi patlattılar en sonunda arkadaş!! Hep o ben baktım yenga, enişta sana da bakeyim diyen tipler ile bir daha bakayım diyen tipi tipler yüzünden inş yarın açarlar tekrar
-
Bi göremedik ya. Çok meraktayim valla
-
trabzonlulukla rumluluk arasında ince çizgide bekliyorum
-
@guyan-gelmiş seninki yine iki tane
benimki türk mü kürt mü arap mı ermeni mi bakalım hangisi çıkacak:) -
Pomak var mı aranızda sabahtan beri aşırı merak içindeyim
-
Bizimkilerin bir sürprizi yok, adından belli herşeyi :)))
-
@1903bjk babadan öyle diyorlar ama göreceğiz. Bir arkadaş kendini Selanikli biliyordu, dedesi Selanik göçmeniyiz diyormuş bugün Konya çıkmış. Telefonda anlatınca ilk bir kahkaha attım sonra o ciddi ciddi konuşmaya devam edince sustum her şeye hazırlıklı olmak lazım.
-
@emrediyebiri
Yaa öyle mi Yok bizim kesin, babamın köyünde Pomakça konuşuluyo:) Filibe'den göçmüşler sözde, ne kadar doğru görmek istiyorum