Pazar Günü ( Keyfi, Kahvaltısı, Dizileri, Lig Maçları, Hava Durumu, Yapılacaklar, Tatil, İş vs) Hakkında Konuşalım
-
@Phoenix o zaman kosu bandi beni bekler.
-
@Şişman koşu bandı da güzel de açık havada spor yapmanı öneririm .
-
@Destan para vermisim ben oraya, eskitmem lazim aletleri.
-
@Şişman Bence diğer aletleri zorla, koşu için dışarısı senin yararına .
-
diger aletler de beni zorluyor ama
-
Bakın bir de şöyle bir şey var.
https://www.youtube.com/watch?v=2_Q90opiNzU
Üsküdar'a giderken parçasını yorumladıkları ufak bir kesit meraklısına:
-
Klasik olarak, keyif ve miskinlik günüdür.
Ertesi gün iş veya okul olduğunu bilmek biraz tatsız olsa da... -
@İlef1934 Miskinlik yaparken yapılacakları listeleyebilirsiniz hocam .
-
@Destan
-dizi veya film izlemek,
-uzuun uzun yıkanmak
-şu soğuk kış günlerinde büzüştüğümüz kalorifer yanı koltuğunda sürekli atıştırmak.
-kitap okumak,
-uzakta yaşayan en yakın arkadaşla saatlerce telefonda konuşmak
bir de uykumuz olmasa bile uyumak, uyumaya çalışmak olabilir. -
Pazar haftanın tozunu üstümden, zihnimden attığım gün yani temizlik günü :girl_tone1: sabah ders çalışıp öğlen/akşam yeşillik alanda Narcissistic Cannibal ile tempolu bir yürüyüş ardından duş ve en sevdiğim kısmı Crystal Gayle - Somebody Loves You ile haftalık plan yapıp mis gibi uyumak
-
@hayatım-sınav kulağa çok hoş geliyor hocam keyifli günler Hareket etmeden Korn dinlemek mümkün değil zaten.
-
@Phoenix Bütün haftayı masa başında hareketsiz geçirmenin yarattığı tozu ancak Korn paklıyor. Sizlere de keyifli günler dilerim
-
@hayatım-sınav ve @Phoenix Gerçekten güzel paylaşımlar yapıyorsunuz. Teşekkür ederim ikinize de bugün güzel müziklerinizle bizi enerjiye ve güzelliğe sürüklediğiniz için.
-
Film önerileri kısmına yazacaktım fakat özellikle soundtrack ve müzik vurgusu yapacağım için bu başlık daha uygun olarak düşündüm.
Whiplash tamamen müziği merkezine alıp çekilen bir film. Üstüne üstlük J. K. Simmons filmin büyük bir kısmında yer alıyor. İsmi size yabancı gelebilir fakat yüzü oldukça tanıdık. Eski Örümcek Adam serisinde Peter Parker'dan fotoğrafı satın alan cimri gazete patronu olarak daha önce keyifle izledik. Zootropolis, Kungfu Panda gibi gibi filmlerden ise sesine aşinayız. Kendisi gene döktürmüş. Başrolü paylaştğı genç oyuncu arkadaşımız ise gerçekten takdire şayan bir performans sergilemiş. Ama ben özellikle filmin müzik vurgusunun altını çizmek istiyorum. İlginizi daha fazla çekmek için de bir kaç link bırakıyorum.
Caravan ( Favorim )
-
@Agor Açıkcası paylaşımlarım burdan aldığım enerjinin yansıması. Sevdiklerim hep uzakta sınav sürecinde yanımda olanlara da sözlerim, nasıl desem, tink diye çarpıp yere düşüyor mübarekler tank zırhına sahip hisseden yerlerine ulaşmıyor. Düştüğüm dibsiz çukurdan çıkamasamda, henüz, en azından uyandırdı burası beni. Başta @paretowilfredo ve sizlere asıl ben teşekkür ederim ^_^
-
Sabahtan beri temizlikti, iş güçtü derken bu saati gördüm ama şimdi ne yapıyoruuum Güneşli ama biraz da soğuk Ankara havasına bırakacağım kendimi.
Spor ayakkabılar
Kulaklık
O zamaaaaaan park -
@sabırsız Ben de parkı yeşilliği doğayı düşünerek sigara içeyim de size öyle eşlik edeyim hanımefendi.
-
........................
-
Tatlı bir pazar yaşıyoruz. Müzikler, sporlar, miskinlikler... O zaman bir şarkı da ben önermeliyim bu güzel beyinlere sorguladıklarını bir daha sorgulatmak adına .
https://www.youtube.com/watch?v=L8FiofZAP48 -