TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı
-
@steward ben sinav günü sorduğumda 1hafta surer cok surmez demislerdi hocam
-
@steward klasik sinavi 1 haftada aciklamak büyük basari. eger duzgun yapiliyosa okumalar tabii ki. Test sinavini 1ay da açiklayamayan kurumlar biliyorum
-
@shady1
Baş harfi T ile mi başlıyordu hocam -
@keynesinruhu o da var aynen
-
@shady1 toplamda 45 kişydik sınıfta cok da uzun sürmese gerek, insallah gelir hayirlisiyla sonuclarimiz bugun ya da bu hafta.
-
Bende bugün bekliyodum akşama kadar bekleyelim bakalım
-
Tmsf nin sayfasında sınava katılacaklar listesi vardı kaldırmışlar ?
-
@mehmedoglu evet bende farkettim onu. Bi hareketlilik var galiba.
-
@steward evet akşama doğru açıklanır sanıyorum.
-
2 hafta oluyo neredeyse arkadaşlar neden açiklanmiyo sizce? Arayip soran oldu mu aramızda?
-
@başmüfettiş Ben aradim iki kere Bogazici Universitesi okuyormus kagitlari o yuzden oradan gelir gelmez aciklanacak siteyi takip edin dediler..
-
@ynsss bugün mü aradınız ?
-
@mehmedoglu sali ve carsamba yani dun aradim.. bugun de siz arayin psikolojik baski olsun uzerlerinde
-
@ynsss ben pazartesi aramıştım sınavla alakalı soru sormak istiyorum deyince telefonu suratıma kapattılar biraz tavırlıyım o yüzden
-
Biraz önce kurumu aradım. Boğaziçi Üniversitesi'nden gelmeden açıklayamıyoruz. Ne zaman geleceğini bilmiyoruz dedi görevli. Her şeyi geçtim Boğaziçi Üniversitesi'nin okuması ne alaka anlayamadım.
-
@piazza sınavı boğaziçi üniversitesi yaptığı için okuyanlarda boğaziçinin hocaları oluyo ama avukatlarıda katsan 60 kişi bile yok iki haftada okunamaması ilginç.
-
@mehmedoglubol bol not kıra kıra okuyordur boğaziçi hocaları heralde işin esprisi bir yana haftaya kaldı herhalde yine
-
Haftaya kalmasa iyiydi
-
Vallahi salıdan beri ha açıklandı ha açıklanacak diye bekliyorum inşallah bugün açıklanır
-
arkadaslar sizler de arasanız 0212 340 20 00.. ne kadar darlasak o kadar iyi.. sesimi tanıdılar daha fazla aramak istemiyorum