TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı
-
@steward genel bir sıkıntı var hocam. Maildeki talimatlarla form uyuşmuyor.
-
@son-kurşun anladım hocam. Peki bu konuyla ilgili kurumu arayan bi aciklama alan var mi acaba? (Ben ülke dışında oldugum için arayamadım belki sizlerden arayan olmuştur)
-
@steward bayramdan sonraya kadar bilgilendirme yapmazlarsa arayacağım hocam. Şimdilik başka bişey bilen yok.
-
@son-kurşun tamam hocam zaten formu 3 temmuzda elden goturecegimiz icin cok aceleye de gerek yok şuan. Haberleri olsun ilgili kişilerin yeter.
-
@keynesinruhu benimde hukuk baraj altı kalmış diğerleri iyi
-
Arkadaşlar bu yayınladıkları kazanalar listesi gelişigüzel mi yoksa puanlama sırasına göre mi?
-
Merhaba arkadaslar guvenlik soruşturmasi formunun noksanlığıyla ilgili bir malumatı olan var mi acaba? Ben bugun aradım ve bana elinizde ne varsa onu doldurun yeterli dendi ama ben pek ikna olmadım acikcasi.
-
@steward herkese ayni form gönderildi hocam doldurun getirin yaninizda bence sıkıntı etmeyin. Sorun olacagini pek sanmiyorum . Ben de tek nüsha mi götursem ona karar veremedim 2 mi götürsek yoksa ?
-
Şurada bi yerde bizim başlık olacakti Nasi gidiyo arkadaslar mülakat yakin artik
-
Heyecan dorukta @shady1 kardeş. Takim elbiseler kurutemizlemeye verildi gömlekler ütülendi artik nasi olsum :)) sende ne var ne yok?
-
@steward biz de de heyecan dorukta ne yalan söyleyelim dostum hazirliklar da tamam gibi
-
@shady1 sınav başmüfettişi kardeşim şöyle bir göz atıyordum seni gördüm.mülakatta başarılar güzel sonuçlar alırsınız inşallah
-
@bcd, içinde söyledi: TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı
@shady1 sınav başmüfettişi kardeşim şöyle bir göz atıyordum seni gördüm.mülakatta başarılar güzel sonuçlar alırsınız inşallah
Allah razi olsun dostum sevindim teşekkür ederim. Inşallah son olur bu mülakat.
-
fon denetcileri saat 13.30 da mulakata girecek diye arandim.
-
Kimler yarin giriyo arkadaslar ne bu sessizlik
-
baska aranan oldu mu arkadaslar?
-
@mahmut beni de aradilar sabah, yarin 9.30da geliyosunuz degil mi diye sordular. Evet dedim gelirken sadece Guvenlik Sorusturmasi formunu getiricem baska bisey istiyo musunuz dedim, yok o yeterli dediler.
-
Kimse yok heralde tek giriyosun @steward Dostum başarilar.
@Son-Kurşun @kilcal @golden-ratio sizlere de başarilar dilerim . -
@shady1 cok tesekkurler müdür
-
Başarılar arkadaşlar