TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı
-
Erken emekliliğin tadını çıkarın arkadaşlar, kitap okuyun film izleyin dinlenin. Bi sabah kendinizi yol hazırlığı yaparken bulursunuz yoksa
-
-
Tabiki de memnuniyet duyarim kiymetli meslektaşlarim @son-kurşun @Shady1 ,ben her hafta haberdar ederim sizleri de
-
Bu cuma da ayni cevabı aldım arkadaşlar haberiniz olsun. Ancak yuksek ihtimalle bayramdan sonraki hafta elimize geçmiş olur diye de eklediler.
-
@steward Bilgilendirme için teşekkürler, iyi bayramlar şimdiden.
-
@karacaayt rica ederim hocam bu hafta da arayip bilgilendiririm sizleri hiç merak etmeyin biraz gec oldu ama kusura bakmayin size de iyi bayramlar
-
Arkadaşlar bir haber alan var mı acaba?
-
Herkese selamlar
Kuruma bugün uğradım. Ne yazikki güvenlik sorustumalari tamamlanmamis ellerinde olan bi durum olmadığı söylendi henüz 1 kişinin sonucu ulasmis onlar da bu hafta netlik kazanmasını ummuslar bu süreci onlar da ilkkez yaşadıklarıni söyleyip bizler gibi beklediklrini belirttiler
Ben gibi şehir dışından gelecek arkadaslar için servis ağının çok geniş olduğu Şişli Beşiktaş çevresinin kiralarin pahali olduğu ve birçok çalışanın kadıköy Ümraniye tarafında kalıp rahatlıkla gelip gittiği söylendi
Kağıthane Çağlayan Darphane çapa bölgelerinin tercih edilebilecegi söylendi
Bedelli askerlikten yararlanmak isteyecek arkadaşların durumu için de ayarlamanin yapılacağı hemen yapacak arkadaşlarin kurumla iletisime geçip dilekçe yazması gerektiği söylendi
Sabırsızlıkla bekliyoruz ... -
-
Ben de aradım bu gün kurumdan iki kişi ile görüştüm. İkiside gövenlik soruşturması devam ediyor dedi. Başka bir bilgi alabilmek için biraz dil döktüm ama başka bir şey söylemediler. Hayırlısı bakalım.
-
İnşallah bugün güzel bir haber gelsin diye hepimiz dua edelim Baya bi zaman oldu.
-
Umudunuzu kırmak istemezdim ama bu gün sabahtan aradım. Yetkili kişiler izinli olduğu için süreç hakkında bilgi dahi alamadım. Pazartesi ararsanız gerekli bilgileri alırsınız dediler sadece.
-
^^
Yar tak etti bu cana hasret denen ayrılık,
Senden hiç haber yok her günüm karanlık şimdi. ^^ -
TMSF cumhurbaşkanlığı’na bağlandı şartlarında bir iyileşme olmamış henüz ama yine de girecek arkadaşlar için bir avantaj olur sanıyorum.
-
Gs için emniyet jandarma vs den kendisi ve ya yakını aranan adresine kontrol amaçlı gelinen islemler hangi aşamada takip eden var mı arkadaşlar ?
-
ARKADAŞLAR AKŞAM 9 da TWİTTERDA ETKİNLİK VAR DGUY GUY VE VDK SINAVI İÇİN KATILIMLARINIZI BEKLİYIRUZ BİRLİK OLURSAK BAŞARAMIYACAĞIMIZ ŞEY YOK BUGÜN BUNUN İÇİN BİRLİK OLALIM SES GETİRELİM DAHA SONRA DİĞER SIKINTILAR İÇİNDE BİRLİK OLURUZ VE İSTEDİĞİMİZİ ALIRIZ ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER #DUYDGUYaçıklansın
-
Az önce kurumu arayip her hangj bi gelisme olup olmadığıni sordum .
Yeni hiç bi gelisme yok sonucu ulaşan kişi sayısında da artıs yokmuş mitten emniyetten sonuçları bekliyoruz biz hiç bi gecikme yapmadan direk paylascaz dediler bu gidişle eylül ayı da pas geçer -
Arkadaşlar yeni bir gelişme var mı?
-
@karacaayt Şu anlık bir gelişme yok hocam maalesef.
-
Nasi gidiyor arkadaşlar, Herkes cok yoruldu beklemekten degil mi?
Bu arada Grup sembolümüz ve Başlığimiz cok yakışıklı olmuş. Bir o kadar da anlamli değil mi