TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı
-
@piazza yine aynı cevap Boğaziçi Üniversitesi.Ama yarın yine arayacağım
-
@yalnız65 mesai saatinden sonra mı aradınız ? Bu hafta açıklanır diye söylediler mi ?
-
@mehmedoglu Geçen hafta dedi işte bu hafta çok büyük ihtimalle açıklayacağız.İnaşllah açıklanır ya.Beklemekten tükendik.
-
@yalnız65 bir ay bekledik bu hafta da bekleriz işimiz gücümüz beklemek zaten siz uzmanlık için mi girmiştiniz?
-
@mehmedoglu Evet hocam uzmanlık.Yani mülakat ümidi var diye bekliyorum.
-
@yalnız65 hepimiz bi ümit ile bekliyoruz hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
-
@mehmedoglu inaşallah hepimiz için hayırlısı olur.Kolay değil büyük emekler var.
-
@yalnız65 aynen öyle bizde de var hem de 3 senelik
@mehmedoglu insallah bu hafta biter bu iş artik . Gerci bi seylerin olmasini beklemek, ümit etmek bile güzel -
@shady1 3 mü ? Ben seni daha eski saniyodum ya Shady reis ben senden daha eskiymişim bu yolda şaşirdim
-
@steward saygilar üstat
-
Açıklanmış dostlar
-
Kimse yok muu
-
Bir ay uzun süre.
-
Puanları öğrenmek için ne yapmak gerek
-
@mehmedoglu hocam bimere veya cimere yazin tmsf ye yönlendirmesini isteyin .
-
Tmsf arayip mail gönderdiğini soyledi ama bize gelmemis mail arkadaslar size geldi mi ? Ona göre kurumu arayayim.
-
Hayırlı olsun arkadaşlar mail bana ulaştı.
-
Çok şükür hayatımda ilk defa bi merkez uzmanlık sınavından geçebildim. @Shady1 bana da gelmiş mail .
-
Arkadaşlar hayırlı olsun herkese.
@Shady1 Mail ulaştı bana da. Bi ara bence. -
@son-kurşun geldi sonradan hocam tesekkurler. Bu formu tek sayfa olarak mi vereceğiz o yazmiyor ? bi bakanliga 5 adet vermistik mesela