TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı
-
@piazza aynen katılıyorum.. aradım şimdi.. Çıkan yetkili siteyi takip edin bize ulaşan bilgi yok Boğaziçi Üniversitesi'nden dedi..
-
Son yıllarda gördüğüm en kaliteli ve belirleyici sınavlardan biri olmuş. Sorular tam kıvamında bilgi ölçer seviyede. İktisadın güncel ekonomik gelişmeleri içerecek şekilde sorulması da ayrı bir hava katmış sınava. Sorular Boğaziçi Üniversitesi tarafından hazırlanmış ise, diğer sınavlarda Boğaziçine bırakılmalı diyesim geldi.
-
Bugunde bir aciklama yok.. yalan oldu anlasilan bugun de
-
Cumaya kadar açıklarlar heralde.
-
@keynesinruhu cuma çok geç. Daha erken olmaz mi
-
@başmüfettiş
Hocam bana gelişi bu kadar -
Hergün bi baskasi hareketlendiriyo basligi bugun de sira bende olsun. şimdi bu sinav niye açıklanmıyor değerli arkadaşlar?
-
@başmüfettiş Shadycim neden isim değişikliğine gittin
-
@baumol shady mi o kim
-
@başmüfettiş kardeşim pardon ya. Başmüfettiş görünce aklımıza sen geliyorsun napalım @Shady1. Shadycim
-
@baumol duydum ki biri benden bahsediyomuş
Bizi bilen bilir, Buradaki tek başmüfettiş biziz -
Bugün de yalan oldu arkadaşlar.. Bi duyumu veya tahmini olan var mı?
-
@steward heralde 1. Ay bitince ( 5 Haziran'dan sonra ) aciklarlar..
-
@ynsss hocam ama kurum 2014te 16 gün sonra 2015te de 9 sonra aciklamişti sinav sonuclarini. Bu sefer o kadar bekler mi diyosunuz?
-
@steward kurumu arayinca bilgi vermiyorlar.. Bogazici'nden bekliyorlarmis..siteyi takip edin diyorlar
-
final haftasıyla alakası olabilir belki.
-
@steward, içinde söyledi: TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı
@ynsss hocam ama kurum 2014te 16 gün sonra 2015te de 9 sonra aciklamişti sinav sonuclarini. Bu sefer o kadar bekler mi diyosunuz?
Biz nereye girsek geç açiklanir zaten ya valla saka gibi
-
Yine umutlar haftaya kaldi anlasilan
-
@piazza ömür beklemekle geçiyor
-
Nerde kalmistik
Kurumu degil de bogazicini arayalim bari niye okumuyosunuz diye soralim ne dersiniz
Cok yordu bu bekleyişler artik.