TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı
-
@hgrotius 2018 yılında sadece 2016 p3 istemek ayakta alkışlanacak bi durum.
-
İlanla alakam yok ama ilk defa 50 yds isteyen bir yer görüyorum.
Hukukçuları da niye p3 ile kapatıyorlar anlamıyorum. Kpss'de bir sürü hukuk ağırlıklı puan türü var. Hem alan sınavına saygısızlık hem de hukuk öğrencilerine saygısızlık
-
@soulofnight avukatlık b grubu kadro olduğu için 2016 istemeleri normal. Hukukçu uzman yardımcısı kadrosu olsaydı 2017 isterdi.
-
kutsal soruyu soruyorum: uzmanlık kaçla kapatır
-
@genclerbirlikli hocam b grubu avukatlıklar genel olarak merkezi atamayla yapılıyor biliyorsunuz ki. bari sınav açmasınlar 2016 kpss si olan çoğu kişi şimdiye dikiş tutturdu bi de bunun sınavıyla mülakatıyla uğraşmazlar diye düşünüyorum. neyse isteyen varsa yolu açık olsun.
-
@soulofnight yarışma sınavıyla alan da çok var hocam sadece merkezi değil. Dikiş tutturmuşlardir ama yapacak bi şey yok kural böyle
-
@shady1 büyük ihtimal öle hocam
-
@hgrotius 21 bin tl mi vay arkadaş hukuk okuyacaktik asıl
-
@hgrotius 21.000 tl mi ?
-
@monser evet yıllık vekalet ücreti yılda iki kez ödeniyor.
-
@brzezinski tıllık hocam aylık değil
-
@hgrotius yıllık 2 defa olsa da çok iyiymiş hocam.
-
@hgrotius uzman ve denetci maaslari nedir hocam ?
-
@shady1 tmsf uzman maaşı bildiğiniz merkez uzman maaşıdır. 4600 TL ek bir gelir yoktur. Denetçi konusuna hakim değilim ama tahminim harcırah hariç uzman maaşı ile aynıdır.
-
@monser ocak ve temmuzda 10’ar bin tl veya tahsil edilen ücretten kesinti yoluyla direk alabiliyorsunuz.
-
@zach tmsf yalnızca İstanbul’da.
-
Baskı yapalım da Ankara bürosu diplomaları aslı gibidir yapsin
-
Arkadaşlar,daha önce bu sınava giren ya da takip eden var mı? Kaçlara düşer sizce?
-
84,76 ile şansımı denemeyi düşünüyorum ben ancak diploma onayı için notere haybeye para vermek de zoruma gidiyor biraz
-
*iletiyi silemedim 86,66 olacak