TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı
-
Cumaya kadar aciklanir insallah
-
Bu aşamada güvenlik soruşturması yapıyo olmaları mümkün mü ?
-
@mehmedoglu
mülakattan sonra yapanlar var ama, yazılıdan sonra olacağını sanmıyorum hocam. -
@keynesinruhu burada az kişi var belkide sınavı geçen açılan kadro kadar bile olmayacak ve mülakatlarda yapıldıktan 5 gün sonra açıklanıyormuş. İnsanın aklına gelmiyo değil
-
@mehmedoglu hocam ztn kurum o konuda gecmisinde cok hızlıymış. 2014 yilinda mulakattan 3 gün sonra, 2015 yilinda da 2 gün sonra aciklamişlar mulakat soniclarini. Insallah alışkanlıklarını degistirmezler bu sene
-
@steward hocam zaten en fazla 5 günde açıklamaları gerekiyo galiba ilanda görmüştüm sanırım öyle bi madde vardı
-
@steward 5günde mülakat açiklaniyo mevzuatta yaziyo da bu sene yazili niye aciklanmiyo ben de onu anlamadim hocam.
-
@shady1 valla orasini ben de anlamadim hocam, bizim uzerimizde yeni bisey deniyo olabilirler
-
Bugun de bur haber yok
-
@piazza açıklamıyo vicdansızlar acaba arayıp açıklamayanın annesi babası ölsün desek bi etkisi olur mu ?
-
Son günlerde arayan var mi arkadaslar ?
-
@nişancı ayni seyi soyluyorlar Bogazici'nden bekliyorlarmis.
-
@piazza ne bogaziciymis arkadas ya bi sınavı okuyamadilar
-
@nişancı aynen ya icimiz sisti.. 50 kisinin kagidini okuyamadilar bir ayda
-
Ben iki gun once aradim. Bugun arayan oldu mu ay sonu geldi ya
-
Şimdi aradım. Bu haftada açıklanmayacak ama haftaya bekliyoruz dediler.
-
Bugun arayan oldu mu ? Ben aradim ama ilgili kimseye ulasamadim bugun
-
@piazza böyle şeyler yapmayin hocam başliği görünce açıklandı sanıyoruz
-
Boğaziçinin öğrencilerinin bu hocalarla işleri var, 50 kişinin kağıtlarını bir ayda okuyamadılar.
-
Ben gecen haftalarda cok aradim artik utaniyorum hadi bir cengaver arasa :))