TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı
-
Tek sayfa olmalıdır tahminimce. En az 2 tane götürelim hocam bi uyarı da yok sorun olacağını sanmıyorum aslında.
Ben de Referans istedikleri kısma takıldım. 5. bölümde refanslarınızı yazın demiş. ancak formda öyle bir bölüm yok? -
@mehmedoglu
aradım bilgi edinmeden söylüyorlarmış sadece. -
@son-kurşun :)) doldurma talimatlari ile metin uyuşmuyor malesef ben de fark ettim sorun olmaz heralde
-
Bu arada olumsuz olan arkadaslara da üzüldüğümü belirtmek isterim insallah baska sınavlarda istediginz yerler olur arkadaslar.
-
@shady1, içinde söyledi: TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı
@son-kurşun :)) doldurma talimatlari ile metin uyuşmuyor malesef ben de fark ettim sorun olmaz heralde
Yeniden form yollamazlarsa veya bilgilendirmezlerse bi arayıp sorarız.
Formu baştan yazacak halimiz yok -
@keynesinruhu dilekçe mi vermemiz gerekiyo yani
-
Sınavın iyi geçtiğini sanıyordum ama sandığım gibi olmadı sonuç hayırlısı böyleymiş mülakata kalan her arkadaşımı tebrik ederim umarım gönlünüzden geçen olur..
-
@malthus06 hakkınızda hayırlısı olsun hocam, inşallah en uygun ve kısa zamanda çok daha güzel mülakatlara girip başarılı olmak nasip olur size.
-
@mehmedoglu hocam bimere başvurun o kanaldan cevap verirler.
-
@steward çok teşekkürler hocam
-
Puanlarinizi öğrendiniz mi arkadaslar hangi alanlar sıkıntı olmus?
-
@nişancı ben cuma günü başvurdum cevap gelmedi hala
-
@mehmedoglu perşembe olacak cuma değil kafa kalmadı
-
@mehmedoglu
ayın 5 inde başvurdum ben dönüş aldım. diğerleri iyi ama hukuk ters köşe yapmış, bu kadarını beklemiyordum. -
@keynesinruhu kaç gelmiş hukuk hocam
-
@keynesinruhu bakalım hocam benimkide pazartesi belli olur inşallah
-
@yalnız65
Söylemeyim daha iyi , ama bddk ya askerdeyken gidip girmiştim bu kadar düşük almamıştım. Kısmet değilmiş -
@mehmedoglu
Aynen hocam inşallah. Olmadı arayın kurumu belki gözlerinden kaçmıştır. -
@keynesinruhu bimer başvurusunda metni ilgili kuruma direk gönder seçeneği vardı. Onu seçmedim belki o yüzden gecikebilir.
-
Merhaba arkadaşlar, bu guvenlik formu mailde eksik gelmiş bana, sonradan başka bir mail de atmadilar da benzer durumda olan var mi?