2018 ekonomik krizi
-
@north-remembers görünen köy uzakta değildir istedikleri kadar sabitlesinler her şey apaçık ortada. Piyasaya mesaj mı vermeye çalışıyorlar acaba sabit kur sistemine geçecez diye
-
@secret emekliler ikramiyesi ile kesecekler kurbanı ben yakın çevremden biliyorum ama bir hissenin fiyatı İstanbul'da 2400 lira bir şekil hallettiler artık.
-
@emregular mesaj mı bilmiyorum ama mahfi hoca da kaç kere yazdı dilinde tüy bitti adamın yapısal reformlar diye üstüne dalga malzemesi yaptılar oysa o reformları bir buçuk sene 2 sene önceden yapmalıydık belki bu durumda olmazdık.
-
@north-remembers ya kesemeyen nolacak .
Şimdi denilecek çok da neyse.
Bizim biletimizi kesiyorlar.
Yahu seçim arabalarını satın bas bas bağırıyordunuz hepiniz. Dilinizi mi yuttunuz ? Halk olarak sokağa döküldük şimdi amerikayı basmaya mı gidelim. Ne edelim. -
@secret sadece susuyoruz ️
-
@north-remembers ciğerimizi söküyorlar.
-
inşallah panikle işten çıkarmalar başlamaz.Bundan çok korkuyorum.Allah esirgesin böyle işten çıkarmalar başlarsa önünü kimse alamaz. Berat Albayrak'ın sunumunda hep izin vadeli konular yer alıyor. Kısa dönemde bankalar,kredi borçluları,ithal ara mal kullanan işletmeler,borçlu şirketler için neler yapılacak anlatılmamış. Oradaki çoğu iş insanının özellikle bunları duymak için gittiğini düşünüyorum. Bunların yanıtını geç olmadan öğreniriz umarım.
-
@onuktekin devlet personeli alımlarına sınır getirilebilir mi peki benim korkum o
-
@north-remembers aynen öyle. Dere geçerken at değiştirilmez dediler atı alan üsküdarı geçti haberleri yok. Çok geç kalındı ülkemi seviyorum ve çok üzülüyorum gerçekten şu an ki durumlara ülkeyi sevmek ülkeye bilimle teknolojiyle yazılımla katma değerli ürünler üretmekle olur. Belki ben bişey üretemedim ülkeme katkı sağlayamadım ama en azından katkı sağlamak isteyenlerin önüne taş koymadım. Bir musibet bin nasihattan iyidir derler bakalım mahfi hocaları özgür hocaları dinlemediler ama her şerde bir hayır vardır. 2001 krizinden sonra türkiye güçlü bir bankacılık sistemiyle ayağa kalktı bu seferde benzer şeyler diğer sektörlerde olur bakarsın hayırlısı olsun
-
@North-remembers ve @secret hocam daha yansımadı hayatımıza, burada farkında olan ekibe bakıp doların halka şu an yansıdığını düşünmek yanlış olur, KPSS örneğinde olduğu gibi burada zaten görece bilinçli insanlar var. Birkaç ay geçsin tekrar değerlendirelim mekanların doluluk oranını fakat o zaman bile bu sefer de insanlar bunalımlarından kurtulmak için o mekanlara gidecekler.
Bunları yazarken de zor günler geride kaldı, şimdi daha zor günler başlıyor capsleri geliyor aklıma. -
@emregular Amin inşallah ben de çok üzülüyorum olan ülkeme oluyor altından bir şekilde kalkacağız inanıyorum.
-
Bu da geceye haftaya seçtiğim şarkı. Günlerdir kafamda çalıyor.
Herkese iyi geceler
https://youtu.be/d_rkdqGjElU -
Bir de şimdi diyeceklerimi yapmak kolay değil biliyorum fakat yapabilmemiz lazım. Depresyona girmemek, sağduyulu ve soğukkanlı davranmak özellikle şu an bu forumda bulunan bireylerin yapmak zorunda olduğu eylemler. Kendimizi yiyip bitirmenin faydası olamaz çünkü şimdilik elden gelen bir şey yok, yaşananlar tecrübe ve tarihtir, dersimizi alırız bir daha yapmamak için çabalarız, burada bulunan ekibin başarabileceği şeyler bütün bunlar. Lütfen birbirimizin derdi ve gerginliği üzerine birer taş da kendimiz koymayalım, insanları bilinçlendirmek için, doğru bildiğimizi anlatmak için çabalayalım ama kendi yaralarımıza birer parça tuz da kendimiz basmayalım.
-
@onuktekin eğer erteledikleri ödemeleri filan almaya başlarsa devlet o zaman halk bitti. İşçi çıkarmaları 1 yıldır vardı genelde çıraklar kalfalar filan çıkarıldı çevremden ama şimdi olay kepenk kapatmaya geldi .
-
Ceyrek 426 tl an itibari ile.
-
@lion duzeltiyorum 437 tl
-
@lion Lion bir gün çok param olursa para yönetimimi sana bırakacağım. Yemin ederim ben böyle takip edemem.
-
@lion 450 yi gördü canlı şahidim gözlerim
-
@north-remembers hocam geçen yıldan daha iyi bir yıl olur insallah diyelim. İnşallah getirmezler öyle bir kısıntı.
-
@onuktekin, içinde söyledi: 2018 ekonomik krizi
Bu da geceye haftaya seçtiğim şarkı. Günlerdir kafamda çalıyor.
Herkese iyi geceler
https://youtu.be/d_rkdqGjElUBıktımmmm beeeeee bağırdım rahatladım sağ olun hocam