Ysk personel alımı 2018
-
Ysk 549 personel alımı için ilana çıktı.
-
P3 ile başvurabiliyoruz doğru mu anladım.
-
lise ve dengi okul mezunu herkes vhki, zabıt katibi kadrolarına başvurabiliyor değil mi?
-
zabıt katipliğinde uygulamalı sınav göremedim adalet bakanlığı gibi?
-
@burcuburcu, içinde söyledi: Ysk personel alımı 2018
lise ve dengi okul mezunu herkes vhki, zabıt katibi kadrolarına başvurabiliyor değil mi?
Aynen öyle ama tek kadroya başvuru hakkı var .Ayrım olsaymış keşke bu şekilde puan yükselebilir.
-
@westthrace sanırım mülakatla alacaklar.
-
Arkdşlar lisans 4001 gbi de başvurabiliyormuyuz o zabıtkatplıgı vhki filan
-
Yeri güzel. Sihhiyede mis gibi mekan. Maaşları da çok düşük olmaz sanırım. Mesai olarakta güzel bir ek gelir çıkar diye düşünüyorum.
-
VHKİ, bilgisayar işletmeni falan demiş ama kontenjanlara bakıldığında hep zabıt katibi olarak göstermiş. Göremedim diğer kadroları, yoksa hepsini o unvana mı dahil etmişler ?
-
@figo102009 Merkez ve taşra olarak ayrılmış tablo baktığınız kısmın hemen üstünde görebilirsiniz vhki merkez için.
-
Arkdşlar şimdi 4001 lisans mezunları hangi bölümlerine başvurabiliyor acaba ? ZABIT katipligi vhki arşiv gorv.şoför hizmetli vs vs bu4.madde de yazan hepsine birini seçmek kaydıyla herhangi bir bölüm mezunu lisanscı başvurabilir mi
-
@zeus en lise dediği için ortaöğretim, ön lisans , lisans tamamı başvurabiliyor.
-
Vhki kacla kapar acaba
-
@sbf13 84 85 arası hocam kapatır.
-
Zabıt katibi ile VHKİ arasında ne gibi farklar vardır acaba..?
Zabıt katibi ne yapar yani..?
Ayrıca genel bağlamda YSK nasıldır..? Zannımca bu alım kadrolu olsa gerek...
-
@figo102009 ben biraz araştırdım ysk bu kadrolara epeydir alım yapmıyor VHKİ bildiğiniz büro memuru gibi bilgileri sisteme giriyor, zabıt katibi ysk da ne iş yapıyor henüz öğrenemedim.
-
@burcuburcu, içinde söyledi: Ysk personel alımı 2018
@figo102009 ben biraz araştırdım ysk bu kadrolara epeydir alım yapmıyor VHKİ bildiğiniz büro memuru gibi bilgileri sisteme giriyor, zabıt katibi ysk da ne iş yapıyor henüz öğrenemedim.
Aslında VHKİ yi az buçuk ben de sizin gibi düşünüyorum. Ama diğeri hakkında muammayım...
Bide YSK da çalışma nasıldır ?
Sadece seçim günü mü iş oluyor
-
@figo102009 hocam sadece seçim günü iş olmayabilir çünkü parti il ilçe teşkilat seçimşerinde filanda görevleri var ysk’nın. Diğer yandan seçmen kütüklerinin güncel tutulması gibi rutin işleride mevcut.
-
P3 70 Lisans sizce zabıt katibi için herhangi bir il gelme olasılığı var mı?
-
@yasemin adalaet bakanlığının son alımlarında puanlar 74’e kadar düştü ama 70’e gelir mi bilmiyorum.