Ysk personel alımı 2018
-
-
Arkadaşlar lisans 2017 mezunuyum kpss ye de girdim ve kpss puanım mevcut.Sormak istediğim ilanın şartı 2016 kpss puanı ve ben 2016 da da önlisans dan okuduğum programdan mezun olup kpssye girdim. Bu alım için 2016 önlisans kadrosundan lisans mezunu olup 2017 lisans puanım olmasına rağmen başvurabilir miyim.? Başvurursam da ilan metninde geçen gerçeğe aykırı beyan olur mu? Bu konuda bilgisi olan varsa aydınlatabilirse sevinirim şimdiden teşekkürler.
-
@hozan benzer durumu bir önceki sayfada konuştuk aslında. 2016da kpss ortaöğretim sınavına girdim. 2017 haziranda mezun oldum. Buna benzer şekilde adalet bakanlığı alım açtı, başvurdum 2016 lise puanımla ve hiçbir sorun olmadı. Mülakata da girdim. Üni mezunusn sen durmazsin burada diye elediler tabi orası ayrı. Ama başvurmak için bir engel yok.
-
@duryy adalet bakanlığının açtığı ilan da 2017 Eylüldeydi.
-
Peki 2017 de lisans sınavına girdiniz mi yani 2017 de p3 puanınız var mıydı
-
Vardı. Girdim 2017 lisansa
-
@duryy çok teşekkür ettim ilgin ve alakan için
-
@hozan rica ederim
-
@figo102009 hangisine basvurdunuz hocam
-
Arkadaslar cozumleyici kadrosuna atansak muhendislige gecis nasil olur bilen var mi ?
-
bende başvuru yaptım az önce ama il ilçe seçimi olmadı ilanda mülakat zamanı yapılacak yazıyor. öyle olursa neye göre illeri dağıtacaklar ya açıkta kalan il olursa ya bir il 90 la diğer il 70 le kapatırsa? bilgisi olan var mı arkadaşlar neye göre olacak bu?
-
@calii, içinde söyledi: Ysk personel alımı 2018
@figo102009 hangisine basvurdunuz hocam
Henüz başvurmadım hocam. Ama katipliği istemiyorum açıkçası..
-
@yasaklı mülakata girmeden önce dolduracağınız bir formla yapılacak olabilir.
-
Arkadaşlar şimdi katiplik için sınav yapılmadan mı alım olacak?
-
@er-tuğrul öyle görünüyor ilan da hiçbir bilgi yok onla ilgili.
-
arkadaşlar arşiv ya da santral memurluğu ortalama kaçla kapatır,tahmini yada önceki alımlardan bilgisi olan var mı ?
-
@figo102009 bende vhki yazdım
-
@antoniogramsci diğer alımlara bakarak konuşuyorum 75 civarında kapatır.
-
@calii, içinde söyledi: Ysk personel alımı 2018
@figo102009 bende vhki yazdım
Ben de onu yazabilirim.
Siz Ankara'da mı oturuyorsunuz hocam..? -
Sonuçlar ne zaman açıklanacak belli değil galiba ??