Ysk personel alımı 2018
-
@snm Aynen ilan da bir tarih yok.
-
@hgrotius 3 kişi alıyolar sadece abi o kadar düşük olmaz bence ?
-
çok değişik bir soru soracağım birisi aydınlatabilirse sevinirim.
Şimdi ben fen bilimleri öğretmenliğini bitirdim ocak ayında ama danışman hocamın unutkanlığı ile mezuniyetim onaylanmadı.Bu hafta anca onaylatabildim.Üniversitede kurula gidip kurulunda onaylaması 2-3 haftayı bulacak.Ysk daki öğretim durumuna lisans mezunu yazdım.Bir sıkıntı çıkar mı ? Çünkü muhtemelen mülakata çağırıldığımda mezun gözüküyor olucam.
2.Sorumda 85.78 puanım var zabıt katipliği mi seçsem daha doğru olur yoksa VKHİ mi ? Birde bunların maaşları ne kadar arasında fark var mı ?
-
@frknsmskk katip ve VHKİ maaşları arasında fark olduğunu düşünmüyorum. Mezun yazmanız bence mantıklı olmuş çünkü zaten tüm dersleri verdiğinizde geçici mezuniyet belgesi alma hakkınız mevcut.
-
Katiplik için il seçimi sonradan olacak değil mi arkadaşlar ?
-
@burcuburcu, içinde söyledi: Ysk personel alımı 2018
@frknsmskk katip ve VHKİ maaşları arasında fark olduğunu düşünmüyorum. Mezun yazmanız bence mantıklı olmuş çünkü zaten tüm dersleri verdiğinizde geçici mezuniyet belgesi alma hakkınız mevcut.
Teşekkür ederim.Birde maaşların ne kadar olduğu hakkında bilginiz var mı ?Yani şimdi kpss de alan çalışıp öğretmeliği beklemek mi mantıklı yoksa burda biran önce başlamak mı?Yükselme imkanı falan var mı acaba.
-
@salih1940 evet hocam.
-
@frknsmskk bir problem olacağını sanmıyorum. Halihazırda mezuniyetinize engel bir durum yok. Bunun dışında vhki ve zabitlik farklı meslekler. Mesleki araştırma sonrası bu tercihi yapmanızı tavsiye ederim.
-
@frknsmskk uzun süredir alım yapılan kadrolar değil bunlar dolayısıyla net maaş söylemem imkansız. Ancak 2500-3000 aralığında bir maaş olduğunu tahmin ediyorum. Merkez de lojman ve servis imkanı var deniliyor bir de.
-
yahu millet atanmışta maaşı soruyor te allahım asgari ücrette olsa gitmeyecek misiniz sanki? devlette maaş makası bellidir arkadaşım 2800-3000 arası alırsın tam olarak biri 2935,74 TL dese ne değişecek hayatınızda anlamıyorum ki
-
Yaptık bakalım başvurumuzu..
Allah hayırlı kılsın..
-
@westthrace evet asgari ücret olsa gitmiycem tabikide.lisans kpss puanım 86 ales puanım 84 neden gidip asgari ücret çalışayım ? Kendi bitirdiğim bölümün mesleği olan öğretmenlikte atanmayı beklerim,komiser yardımcısı olurum olmadı gidip yüksek lisans yaparım.Boş boş konuşmayalım.
-
@frknsmskk Bu yıl ki 20 bin öğretmen alımına başvuru yapamadınız mi?
-
@frknsmskk branşından kaç alım varda kardeş senin?
-
ysk da istatistikçi maaşı ne kadardır bilgisi olan arkadaş var mı
-
Zabıt kaçla kapatır tahminen?
-
@westthrace 1100 kişi atıyorlar fen bilimleri öğretmenliği.
-
@duryy yok alan sonavıyla puanım 72 e düştü hiç çalışmadan girmiştim.Bu sene tekrar giricem ama ales puanım hazır yüksekken yükseklisans yapmayı düşünüyorum.Katiplik işi olursa hem çalışıp hem y.lisans yapmayı planlıyorum nasipse.Sonrasında da atanıp öğretmen olurum inş veya yak da yükselmeye çalışırım.
-
@frknsmskk Allah gönlümüze göre versin hepimizin.
-
@frknsmskk fen bilimleri uzun süredir bu kadar alım yapmıyordur. Kazanırsınız inşallah.