1000 Devlet Gelir Uzman Yrd. Kadro İhdası! (İlan değildir.)
-
şurda en fazla 1 ay kaldı zaten ne olacağı belli olur. Guy mu geliyo dguy mu geliyor ya da ikisi mi geliyor. Bir kere şunu anlamıyoruz. Sen sınava hazır değilsen 1000 de gelse 500 gelse de eleneceksin. Ayrıca guy ilana çıktığında sınava hazırlanmaya başlamıyor musunuz hemen ? Ancak sınava 10-15 gün kala açıklanıyor sınava hak kazananlar. Yani sınava girip giremeyeceğin belli değil ancak ucu görünmeyen bir tünelde ilerlemeye mahkumsun. ( Ya ders çalış ya da şu an da bırak).
-
Ek olarak bir örnek vereyim. Dershaneye başladığım zamanlar sınıfımızda hocalar olsun eski kazananlardan gelenler olsun hep motive konuşmaları yapardı faydalı olup olmadığını tartışamam ancak sınıfın yarısı ve hep aynı kişiler torpillerden yakınırlardı. Sınava hazırlanıyoruz ama mülakatta hep torpil var ne yapacağız felan filan sorular sorarlardı anlatan kişilere. Sonuç olarak adamlar daha 80 üstü puan nasıl alınacak onu düşünmeden zirveye çıkmış gibi bayrağı nasıl dikeceklerini soruyorlardı ve çoğu 70 i geçemediler. Bu forumda da aynı tipte kişiler var. Sınav ilanı gelmiş gelmemiş az gelmiş ya da gelmemiş. Sen ilan kesin gelecekmiş gibi hazır bulunmak zorundasın. Geçen sene mayısta sınava girenlerden hep yüksek puan alıp mülakatta elendim diyenler çıkar ortaya ama yüksek puan alıp kurum sınavında elendim diye ortalıkta dolaşan azdır. Çünkü hatalarını bilirler. O yüzden onlara kulak asın. Bazen at gözlüğü takmak iyi gelir.
-
Dguy ilanının gelmesi için en başta yeni kdv yasasının meclisten geçmesi gerekmiyor mu. Bu da ortalama 2 ay gibi bir süreye tekabül eder.
-
@wilfried geçti resmi gazete de yayınlanacak sadece
-
@duymhuyguy hocam yeni kdv kanun tasarısı daha komusyona gelmedi acaba ben kanun tasarılarını mi karıştirdim
-
@wilfried kanunun yarısı geçti aslında diğer yarısı salı gününden itibaren oylanmaya devam edecek.
-
@wilfried kardeşim şu an da gündemde olan 2 şubat tarihli vergi kanunuymuş. Dguy un olduğu 27 şubat tarihliymiş. İkisi de vergi olunca yanlış anlamışım.
-
@duymhuyguy işte hocam 27 şubat tarihli kanunun komisyondan geçmesi tbmm de onaylanması resmi gazetede yayimlanması ve 45 gün sonra yürurluge girmesi derken zaten yeni kpss sınavı gelir
-
Merhaba arkadaslar. Acaba dguy sinavi klasik mi test mi olur bilginiz varmi bu konuda
-
@parasalci Hocam guy gibi 100 sorudan oluşan test
-
@fatoss21 cok tesekkur ederim hocam hakkimizda hayirlisi yakinda gelirse cok guzel olur
-
İnsan yinede bekliyor işte
-
@parasalci hayırlısı ile hocam. Siralamam 2700 ama gelip gelmeyeceği konusunda yinede içinde bu korku var. Ders calisamiyorum bile odaklanma sıkıntısı yaşıyorum
-
@fatoss21 çalıştığımızda bazen kazanamıyoruz doğru. Ama çalışmadığımızda kesin kaybediyoruz. 1 ay erken 2 ay geç. Bu verilen emeklerin karşılığını aldığımızda her şey unutulacak. Kolay gelsin
-
@aynstayn hepimize allah kolaylik versin hocam
-
dguy puan türü p48 mi olur
-
@jamiryoo onceden p35le aldigi icin yine o olurda 100 kisi alcaksa sıkıntı olur
-
ilanın en az 1,5 ayı var zaten, bu hafta komisyona gelecek anca
-
@duymhuyguy tahmininize göre ilana 1,5 ay;ilan sınavdan 45 gün önce geldiğine göre yani toplamda sınava 3 ay var sizce öyle mi ?
-
@sonery Malesef öyle duruyor. Çünkü kanun teklifi şuan da komisyanda bugun görüşülmeye başlanacak. Komisyondan bu hafta geçse genel kurulda oylanacak. Genel kurulda da oylansa 25-30 mart arasına denk gelir en erken ve resmi gazete de yayınlanması ilana çıkılması derken 1-1,5 ay geçecek. Tabi dediğiniz gibi 45 gün süre olayıda var 3 ay yapıyor. Ramazandan sonra olabilir yani sınav.