1000 Devlet Gelir Uzman Yrd. Kadro İhdası! (İlan değildir.)
-
@maliyeciuzman risk analiz merkezi yeni alınacak personellerin çalışacağı yerler değildir. tecrübe ve bilgi isteyen bir yer risk araştırmamerkezi.
-
İlgöç 350 kişilik ilan bekliyorduk. 10 aralıkta banka sınavından sonra alan çalışmaya başladık. 20 günde makro ve mikro tekrarını bitirdim. İlgöç 20 kişilik ilan geldi. Ders çalışmayı bıraktık. Sonra banka sonuçları mülakata kaldık. Başladık para banka ve türkiye ekonomisi çalışmaya. İlan geldi gelmedi derken iktisatı temizledik resmen şimdide muhasebeden başladık ilan gelecek duyumlarıyla. Arkadaşlar olumsuz şeyleri görmemezlikten gelin. Derse başlayın derse 1000er kişilik alımlar geliyor gelmezse kpssye az kaldı
-
bundan 2 ay önce sayın bakanın açıklamasında kdv iadesi kanunu çıkarmak sonrada gelir vergisi kanunu çıkartacaklarını söylemişti bunda da büyük ihtimal risk analizi birimini çıkartırlar yani bu 1000 kişilik dguyun risk analizi ile alakası yoktur bence...
-
@83istanbul dostum p48 kaca duser 500luk bir alimda dguy yada vmy
-
@zenginmemur 5 katını çağırsalar 4bin sıralamaya bi ihtimal çıkabilir. Yeni guy olanlarda bu sınavlara başvuracağını düşünüyorum. 1000-1500 oynar en fazla tahminimce. İlan gelmeden şuan da devam eden mülakatlar açıklanırsa daha da iner sıralama.
-
Risk analiz merkezlerinde calisacak memurlarin ne is yapicak saniyosunuz acaba:)))
-
@aslan1453 maaşlarını merak ediyorum ben de ? GUY düzeyinde mi olacak yoksa daha mı yüksek ?
-
konuyla alakasız olacak ama bilen arkadaşlar cevaplarsa çok mutlu olurum. olası bir vmy alımında hangi puan türünden alır ve sıralama / puan olarak tahmini kaça düşer.
forumda bu konuda iyi tahminler yürütenler oluyordu önceden, biri cevaplayabilir mi:)
-
@2016mağduru hocam bu soruların yanıtını tahmini olarak bile verebilmek için somut bazı adımların gerçekleşmesi gerekir. İlanın ne zaman geldiği, kaç kişilik alıma çıkılacağı, kaç katı insan çağırılacağı vs. Şuan sadece kadro tahsisi yapıldığından hiç bir netlik söz konusu değil. Çok büyük bir ihtimalle herkesin öngördüğü tek gerçek iibf mezunları için p48 puanla çağırılacağıdır. Tez zamanda ilanın gelmesi dileğiyle...
-
@sonery, içinde söyledi: 1000 Devlet Gelir Uzman Yrd. Kadro İhdası! (İlan değildir.)
@aslan1453 maaşlarını merak ediyorum ben de ? GUY düzeyinde mi olacak yoksa daha mı yüksek ?
Devlet gelir in maasi merkez uzmani ile aynıdır kideme göre 4000 kusur ile baslar 6 bin kusurlere kadar cikar suanki maaslara gore.
-
Tüm sınav süreçleri bu yıl sonuna kadar biter ve dguylar işe başlarsa 4600-4700 TL arası maaşla işe başlayacaklar
-
Kafama şu takıldı tasarıda 9/1 derece kademeden alım planlandığı yazıyor ya şimdi ben guy olarak 8/3 ün içindeyim dguy olursam hayırlısıyla 9/1 den başlayacağım yoksa bulunduğum derece kademeden devam mı edeceğim?
-
@rootofallevil emeklilik ve sosyal haklarin olarak suan da oldugun derece ve kademe devm edicek sadece kadro olarak 9/1 olcaksin kardesm o cok onemli degil
-
@merkezuzmani peki bu durum yeşil pasaport çıkartmak için olağan süreyi uzatır mı? 3. dereceye inmek gerekiyor bildiğim kadarıyla
-
Yesil pasaport icin olagan sureni uzatmaz kardesim senin tum haklarin devam eder sende suan guysan 9.derece veya en fazla 8.derece kadrodasindir ztn ama kac yilda alinir nasil olur yesil pasaport olayini tam bilemiyorum
-
@aslan1453 risk analizi merkezinde çalışacak memurdan kasıtla DGUY'ları kastediyorsunuz yani değil mi ? Başka bi kadro sandım.Merkez uzman maaşlarını biliyorum
-
Burda bazı arkadaşlar 1000 dguy 1000 vmy ihdisas edildi direk bin bin de ilana çıkacak gibi bir havaya kapılmış inşallah da çıkar benim de herkesin işine gelir ama dikkat ederseniz bir sefer de hepsini alacak diye bir şart yok serbest kadro istediği zaman istediği şekil de alır yani burda ki tecrübeli arkadaşlar merkez kadro da olduğu için bir anda hepsini değilde 2 ye 3 e bölerek alma ihtimallerini belirtmiş ki bence de öyle olacak gibi yani tabi kimsenin umudu kırılmasın inşallah yanılırım da bu süreç bize çok defa acı şekil de hatırlattı gereksiz hayallere dalmamamız gerektiğini sonunda da yıkımı o derece büyük oluyor
-
ayrıca daha önce sgk da 1600 denetmen kadrosu ayırdıydı böyle kanunlaydı yine yanlış hatırlamıyorsam gördüğünüz gibi 400 400 alıyor yani kanunla ayırmaları bu kadroları hepsinin bir anda alma şartı koşmuyor
-
Arkadaşlar, burada olumlu yorumlar ders çalışmaya teşvik veriyor diye olumsuz yani mutsuz edecek yorumlara kapalı olmayın artık. Ben pembe görmüyorum hiçbir şeyi. Eminim herkes görmüyordur. Ama sürecin içinden gelen kişilerin sizin yüzünüzden buraya yazmama ihtimallerini bertaraf etmek istiyorum.
Burası bir forum. İyi kötü herkes saygı çerçevesinde yorum yapabilir.
100 kişilik ilan gelirse bile en çok sevinenlerden olacağım, siralamadayim ama hiç gelmeme, parça parça gelme veya KPSSden sonra gelme ihtimallerine dair iyi niyetle yorum yapıp bilgilendiren kişileri başlıktan soğutmayın.
Biri özellikle üye olmuş bir de. Bir kişi gelir, samimi bir kişi gider olmasın.Yorumları okuyup hayatımıza realist bir şekilde yön vermeye çalışıyoruz.
Lütfen olumsuz da olsa süreçle ilgili iyi niyetli yorumlarinizi esirgemeyin. -
Ben KPSSden sonra süresi doldu dolacak YDS m ile illerbankasindan alım ilanı bekliyordum. Nitekim geldi ama iibf odaklı bir alım değildi. Herkes de buna dair bi yorum yapıyordu zaten. Ben de kendimi hazırladım. Gelmediğini görünce de büyük yıkım olmadı. Şimdi bunun için de kendimi hazırlıyorum.