1000 Devlet Gelir Uzman Yrd. Kadro İhdası! (İlan değildir.)
-
Kaç puanla çağırıosan çağır, hangi puan türünden istiyorsan iste, kaç kişi çağırıyorsan çağır.. Ben hazırım, kız yüzük bekliyor, annem evden artık gitmemi, bankalar bile maaş almamı bekliyor yeter gel be artık insafsızzz :))
-
@mağdurum çoğu insana garip gelebilir hatta hakaret bile ederler ama bu sorunun cvbini ben de merak ediyorum.
-
Guy a geçiş olur mu bilmiyorum ama dguy ankara merkez teşkilat
-
@mağdurum böyle bir şey olmaz yani geçiş olmaz heralde hocam. Çünkü şimdi gelir uzmani olup da bu sınava girmek isteyen de var. Özlük hakları da farklı. (guyda YDS gerekmiyor, bunda 3 sene sonra c seviyesi gerekiyor) Bir de guylara göre tanıtım yazısında okuduğum kadarıyla dguylar daha aktif çalışıyorlarmis.
Sadece Ankara da görevlendiriliyorlar, bir de vergi dairesi değil de direk gelir İdaresi başkanlığında çalışıyor olmalilar. -
@mağdurum DGUY merkez uzmanlık. Ankarada çalışır sadece. Yaptığı işte guy dan farklıdır. Ayrıca DGUY olmuş birisi guy olmak neden istesin ki ya
-
Guya o kadar bağlanmışlar ki 2000 DGuy ilanı gelse, keşke onun yerine 2000 Guy gelseydi diyecek insanlar görüyorum.
-
Aslında yadırganıcak bi durum değil. Biraz düşününce sebeplerini tahmin etmek de zor değil.
Ankarada yaşamak istemiyo olabilir. Eş durumundan, ailevi durumlardan dolayı ya da hastalıklardan dolayı ailesinin yakınında olmak isteyenler olabilir. Taşra uzmanlık istemek için gayet geçerli sebepler olarak görüyorum bunları. Bazen başka şeyler kariyerin ve de 1000 tl fazla maaşın önüne geçebilir. -
@1903bjk şükür biri artık hayatın sadece kariyerden paradan daha fazlasi oldugunu söyledi. Yani şu olamaz mi acaba evet yds yi başardim tez yazdım herşey tamam ama ilerde guy ile değişim yapma hakkim var mi. Mesela kit kurumlarının bazilarinda eğer kişi tayin istiyorsa gitmek istedigi yerde suanki kadrosundan daha düşük kadro boş ise kişi de bunu kabul ederse tayini gerçekleşiyor. Ama bir yandan da bu mesleği hakkıyla yapacak insanlar var guy olacaksan guyu bekle diyor vicdanim vicdanım haklı da
-
@safitürk69 mesela ben eşim öğretmen taşrada ve tayin hakkı yok ailem de iyice yaşlandı ve asla onlar bulunduğu yeri bırakıp ilerde yanıma gelmezler. Sence sadece bu sebepler için dguy yerine guy gelmesi istenmez mi eminim ki benim gibi çok insan vardir
-
@mağdurum guyda veya gostergesi dusuk olan herhangi bir meslekte yeterliligi aldiktan snra daha ust gostergeli goreve mesela vmy veya dguya girdgnde, gib'in onayiyla tekrar gu olabiliyorsun. ancak gecen yil bir kisiye izin verilmemis.
-
@guyan-gelmiş
" Sebeplerimi bilmiyorsan, seçimlerimi yargılama. " demiş Charles BukowskiDemem o ki kimse bir digerinin özel hayatinda neler yasadigini bilemez. O sebeple yadirganicak secimler olmadigini dusunuyorum ben. Allah gönlumuzdeki meslegi hayirli kilsin. Hepimiz icin bunu diliyorum.
-
@aynstayn Hayatımın kısa özeti :):)
-
@mağdurum dguy dan guy a değil dilekçeyle feragat edersen düz memurluğa geçersin.Yeterliliği vermeyen vmy ve guy larda düz memurluğa düşürülüyor.
-
@varoufakis o da çok acımasızlık hocam
-
@1903bjk şahsen ben de öyleyim. Ankarada yaşamak için bir engelim yok aslında ciddi derecede ama İstanbul'da olmak hayatımı psikolojik açıdan ve daha başka bikaç sebepten dolayı belki daha olumlu etkileyecek. Olmaz Ankara'ya gidemem de diyemiyorum ama Ankara, ailemin yanında olamamak ve hayatımdaki insanla ortak bir hayat kurabilmek açısından beni mücadeleci bir ruha sokacak gibi. Yaşanmadan bilinemez. Ben sadece hayırlı olan olsun diyorum. Ama işte her şey kariyer değil veya illa ki şu ya da bu etiketi kendime yapıştırmak beni kesin mutlu edecek diye bişey yok.
-
@duryy memleketinde yasamak zorunda oldugu icin
-
@zenginmemur, içinde söyledi: 1000 Devlet Gelir Uzman Yrd. Kadro İhdası! (İlan değildir.)
@guyan-gelmiş gelir gelmesinede dguy kadrosunu kazananan biri yazili ve mülakati gecen biri kaymakamlik sayistay ve hakimlik dısinda daha sinava falan girmez.Cunku merkez kadro hakları süper boyle oluncada bu kadroyu yuksek sayida verirlermi cok dusunceliyim @paretowilfredo
@zenginmemur bizim zihniyetimiz fakir dostum 1000 tane merkez kadro haklari fazla gelmesi supriz diyoruzda 5 bin tane hakim aliniyo binlerce hep, haklari bizden daha mi az
-
@flouriess10 gelir uzmanından çok hakim savcı var ülkede hem de en üst düzey devlet memurunun özlük ve ek gösterge haklarını alıyorlar 7600 olması lazım yanılmıyorsam
Her sene 2000 tane hakim savcı almaya bütçe bulan hükümet nedense her sene 2000 tane gelir uzman yardımcısı almaya bütçe bulamıyor (!) -
@maesteo Ortada su mu varda suyu bulandirayim. Ben kendi fikirlerimi soylerim sen de 90 alti kapatmaz de elinden alan mi var. Neyin trolloğunu yapacagim puani olan basvursun bana ne
-
@flouriess10 evet dostum böyle bir gerceklikte önümüzde