1000 Devlet Gelir Uzman Yrd. Kadro İhdası! (İlan değildir.)
-
Beyler hakimi savcıyı bırakın 750 bin kişi taşerondan kadroya geçirildi.. Maliyet olarak 200.000 memurun maaşı yapar heralde
-
@reagan onlarin en az 100 bini nitelikli personel diye alindi yani iibf ve muhendislerin haklarını onlara verdiler. Yani bu iş öyle maliyet işi falan değil
-
@reagan yapar hocam taşerona kadro konusunda KPSS hazırlık yapıp girenler olarak iyi gol yedik.
-
@burcuburcu yok hocam taseronlar 4 5 senedir çalışıyor her sene ihale ile alınıyor sadece firma değişiyor isim listesi malum partinin il başkanlığından geliyor
-
@guyan-gelmiş öyle ama kadroya geçtiler artık dolayısıyla yıllarca o kadrolar dolu.
-
@paretowilffredo o gün bu gün mü yoksa give me the duyum admin
-
Forumda guy, dguy, vmy sayfaları spekülasyonu bol borsa ortamını andırıyor Başım dönmeye başlıyor iletileri okurken, her sayfa birbirine karıştı : ) şu ilanlar gelse de kpss den önce bir rahatlasak.
-
Dguy dan ve vmy den ilk 1500 dışındakilere ekmek yok anlaşılan. Puan turleri henuz kestirilemese de yine aynı adamlar sınava girecekler. 2000 in ustunu olası guy sinavi disinda mutlu edecek bir yer olmayacak sanırım. Benim 2 bininci olmamla 10 bininci olmamin hic hukmu yok bosa sevinmişiz.
-
Sayi kesinlesti mi?
-
@rul0kat kesinlesen hic birsey yok malesef
-
Evet bu yuzden neden umutsuz olalim motivasyonumuzu dusurelim Allah emeklerimizin karsiligini verir ilan gelince gorecegiz simdiden kendimizi uzup enerjimizi dusurmeyelim insallah herkesin gonlune gore olur
-
@kaimoğlan Muhtemel puan türlerinde vmy için 18-23 filan düşünüyorum ve sıralamam 3-4bin 500-500 olursa gelme ihtimali bana da düşük geliyor sanırım guydan başka seçeneğim yok p48de 6bindeyim orda da sayı düşük gelirse yine dışarda kalma ihtimalim artıyor her halükârda sıkıntılı bi durumdayım yılları verdim kopamıyorum da süreçten şaşkınlık içinde boş geçiyor günler. İlk yılımda 84 puanım vardı iki guy mülakatından elendim. Bir defa da Mhuy sınavından geçemedim bi garip geldi soruları. olmadı sonra bi işe girdik askere gittik ders filan çalışamadık derken süreç git gide kötüleşmeye başladı benim için yaş oldu 28. Kyk bekliyor tek tesellim kyk borcunun yarısını ödemiş olmak ve askerliği aradan çıkarmış olmak. valide hanım bile boş gezen oğlum diye seviyor. Ulan her şeyi yaptım ya saatleri yıllarımı verdim ha oldu ha olacak derken süreç geri itiyor beni ve en kötüsü kendime olan inancım kayboluyor ders çalışmak ağır gelmeye başlıyor insana, ders çalıştırdığım insanlar atanıyor sen atanamadım mı daha diyince biri Allah benim canımı alsın noktasına geliyorum. Eriyorum lan ! her gün.. ama bırakmayacağım maaş filan umrumda değil artık ‘sadece bakın başardım gördün mü ? ‘ demek istiyorum şu akrabalarıma (!)
-
@2iki Allah gonlune gore versin kardeşim guy gelecek hem bunlarda da akibetimiz belli olmaz aynen devam!
-
Vmy nin 500 500 olacagini kim söyledi!
-
@2iki son günlerde okudugun en iyi durum paylasimi.Ah kardesim ah hala iibf okuyirum diye hava atan genclik en kotu polis olurum diye universite okuyan
-
Bir gelişme bir duyum var mı?
-
gun itibariyle guncel duyum; sinavin topluca yapilmak istenmesi ve 5 katinin sinava cagrilmasi. ancak daha karar verilmis degil. istek bu yonde. ayni sekilde vmy'de de oyle.
-
Parcalamadan mi sinav yapmak istiyorlar dguy da
-
@issiz topluca yapılmak derken hocam?
-
@issiz EN SEVDİĞİMDEN