1000 Devlet Gelir Uzman Yrd. Kadro İhdası! (İlan değildir.)
-
@zenginmemur daha once de yazmistim ama yine yazayim. bakanlikta calisan yetkili biri. ben bir kisiyle konusup yaziyorum ama bir suru yerden bilgi alip yazanlar var. onlari da gormekte fayda var.
-
Benim için en önemli soru KPSS den önce mi yoksa sonra mı geleceği
-
Arkadaşlar sırf bu duyumu yazmak için üye oldum. Forumun ve başlıkların gelmeyen ilanlardan dolayı sıkı takipçisiyim. Bugün Ankara da vd olan bir arkadaşa sordum ve ilan kpss sonrası dedi. Vmy 500 kişilik temmuzda ilana çıkacak dedi. Tabi ne kadar gerçek, bilemiyorum. Pek iç açıci şeyler demedi. Bende sizler gibi beklemedeyim. P48 puanım çok yüksek değil sıralamam 5 bin.
-
Duyumlar birbirinin cok tersi.Bu arada bu ilanlarin bolunmesi demek aradan en az 2 yilin gecmesi demek
-
Arkadaslar lütfen destek olur musunuz ️ #SgkDenetmenYardımcılığıSonuçlarıAçıklansın https://twitter.com/jsarieroglu/status/984107136849534978?s=19
-
Alana çalışmaya başladığımda zeynel in kitabı tek ciltti söyleyeceklerim bu kadar
-
@83istanbul kitap bile bölünerek çoğaldı
-
Demekki kanunu beklemeye gerek yokmus.Cogumuz kanunlassin ilan gelir diyoduk.Nerde bu ilan?
-
Bakana sürekli sosyal medya üzerinden sorulsun yada mhp mv bir hanım efendi vardı ona soralım mecliste soru olarak yöneltsin bakana
-
@oligopol hocam benim de kardeşim guy eğitiminde orda ki herkes harıl harıl vmy çalışıyormuş sınav 500 kişilik olarak acilacakmis 5 katı cagirilacak veen gec hazirana kadar olan gelecek mis siralamam 2700 inşallah girerim bende
-
@fatoss21guyu unuttular galiba bu sene kpss öncesi vmy görecez sadece galiba
-
@fatoss21 hangi puan türüyle alım yapacak belli mi peki
-
@allizwell onu bende bilmiyorum hocam p48 imi söyledim sadece tahmini nasıl olur bilmiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
-
Yanılıyor olabilirim küçük bir araştırma yapmak yeterli olur, bildiğim kadarıyla vmy'de birden fazla puan türü var. Önceki sayfalarda arkadaşlar puan türü tahminleri de yapmıştı. Puan türü arttıkça malum şans azalıyor.
-
500 vmy bana gelmez heralde p48 4100 lerde sınav göremeden geçecek 2017 kpss
-
@fatoss21 peki teşekkür ederim
-
@fatoss21 2 farklı puan türünde neler olacak belirsiz. p48 de 2400-500 arası bişey benim ve 500*5 de olursa ucundan olur sanırım.
-
P48 diye kim dedi onu anlamadim ben
-
İlan var diye kim dedi onu da ben anlamadım hep burda ümitleniyoruz sonu hüsran
İlanı görene kadar kpss çalışın arkadaşlar sonra pişman olmayın -
Gecen sene kpss ye çalışırken referandum olayından dolayı yüklü alım oldu giremedik bu sene kpss ye girdik bu kez seneye seçim var alımlar seneye sarktı bu da şunu gösteriyor yeni calismaya başlayan dostlar seçim dönemlerini kollayin seçim yoksa alım yok..