1000 Devlet Gelir Uzman Yrd. Kadro İhdası! (İlan değildir.)
-
@duryy ben zaten yazdığım yorumda sayı 200 300 civarı olursa ve sadece p48 olursa diye belirttim zaten. Ama yanına 1 ya da 2 puan türü eklenirse işler değişir tabi ki. Eskiden sadece p35 ten çağırmış sanırım. O yüzden herkes şu an sadece p48 olur muhtemelem diye varsayımlar yapıyor. Bakalım, bekleyip göreceğiz
-
@füreya inşallah tek puan türü olur ya. Olmayan ilan için bile neleri hesaplıyoruz ulan maliye.
-
@torpil 86 puanın duralamadık kaç haberiniz var mı biraz mantıklı şeyler yazın lütfen her sene her somanda aynı şeyler valla bıktırdınız ya!!
-
@maesteo, içinde söyledi: 1000 Devlet Gelir Uzman Yrd. Kadro İhdası! (İlan değildir.)
@torpil 86 puanın duralamadık kaç haberiniz var mı biraz mantıklı şeyler yazın lütfen her sene her somanda aynı şeyler valla bıktırdınız ya!!
‘Sıralaması ‘ olacak
-
@paretowilfredo üstad Allah senden razı olsun. Duyum kpss öncesi gerçekleşirse tüm ty ailesine çiğköfte ısmarlarım
Edit:İstanbul'dayım ama her şehirden arkadaş davetlidir -
@maesteo p48 87 küsür puanın sıralaması 800'lerde
-
@füreya evet 86 puan ilk 1000 ,olası bir 300 kişilik alımda ve hadi 5 katı çağırsın böyle bir durumda bile 86 dan çok daha düşük kapatır .
-
@maesteo evet, kesinlikle öyle. Kadro sayısı 40 50 olmadığı sürece, 86'dan çok daha aşağısında kapatır tek bir puan türü ile
-
Arkadaşlar ne 86 sı ne 87 si ya ben 79 la umutlu bi şekilde bekliyorum
-
86 imkansız arkadaşlar.Btk 18 kişi aldı 20 katını sınava çağırdı 86 ile kapattı.Puan türü olarakta p3 ve p48 kullandı.Bahsedildiği gibi 400 kişilik alımda çok aşşağılara düşer sıralama.
-
@luthor sizce p48’de bu oranda bir alımda sıralama olarak kaça kadar düşer?
-
@maesteo Bıktıysan girme foruma ben mi açikliyorum sonuçlari ba ne afra tafra yapiyon kaç puanla girmeyi düşünüyon Dguya 70 le mi
-
@veblenist Hocam 300 kişilik bir alım tek puan türüyle 20 kat şeklinde yapılırsa bence çok rahat 80 altını görür bence
-
@ouzakbas Biz burda umut tüccarligi yapmiyoruz gerçekler bunlar beğenmiyorsan zaping yap
-
@torpil 86 ile kapatması için 10-15 kişi alması lazım. Yüksek sayılı bir alımda 86 imkansız.
-
@torpil bahsettiğin gerçekler falan değil insanı karamsarlığa yitmek.Analizlerini artık kendine sakla.
-
@torpil Benim girecek puanım var zaten 86 kadar düştükçe ben sorun yaşamıyorum şükür ama sen önce yazdıklarının mantıklı olmasına dikkat et yazdığın puan kaç sıralama haberin yok. Alıştık size her Sınavda aynı senaryolar
-
@torpil, içinde söyledi: 1000 Devlet Gelir Uzman Yrd. Kadro İhdası! (İlan değildir.)
Dguy yüksek kapatir 86 filan
86 az 90 la kapatır ve bir tek siz atanırsınız.
Dağılabiliriz arkadaslar
-
Arakadaş adamın biri geyik yapiyor dalga geciyor milletle kendisi de biliyor ya da 86 puanın siralamasini gecen seneyle falan karistiriyor diyecegim de o bile yuksek kacar. Ciddi olanla ilgilenelim.
-
@eomer sen benim lafimla karamsirliga kapiliyorsan vay haline