1000 Vergi Müfettiş Yrd. Kadro İhdası! (İlan değildir.)
-
@rootofallevil vdk ilana cikarken 80 taban belirliyo zaten. Bunu düşürmezler diye düşünüyorum
-
@shady1 p48 olmaZ mi acaba bende onu merak ediyorum hangi puan turleri olur ki .sadece p23 p28 olmaz kanisindayim
-
@shady1 zaten 300 de bile hepsi alinmiyor 500 nasil alinsin
-
@ouzakbas oyle bir sey yok dostum bn resmi bir aciklama görmedim.Devreden kdvler iade edilcek
-
@ouzakbas bir sekilde iptal olmus ise eger yüklu alımı unutalim cunku ihtiyactan dolayi 1000 kadro ihdası alındı
-
Kim diyor iptal oldu
-
@rootofallevil Kardesim hala 2 ye 3 e bolunmesi taraftariyim diyorsun daha once senin puanini dusunerek tek seferde alim olmasi senin icin daha iyi demistim.2 ye 3 e bolunurde gorursun o zaman 80 in altina inecek mi ? Ahlar vahlar icinde kalirsin
-
@zenginmemur bir vmy den o duzenlemenin geri alindigini duydum. Bakanligin boyle bir yuksek alima zaten sicak bakmadigini biliyoruz. Bu konuda artik biz adaylarin da realist davranmasi lazim. Kpss odakli ve ilk 1000 e nasil girebiliriz artik odak noktasi bu olmasi lazim. Puanim 79 1000 kisilik alimda su olur mu muhabbetlerine cok takilirsaniz hem kpss yi hem de hayallerinizi kaybedersiniz.
-
@ouzakbas kanun resmi gazetede yayınlandı nasıl geri alınıyor ki kanun çıkarmadan etmeden
-
@bonus tabii ki tam bir bilgi yok ama bu konuda bu baslikta ya da diger dguy basliginda bu konudan bahsedilmisti gecen haftalarda. Bu basliklari bir taramak lazim.
-
@ouzakbas dogru haklisin ama maalesef son 3 yildir A grubu tikanmis durumdadir.Bu yil ilk 1000 girenlerden kca ksi sence atandi.Toplasan 500 ü ancak gecer zaten 400 u sgk denetmeni.Yani hic bir seyin garantisi yok Agrubunda.Belki biz sansliyiz ve o ilan geldiginde 1000 kisi vmy bir cogumuz sevincten cildiracak.Cunku 2013te boyleydi guy olamayan vmy oldu
-
@bonus benim bildigim devreden kdvler müklellefe iade edilcek buda is yuku demek 1000 muhabetide burdan cikiyo.Ama 2 yede bolebilriler.
-
@ouzakbas yani kanun çıktıktan sonra idarenin bunu geri alma yetkisi nasıl olacam meclis dışında. Ama kullanmaz kadroyu zamana yayar o kendi takdiri. Ama içerden gelen bilgilerin çoğunda bu alımları 2 veya 3 parça da alacakları yönünde. Yani olacaktır ama zamanı belirsiz
-
@zenginmemur dguy basligina baktim simdi bi arkadas madde 8 deki kdv iade degisikliginin tasaridan cikarildigini yazmis. Gecen maddelerin hepsini tam olarak incelemedim ama boyle birsey soz konusuysa ihdas edilen kadronun tamami tek alimda kullanilmaz. 500 kisi bile su durumda cok iyi sayi olur.
-
@ouzakbas o maddede sanırım faiziyle beraber ödenir dediği için çıkarıldı. Ama KDV iade birimi ve risk analiz birimi kurulması maddeleri duruyordu.
-
@gmsmustafa yorumumu dikkatli okumadın galiba 1000 kişilik vmy alımı tek seferde olursa puan zaten 80 in altına düşecek 77-78 e kadar gerileme ihtimali var. Benim de ucundan kıyısından yazılıya girme ihtimalim var. Velevki girdim diyelim yazılıda veya sözlüde geçemezsem böyle bir alımı zor görürüm, kpssde ilk 2000 e girmek zorunda kalırım.
-
Tam bilginiz olmadan duyum üzerine gelip de burda yok o iptal edildi, bundan vazgeçildi diye konuşmayin arkadaşlar.
-
@rootofallevil arkadasım biz mi seni anlamıyoruz sen mi bizi anlamıyosun gercekten merak ediyorum 1000 kişi toplu alınırsa kıyısından girerim diosun parçalanırsa hiç giremicen farkında mısın bunu sana daha önce 2 defa anlatmaya çalıştım arkadasta anlatmaya çalıştı anlamıyo olmana ihtimal vermek istemiyorum baska bişey var ama biz mi anlamıyoruz gerçekten merak ediyorum yaa çıldırıcam yani
-
@themis19 Arkadaş bu sene puanını yükselteceğini ön görüyor hocam siz niye bunu es geçiyorsunuz
-
@baumol hocam onuda düşündüm ama demişya kpssde ilk 2000e girmek zorunda kalırım die öylede bi planı yok gibi görünüşe bakılırsa