KALKINMA BAKANLIĞI PLANLAMA UZMAN YARDIMCISI
-
Dostlar çalışmalarınız daim olsun. Iktisat alanında turkiye ekonomisi ve kalkinma iktisadindan kac soru gelme ihtimali var.
-
Sınav yerleri açıklanmış. Ankara hukuk'ta yapılacakmış.
-
Ozaman bu sene soruları odtu hazirlamamis anlamına mi geliyor bu?
-
@14140154 KALKINMA BAKANLIĞI PLANLAMA UZMAN YARDIMCISI içinde söyledi:
Ozaman bu sene soruları odtu hazirlamamis anlamına mi geliyor bu?
Sanırım öyle. Ankara Üniv. 'in kurum sınavları için soru tarzı nasıl acaba eğer onlar hazırlıyorsa?
-
@cclark soru tarzini bilmiyorum odtuye gore daha kpss formatidir diye düşünmüştüm de google a bakinca bu sene il goc u ankara üniversitesi yapmış. 70 kisi alınacak kadroda 33 kisi gecebilmis 1400 kişide. Umarım bu da öyle olmaz.
-
sınavı ankara üniversitesi yapıyor demek ki. biraz ters köşe oldu. ankara üniversitesi yanlış bilmiyorsam kpss için de soru hazırlıyordu bir zamanlar. kpss tarzı olur ama geçen seneki kadar kolay olmaz diye düşünüyorum.
-
sehir disindan gelecek ve ankarayi bilmeyen arkadaslar kapali halde olsa dahi cep telefonu bulundurulamayacagi ve emanet hizmeti verilmeyecegi konusunda ne dusunuyorlar? Ben asti ve cebeci arasi haritayi elime cizmeyi planliyorum :s
-
@alpik o civarda kurumsal boyle bilinen cafeler var rica ederseniz sorun olmaz. Tabi secenek bu, astiye vermekden daha cazip duruyor.
-
@alpik direk şehir dışından sınava girecekseniz sınav yeri çok kolay anladığım kadarıyla tabi ankaralı arkadaşlar daha iyi bilir. Aşti'den direk metroyla ulaşılabiliyor. İlla aştiye emanet vermek isterseniz barkodlu turuncu dolaplar var geçen sene sıkıntısız kullanmıştım. Geçen seneye göre sınav yeri daha iyi görünüyor bu sene.
-
@cclark ulasim konusu isin biraz girgiriydi, koskoca universite illaki bulunur ama benim zoruma giden bu uygulama. telefon kapali sekilde masada veya cantada dursa ne olacak? adamlar isitme cihazini bile yasaklamislar ne demek bu ya? kulagimizda problem varsa gelmeyelim mi? oldu olacak ne giyecegimizi de soyleselerdi.
-
@kalemiye evet ufak bi el cantasini cafeye birakmak bana da mantikli geldi. ama kac kisi birakir adam alir mi bunalir mi, almazsa o vakitten sonra ne yapariz bilemiyorum:)
-
@alpik kesinlikle haklısınız. Şunun için yazdım geçen sene odtü'deydi sınav ve yine emanet almayacağız demişlerdi ben de aşti deki emanete bıraktım. Sonra okula gittim bir baktım kapıya emanet koymuşlar numarayla alıyolar. Baştan düşünseler şehir dışından tek başına gelenler var onlara kolaylık sağlayalım emanet oluşturalım mantığı olsa herkes rahat gelse ne olacak sanki. Mesela hazine'nin sınavlarında bu rahatlığı hissediyor insan.
-
@mütemmimcüz Merhaba ben endüstriden girecegim bu sene alan kismi ile ilgili soru bulabiliyorum ama genel iktisat kisimindan ne tarz sorular gelebileecgini hic bilmiyorum. Hatirladiginiz kadariyla en azindan konu basliklarini soyleyebilir misiniz? Simdiden cok tesekkurler.
-
arkadaşlar emanetçi biri illaki bulunur. rekabet sınavında kapıda çay satan adam 3 liraya emanet alıyordu mesela. emanet hizmetini zaten bakanlık vermiyor ki, o yüzden bakanlık sitesindeki yazıyı çok dikkate almamak lazım.
-
@terliksi gecen seneki sorulari gerçekten hic hatırlamıyorum. Ama temel duzeyde iktisat bilgisi yeterli olur. Herhangi bir temel genel iktisat kitabindan calisirsaniz yeterli olabilir.
-
@mütemmimcüz cok tesekkur ederim.
-
Arkadaşlar sınav giriş belgesi yok değil mi ?
-
@stiglitz yok hocam kimlik ve kaleminiz yanınızda olsun yeterli.
-
@kalemiye saolasın
-
Arkadaşlar saati alırlar mı içeri ?