Borsa İstanbul Uzman Yardımcısı 2018
-
Çok ümitlenmemek lazım sonra büyük hayal kırıklığı oluyor. İyi dahi geçse illaki farklı durumlar olacağı kanaatindeyim.
-
On gün denilince ister istemez bir beklenti oluşuyor, umarım çok sündürmeyip sözlerinde dururlar.
Kazanırız-kazanmayız ayrı ama beklemek her türlü yorucu bir süreç. -
@dante Tamamen katılıyorum. Çok politiktiler zaten.
-
@kilcal evet katılıyorum. Olumlu veya olumsuz da olsa bir dönüş bekliyor insan ve bu zor bir süreç. Başka kurumlar, şirketlerle de görüşüyoruz, 1 2 güne kadar dönmezlerse sonrasında olumlu dönüş olsa dahi başka bir işe başlayacağım için bir faydası olmayacak gibi. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
-
Güncel bilgisi olan var mı ?
-
@dante hocam şuan için değerlendirme sürecinin devam ettiği ve sonuçların mail olarak atılacağı söylendi. Ne zaman açıklanacağına dair bir bilgi yok malesef.
-
@bist100 çok sağol dostum. Ramazanla birlikte insanın sabrıda daralıyor
-
Olumsuz da olsa yazsalar da bari bir an önce bitse yahu.
Bir insana umut vermek ne kadar kötüymüş hakkaten -
@bist100 Hocam, mülakat için bile aramışlardı. Olumlu sonuçlananların aranmayacağına emin misiniz? Bilgiyi nerden aldınız?
-
Bu günle beraber 15gün direnci kırıldı arada kurumu ararsak düzeltme gelebilir, kısa vadeli hedef 30gün...beklenti büyük ytd
-
@bluephantom telefonla aradım hocam, aranma konusunda bir şey demediler ancak mail olarak olumlu veya olumsuz dönülecektir denildi.
-
Arkadaşlar bu sene de uzayacak gibi anlaşılan hakkımızda hayırlısı olsun. Var mı herhangi bir dönüş veya haber alabilen?
-
@bist100 @BluePhantom @dante @KeynesinRuhu @kilcal @semiramis @burcuburcu @golden-ratio @aliveli biz mi kaldık sadece, aynı dönemin personelleri olur muyuz arkadaşlar ben bir menkul değerler a.ş de çalışıyorum. buradan ayrılma maksadım tecrübe olur fakat maaş faktörü de önemli. benim sınav çok iyi geçti, mülakatda da ingilizce zorladı. ama farzı misal bu işe olumlu dönseler ne yaparım bilemiyorum. BIST in maaşları yan hakları özlük hakları nasıl bilen var mı?
-
@terekeme
Keşke hocam
memurlar forumda geçmiş yıllarda maaş konuşulmuş ancak şu an hakkında ben pek bir cevap bulamadım. kurumdakiler de ketum. tercih size bağlı doğal olarak -
@terekeme inşallah hocam maaşlar imkb döneminde yüksek başlıyormuş, geçen sene yaklaşık 5 civarı bir teklif yapılmış. Uzmanlık alındığında tekrar yükselecektir diye düşünüyorum A.Ş. olması dolayısıyla. Ben de bu temmuz başında bir bankada işe başlayacağım, ancak sınavım da mülakatım da yi geçtiği için hala Borsa'dan bir dönüş bekliyorum çok geçe kalamazlar umarım İnşallah hakkımızda hayırlısı olur
-
@terekeme Umarım, hocam. Maaş geçen yıllarda 4800 gibi telaffuz edildi ancak kesin bir şey yok. Bildiğim kadarıyla Menkul Değerler A.Ş'de daha yüksek maaş veriyorlar. Kurum çok politik. Neden pozisyonunuz fena değilken buraya geçmek istiyorsunuz? Bulunduğunuz şirketin deneyim faktörü pek geçerli sayılmıyor mu?
-
@BluePhantom bildiğiniz gibi değil, çalıştığım yerde maaş piyasa altında. bizden çok talep oldu oraya ama bizim arkadaşların öğrenebildiği rakamlar yukarıdaki rakamların çok daha altında.
-
@terekeme bu hafta artık açıklanıyor gibi geliyor bana ,
Maaşlar yukarıda soylenenlerin çok daha altında derken ,kamuda üst kurul ve mufettisler 4.500 kusurle başlıyor ,Bist onların altında değildir heralde ,En azından öyle umuyorum -
@terekeme Benim müfettiş yard. arkadaşım vardı 2016'da 5500 alıyordu. Ancak tabi ki biz uzman pozisyonundayız. Şimdi ben de merak ettim. İMKB döneminde maaşları gayet iyiymiş. 6-7 bin liralar konuşuluyormuş. Ancak özelleştikten sonra maaşlar ciddi şekilde düşmüş.
-
@golden-ratio bu hafta açıklanacağına dair bir duyumunuz oldu mu? Ben kafadan en erken seçimden sonrayı baz almıştım ancak her geçen gün daha da uzayacak gibime geliyor keza önceki senelerde 7-8 ay beklettiğini düşününce her şey mümkün gibi.