Araba sevdası
-
@dimitris al da hayatının en büyük hatasını yap
-
@yasaklı ben de 2013 fiorino var. az yakıyo falan babam da çok memnun ama ben hiç mutlu değilim
-
35 bine Fiat Linea adlım bir yıl önce. 90 bindeydi, 110 bine geldi maşallah hiçbir sıkıntı çıkmadı. Ben almadan önce bir dünya problem verir diyorlardı, hiç söylendiği gibi olmadı şükür
-
@antimülakat ben de düşünüyorum fiorinodan lineaya dönmeyi
-
@dimitris hocam temizini bulmak çok zor. Araçların büyük bölümünde km oynanmış şirket aracı oluyor. Pedallarına iyi bakın araba alırken. Direksiyon simidine de çare buluyorlar ama pedalları genelde es geçiyorlar.
-
@antimülakat yakıt durumunuz nasıl?
-
@antimülakat hocam kısa sureligine ben de kullandım evet ekonomik yakit az yil model km totalde bu fiyata güzel ancak 1 gram konfor ve sürüş keyfi yok eğer surekli arac kullanan biriyseniz mantikli ama benim gibi yilda 10 bin km alti biri için araba sürmekten soğutuyor insanı.
-
@yasaklı hocam sana en iyisi fluence
-
45-50 arası fiyata 2009-2010 model makyajlı a5 kasa octavia alınabilir. Bir de lpgsi varsa tamam uzun yıllar kullanılabilecek bir araba.
-
@burcuburcu uzun yolda 4,5 litre, şehir içinde 5,5 litre hocam. Şehir içinde sanıldığı kadar da az yakmıyor.
-
@kilici octavia dizel mi hocam?
-
@hgrotius yok hocam benzinli
-
En kötüsü de araba fiyatlarının uçuk olması değil, halkın buna direnç göstermemesi kuzey Kore halkı gibi dünyanın her yerinde böyle olduğunu zannetmesi. Avrupalı iki aylık asgari ücreti ile temiz bir ikinci el araç alabilirken sen 2-3 yıl çalışıp hurda alıyorsun. Büyük Türkiye büyük fiyatlar çok güzel.
-
@mr-aday almakla da bitmiyor ki, vergisi,sigortası,muayenesi,kaskosu ve tabiki yakıtı. aylık 300-400 ortalama bi arac için öyle gidiyor. yazık valla
-
Sigortalarda da birleşim olmuş, sözde hükümet müdahelesi oldu ama değişen birşey olmadı. Birde eskisi gibi farklı kişilere farklı fiyat çıkarma olayı da son bulmuş. Her yerde ne çıkıyorsa o. Eksik fazla çıkmıyor sigorta ücretleri.
-
@antimülakat bu konuda bence Rekabet Kurumu'nun da hatası mevcut kaynakların etkin kullanımı gerekçe gösterilip tüm sigorta şirketlerinin aynı sistem üzerinden fiyat vermesine müsaade ettiler Avrupa da bu olay algoritma karteli kabul edilip idari para cezası uygulandı.
-
@guyan-gelmiş yok hocam renault grubu düşünmüyorum bi türlü ısınamadım o markaya
-
cıvıc de karar kıldık arkadaşlar bizim işimizi en iyi görecek araba o 2009 elegance manuel olacak bilgisi olan varsa bu konuda paylaşırsa sevinirim:)
-
90binde 2005 albea aldik 28milyara. iyi gibi ama debriyaj zorluyo biraz. Bakalim
-
@burcuburcu pek iyi yapmamışlar gibi görünüyor hocam. 1.500 tl sigorta ödemek gerçekten çok zor ve zorlayıcı.