HALKBANK 2018 MÜLAKAT DUYUMLARI
-
Forumda birisi rixos belekte yapiliyor egitimler falan yazmisti. Bende girdim ets den baktim bugun ve nisan ayi full kapasite gorunuyo :)) bir umuttu yaşatan insanı
-
@ceterisparibus emniyette yok bu araştırma yeteneği
-
@burcuburcu ben diger otelelere kadar girmedim belki diğer arkadaşlar da o kısımla ilgilenir
-
@ceterisparibus onu diyen bendim
-
Başlık duyumdan ziyade rüya tabiri sayfası gibi olmuş. Herkes tatlı falan görüyor rüyasında vay arkadaş
-
@meltem_90 bende rüyamda fındık gördüm hayırdır inşallah
-
Ruya gorenlerin sonuclarini ayri bi merak ettim
-
İK bugün birine kısa zamanda açıklanacak demiş bu kısa zaman herhalde 5 nisan değildir diye umuyorum
-
Arkadaşlar 1 nisan eğitim duyumları geziyor ortalıkta rüya konularına girip bunları kaçırmayı hiç yakıştıramadım. Grubun adının hakkını vermek lazım
-
Şu güvenlik soruşturmasına da uyuz oldum daha taşeronların ki bitmedi başka kurumların var halkbank da yaparsa çok bekleriz ki halkbanktan öğrendiğim bilgiye göre detaylı soruşturma yok. Yoksa sgk yı geçer bizim ki sayı fazla. (Allah esirgesin.)
-
ooo sayfa hayırlı uğurlu olsun
iki sayfa olması iyi oldu bunu da yenileyip dururken azcık zaman geçer -
@issiz-0 Amacımız kesinlikle farklı bişey değil zaten öyle olsa iki başlıkta da takılmazdık
-
Arkadaşlar ben geçen hafta rixos belek oteli aradım. Halkbankın rezervasyonu var mı diye yok demişlerdi.
-
@futureguy koptum ya gerçekten aradınız mı :DDD
-
@futureguy ben de internetten yazdım grup olarak gelinenler için oteli aramanız lazım dediler :d
-
@issiz-0 2014 de eğitimin yapıldığı oteli bile ama rezervasyon yok dediler
-
@futureguy @issiziktisatci valla tebrikler arkadşlar bu istihbarat kimsede yoktur
-
İnsan bir şekilde bilgi alıp, rahatlamak istiyor
-
@issiz-0 imkanları zorlluyoruz
-
İn birine kısa zamanda açıklanacak demiş bunu neye yormalıyız acep