HALKBANK 2018 MÜLAKAT DUYUMLARI
-
Yalnız duyuma bağımlı yaşayanları buluşturan başlık:))
-
o zaman o meşhur cümle benden gelsin yok mu duyumu olan yok mu artıran
-
Beni de dahil edin
-
Valla benim duyum kanallarından bu zamana kadar bişey çıkmayınca boşa çıktı bazıları da ileri tarih verdi bu gidişle beklicez gibi
-
beklemeye alışmaya başladık galiba
-
Beklemedeyiz. Yok mu duyumu olan ?
-
bura biraz da kafa dağıtıp stres atma sayfası gibi oldu rahatlık sezdim yani güzel
-
Yakında gerçekçi yazılmış fake duyumlar verecek millet ortalığa sırf milleti duyuma doyurabilmek için.
-
duyumlar azaldı, bu bişeylerin yaklaştığını mı gösteriyor acaba
-
kafa dağıtıp stres atıyoruz diye trolleri kucaklayacağımız anlamına gelmez
-
sanmam ya aramızda trol olacağını, zaten az çok duyumkolik olan arkadaşlar belli
-
dun orucluydum dua ettım Allahım ıyı kotu kalbıme bırsey ayan olsunda ruyasını goreyım dıye ruyamda 3 tane tatlıcı arabası gordum acaba hangı tatlıcıdan tatlı alsam onu dusunuyordum benımde ruyalarım bole cıkıyor boşa ruyaya yattım:))
-
@mehmetsakin44 yaa çok tatlı bir rüya bana tatlı almadın mı hayırsız arkadaş ️
-
@mehmetsakin44 mülakatta da üç kişiden biri alınıyor. insallah doğru tatlıcıyı seçmişsindir .D
-
@mehmetsakin44 Allah kabul etsin orucunu ️
-
:)))) ısın kotu yanı tatlı tatlı dusunurken uyandım @secret ıns kazanmak nasıp olurda hep bırlıkte tatlı yerız....
-
@mehmetsakin44 inşallah senin ihtiyacın olan şeyi aldıktan sonra kutlamak için yeriz ️
-
Grupta 8 kişi yazmış ama 450 kere görüntülenmiş başlık Aramızda gizli duyumcular var galiba :D:D
-
@dimitris kesinlikle hem duymak istemiyorlar hem bakıyorlar
-
itiraf edin sizde zevk alıyorsunuz sdasdas