SAYIŞTAY ELEME SINAVI 2018
-
@accosator olacak hocam p48 gibi ağırları da.
-
@sbuiky muhasebe önceden var mıydı
-
@accosator 30 mart 2017'deki yönetmelik değişikliği ile geldi. geçtiğimiz sınavda yoktu.
-
@sbuiky can mavi kpss istenmeyecek demiş ama öyle yazmış arkadaş
-
@accosator Hocam soru dağılımları nasıl
-
@sbuiky sanırım bi yönetmelik değişikliği daha gelecek.
-
@accosator kpsslik durum yok hocam, sayıştay eleme sınavı da p48 ders ağırlıkları ile aynı olacak sadece. gk gy yüzde 10'ar. hukuk maliye iktisat muhasebe ise yüzde 20'şer. eskiden böyle değildi, yeni değişti.
-
@claark onu iyi bilmiyorum Clark cım ama kitapevlerinin sitesine girdiğinde sayıştay sınavı hazırlık kitaplarını tıkla, kitap tanıtımlarında yazıyor, ben eksik bilgi vermeyeyim sana
-
@sbuiky tamam çok sağol sbuiky'cim
-
@accosator Teşekkür ederim dostum var ol
-
@claark 2016 sınavında 15 gy 15 gk 30 hukuk 30 iktisat 30 maliye idi fakat şimdi yönetmelik değişti, muhasebe eklendi ve ders ağırlıkları da değişti. onu ilanda görebileceğiz hocam.
-
@sbuiky pardon 20 soru
-
@sbuiky, içinde söyledi: SAYIŞTAY ELEME SINAVI 2018
@claark 2016 sınavında 15 gy 15 gk 30 hukuk 30 iktisat 30 maliye idi fakat şimdi yönetmelik değişti, muhasebe eklendi ve ders ağırlıkları da değişti. onu ilanda görebileceğiz hocam.
30'lar 20 olacak. toplamda 90 soru vardı. uzun süredir beklediğimiz için unuttuk sınavı
-
@sbuiky aynen
-
Kpss puani esas alinacak mi şimdi alinmayacak mi anlamadim
-
@jakuppp +1
-
Kpss olmayacaksa 20 kati neye gore yine eskisi gibi parayi veren mi girecek
-
@brzezinski p48 den alım yapacak
-
@ademç, içinde söyledi: SAYIŞTAY ELEME SINAVI 2018
@brzezinski p48 den alım yapacak
Bu kadar emin olma
-
Kpss siz olayini ben de duydum ama hic o topa girmek istemedim linc ederler diye